Goede service en vakmanschap
Ik heb voor Wouterse gekozen vanwege hun goede naam op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. Bovendien waren de ervaringen bij vrienden en kennissen allemaal positief. Wouterse heeft dit volledig waar gemaakt bij de plaatsing van een nieuwe CV-ketel in mijn appartement. Hulde!
Prima en vriendelijk bedrijf. Monteurs zijn goed en reëel.
Super aardige medewerker, professioneel ,zeer beleefd. Goed opgevoed.
Prima service, netjes en beleefd.
In voor een praatje en verstaat zijn vak
Goede service Klantvriendelijk.
Afspraken worden duidelijk gemaakt en altijd nagekomen. Geen onnodige reparaties en extra kosten Gewoon goed en duidelijk Dank Groet JP
Brian is een heel vriendelijke monteur. Hij werkt netjes. Een werknemer om trots op te zijn.
prettige monteur goede uitleg
Efficiënt en doortastend
Prettige medewerker die goede terugkoppeling geeft en duidelijk communiceert.
Zeer kundig en vriendelijk personeel
Alle leidingen uit het zicht zoals beloofd. Vakwerk.
Aardige nette deskundig uitgevoerd onderhoud
De monteurs hebben goed werk geleverd. Na het installeren nog een goede uitleg gekregen. Na afloop is alles netjes achtergelaten. Kortom: een aanrader!
Uitstekende service
Was op tijd en netjes gewerkt.
Kwam op de afgesproken tijd, stelde zichzelf netjes voor en heeft zijn werk keurig uitgevoerd. Kwam er tijdens een meting achter dat de gasdruk op de gasmeter niet goed functioneerde heeft hierop een mail gestuurd aan de netbeheerder en alles was in no time geregeld.
Vriendelijke, deskundige monteur die zijn afspraken nakomt.
Hij werkt netjes af
Klantvriendelijk en deskundige medewerkers
Altijd zeer professioneel en denkt mee
Doen wat ze zeggen.
Fijne monteur die wist waar hij het over had. Zeer netjes ook in de omgang. Dat is fijn wanneer iemand bij je thuis komt.