Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen levert het team hoogwaardig werk met snelle en efficiënte uitvoering. Het werk was netjes georganiseerd en er was duidelijke coördinatie, wat heeft geleid tot een soepele oplevering. De beoordelingen prijzen vakmanschap en betrouwbaarheid, met enkele opmerkingen over communicatie tijdens drukke periodes. Voor toekomstige projecten is de samenwerking zeker een mogelijkheid.
Zeer goede service, fijne communicatie en betrouwbaar. Komen de afspraken na! Top.
26 July 2021
Sandra
Vlaardingen
Ondanks de huidige schaarste heeft De Keij Betonplaten ons toch op tijd en volgens afspraak kunnen helpen aan 2.200m2 industrieplaten. Voor de volgende fase van ons project zullen ons zeker weer melden bij De Keij !
24 July 2021
Evert Jan
Rijsenhout
Er was even iets fout gelopen tijdens een project toen heeft de Keij dat met man en macht in de nacht opgelost. Geweldig.
20 July 2021
Jan Paul Birkhoff
Montfoort
20 July 2021
jaap
Stad aan 't Haringvliet
Vriendelijk contact en snel geleverd. Goed product en een goede prijs. We zijn blij met onze agriplaten!
15 July 2021
Tim
Nieuwdorp
met regenweer zijn jullie flexibel en dit is belangrijk voor ons
15 July 2021
Frederic Lambrecht
Oudenaarde
Keurig bedrijf met fijn personeel en kennis van zaken.
9 July 2021
Laura Sas
Dreumel
Goed en netjes contact gehad en ze komen de gemaakte afspraken na.
5 July 2021
Marcel
Ohe&Laak
Wij hebben voor de 3 de maal betonplaaten laten komen en leggen. Goede afspraken en op tijd geleverd.
28 June 2021
Gerard
's-Gravenpolder
Voor ons spannend avontuur, gaan wonen op eigen bouwkavel. Strak tijdschema is dan een feit, waarbij je aan moet kunnen op iedereen die hier een bijdrage aan levert. Ook De Keij dus! Fantastisch hoe prettig en fijn dit geregeld is. Afspraken worden actief nageleefd. Wij worden hier blij van. Dank medewerkers van De Keij, zowel op kantoor alsook de chauffeurs van de vrachtwagen voor de uitvoering, Keijgoed!!
7 June 2021
Frank
Raamsdonk
Uitstekende service, nette vriendelijke mensen. Platen voor ons ezelverblijf zijn heel netjes gelegd.
1 June 2021
Alinda
Appeltern
goed bedrijf, duidelijke communicatie. vrachtwagen chauffeurs zeer behulpzaam , platen netjes gelegd, denken zeer goed mee!!
25 May 2021
C. Verhoeven
haarsteeg
Prima service. Goede plan van aanpak en snel geregeld !! Dik tevreden.
7 May 2021
André
Opheusden
goed bedrijf kom de afspraken na, werken netjes en vriendelijk personeel
22 April 2021
Herman van Ruitenbeek
NEDERHORST DEN BERG
Ik vind dat alles keurig volgens afspraak is geleverd en gelegd. Ook de chauffeur verstaat zijn vak perfect.
19 April 2021
W. J. van Schaik
Ingen
Levering in goed overleg.
19 April 2021
Mart van der Zanden
Wanroij
Gewoon een dikke 10, prijs, kwaliteit en service perfect
14 April 2021
Ron Smeets
Beuningen
Von der Auftragsvergabe bis zur fertigen Verlegung wurde alles perfekt nach den Vorgaben umgesetzt. (Betonfläche mit ca. 800 m ² Platten.
13 April 2021
Heinz
Düpmann
snel, correct en professioneel bedrijf
22 March 2021
Walter
Scharendijke
19 March 2021
Roy Valkenier
Elst
Een top bedrijf. Mijn ervaring van uw bedrijf is in een woord TOP ook de nagekomen afspraken van leveringen enz. Ook voor de kundigheid van de chauffeurs die wat echt niet te lui zijn om wat te doen en meedenkend en meewerkend zijn. Nogmaals in een woord of zin Top bedrijf en zeker voor de toekomst weer zaken mee te doen en zeker aan te bevelen zijn naar collega bedrijven.
5 March 2021
Julek
Heerlen
Positief: Flexibel bedrijf, er word altijd wel wat geregeld en ook word er altijd meegedacht voor een oplossing. Als het half kan word het helemaal geregeld. Negatief: de afspraken die met de directeur worden gemaakt worden slecht nagekomen. En dan bedoel ik niet over de kwaliteit en levering, maar meer het op tijd komen op afgesproken tijdstip en de acties voortkomend uit...... vr. groet. A. van Hattum of beter gezegd Anton.
26 January 2021
Anton
Achterberg
Inmiddels voor de 4e keer De Keij ingeschakeld voor de uitbreiding van de erfverharding. Prima vakmensen en zeer tevereden over uitgevoerde werkzaamheden.
26 January 2021
Andre de Bruin
Feanwâlden
naar volle tevredenheid hebben ze de platen gelegen
20 January 2021
Huub santen
Leidschendam
Overall very good, though Klaas will give you an estimated time to do a job, then you can feel that he is rushing to get it done quicker. This is not surprising when he is away from home, but it must not happen if it results in an incomplete job, or things not quite what was expected. So far he has fixed it, we still like the company, but they need to watch this tendency, especially when it is difficult to sort so far from home.
20 January 2021
Steve McCurdy