GEWELDIG

Ze regelen zogoed als alles voor je.

Positief

Vlotte en correcte afhandeling.

Gewoon geweldig

Sinds november 2020 freelance ik via verloning.nl en wat een verademing. Geen gedoe met KVK, administratie e.d. gewoon kunnen werken zonder toestanden. De medewerkers staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Facturering is simpel, zij verzorgen de afdracht van de premies. Je hebt diverse keuzes om wel of geen pensioenpremie te betalen, vakantiegeld op te bouwen, ziektekosten te regelen. Echt een verademing...

Erg goed

De telefoon wordt opgenomen en de vragen worden naar tevredenheid beantwoord. Ook krijg ik tips hoe het systeem nog beter gaat of kan werken in mijn voordeel. Natuurlijk beveel ik dit aan bij anderen bedrijven. Mijn contacten verlopen via Remi.

mijn ervaring met verloning is goed en duidelijk

duidelijke uitleg

Heb ik nog niet

Correct en vlot verwerk

Goed en duidelijke website om gegevens in te vullen

Goede begeleiding

Met al mijn vragen kan ik terecht en wordt ik heel rustig geholpen met een duidelijke uitleg. Complimenten.

fijn, betrouwbaar en transparant

Mijn inkomsten verlonen is bij jullie in goede handen. Jullie geduld en betrokkenheid bij vragen is prettig. De manier waarop jullie iemand te woord staan is gewoon, menselijk en kundig. Terecht: het nieuwe werken zonder gedoe!

Heel tevreden

Sinds kort verloopt mijn betaling via Verloning.nl. Ben super tevreden. Site is duidelijk. Hele vriendelijke medewerkers die goede tips geven en alles duidelijk uitleggen. Betaling had ik heel snel.

prima service

was best benieuwd naar de integriteit van Verloning.nl het is toch best spannend om je ontvangsten uit handen te geven. Maar het is me zeker goed bevallen. Vandaag als het goed is mijn eerste storting. De website is niet zo mijn ding. Ik zou het wat zakelijker en strakker designen.

als ik een foutje maak wordt ik gebeld en wordt het gecorriseerd heel fijn

Ik had met jullie twee weken gewerk

Ik ben Meron. Ik gewerk met jullie twee weken maar ik heb niks voor mij bedrag?

Uitstekende verloner!

Inmiddels ben ik al jaren een tevreden klant van Verloning.nl. Het verlonen gaat altijd heel snel. Daarnaast zijn er goede afspraken en voordelen te verkrijgen. Afgelopen maand hebben we zelfs een leuk cadeau uit mogen zoeken. Ik ben er heel tevreden mee en ik hoop dat nog lang te mogen blijven!

Onvrede o.a over verplichte AOV.

Mijn onvrede ligt vooral o.a verplichte AOV en keuzes die je hierin wel/niet hebt.

Goed geregeld!

Netjes afgehandeld.

I really like how is going for every thing I will like to party of

GOED

NORMAAL GOED

Ga zo maar door

Prima geregeld

Bij bellen vriendelijke medewerker en duidelijke uitleg. Ik ben heel tevreden!

Top Service!

Als ik een bepaalde vraag heb over uitbetaling of hoe bepaalde dingen geregeld moeten worden staat het team van Verloning altijd voor mij klaar. Hele vlotte reacties en duidelijke antwoorden, als je ergens niet uitkomt of zelfs advies nodig hebt over onderwerpen wat betreft werken of verzekeringen helpen ze je.

Redelijk

Is opzich wel oke maar soms mag de kosten minder

Werkt perfect!

De afgelopen jaren mijn facturen via sportverloning geregeld. Werkt perfect, nooit geen problemen en altijd snel geregeld.

nog nooit zo vriendelijk, behulpzaam en snelle klanten service gehad

Ze nemen altijd op, nemen de tijd voor je en leggen alles tot in detail uit. Hebben geduld en herinneren je je naam, zo spreken ze je aan als persoon in plaats van als klant. Nog nooit zulke top klanten service gehad!

Nu aantal maanden zelfstandig aan het werk via verloning. Bevalt uitstekend. Het wijst zicht vanzelf en ik hoef me nergens druk om te maken qua belasting, kvk etc. Echt top.

Kiotoweg 157

3047BG Rotterdam