Kundig en heel klantvriendelijk

Fijn contact telefonisch, vlot geholpen, kundig en nog aardig ook. Kosten zeer schappelijk.

• Nazorg en Garantie

We worden altijd netjes geholpen

Als Mark wat beloofd komt hij het na.

Betrouwbare en kundige installateur

Niet alleen alert en snel in reageren, maar ook betrouwbaar en kundig. De echte kundigheid zit hem in foutloos installeren en onderhouden, maar ook in de manier waarop op vragen wordt ingegaan. Antwoorden in begrijpelijke taal en is het antwoord niet direct paraat: gewoon toegeven dat de leverancier wordt geraadpleegd. Kortom EERLIJK!!!

Zeer betrouwbaar en vakkundig

We hebben altijd prima contact en wat we afspreken wordt keurig uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie

goed, netjes, betrouwbaar en vriendelijk

• Nazorg en Garantie

Ze staan altijd voor je klaar, en zijn beleefd

Ze leggen alles goed uit

• Nazorg en Garantie

Een unieke en creatieve oplossing voor een uniek probleem is het handelsmerk.

Op de eerste plaats wordt er adequaat gereageerd op een verzoek. Ook tussentijds in de periode van wachten word je op de hoogte gehouden. Beloften worden waar gemaakt. En eenmaal aan het werk, wordt alles uit de kast gehaald om het vraagstuk op te lossen.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Liet mij niet in de kou zitten!

Vriendelijke monteur die op vrijdagmiddag een accuut probleem constateerde bij het onderhoud van de ketel. De monteur heeft meteen meerdere leveranciers gebeld en een spoedlevering geregeld, zaterdagochtend is om half 9 alles opgelost. Hierdoor hoefde we niet een weekend zonder centrale verwarming door te brengen en dat is best fijn als het vriest buiten!

• Nazorg en Garantie

Prima services en altijd kwaliteit

Fijn bedrijf no nonsens!

Doejenburg 6