Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Installatie bedrijf Buist komt zijn afspraken na , legt duidelijk uit wat het probleem is en levert prima werk af.
8 July 2025
José
Noordwijk
Heel fijn en betrokken bedrijf. Denken mee en afspraak is zo gepland.
8 July 2025
Theun
Marum
Bij ons huis het zinkwerk vervangen. Goede service en werken netjes. Alles uitgelegd van inspectie, offerte en de uitvoering. De mensen werken hard en het resultaat ziet er ook goed uit!
4 July 2025
Gert Jan
Buitenpost
Snel en goed geholpen!
4 July 2025
Sjors
Aduard
Problemen? Ze komen direct en helpen je op een zeer kundige manier. Oplossingsgericht en niet voor even, nee er komen oplossingen die zeker toekomst gericht zijn. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Piet is een man die zeer creatief de meest mooie badkamers kan maken en komt dan ook met zeer verrassende oplossingen en toepassingen. Wij zijn dan ook heel tevreden over onze prachtige badkamer. Ook voor overige zaken geeft hij een gedegen advies. Zo heeft hij al ons zinkwerk en daken kundig vervangen. Zo zijn wij weer voor jaren verzekerd van een degelijk dak en degelijke goten. Nu onze nieuwe kachel nog inbouwen en dan zijn wij weer voor de komende jaren klaar. Zijn al jaren klant en zullen dat ook blijven.
4 April 2024
Bart
Winsum
Ze komen hun afspraken na, en zijn deskundig.
13 October 2023
J
Noordwijk Gn
's Ochtends gebeld vanwege koud water en 's middags was de monteur er al. Met nog tijd voor de onderhoudsbeurt die al weer 2 jaar was geleden. Als ik bel wordt er altijd opgenomen en dan wordt er gekeken wanneer het past om langs te komen. Dat is ook heel erg fijn!!
3 October 2023
Jinke
Grootegast
vriendelijk personeel en ook nog wat technische tips gekregen gelijk maar een abonnement afgesloten.
30 September 2023
r
marum
Duidelijkheid van het installatiebedrijf vooraf over de mogelijke alternatieven; vervolgens zelf een keuze gemaakt en tenslotte een uitstekende uitvoering door vakbekwaam personeel.
Ties Hazenberg
Oldekerk
De firma Buist heeft veel expertise in huis en denkt mee over wat de klant graag gerealiseerd wil zien. Personeel die duidelijk uitlegt hoe en wat ze gaan doen, na de werkzaamheden is alles weer netjes opgeruimd.
Poppe
Marum
Medewerkers heel prettig in de omgang. Meedenkend, oplossingsgericht. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk.
Johannes
Geen kritiek
1 June 2022
A.P.
Groningen
Weinig kennis en vreemde voorwaarden omtrent onderhouden van cv
Beveelt niet aan
13 May 2022
Martin
Noordwijk
Buist is een bedrijf die zich bekommert om de klant en komt met een passend goed aanbod met oog voor zijn klant. Medewerkers zijn kwalitatief goed onderlegd en kunnen goed overleggen!
11 April 2022
Geert de Jong
Opende
Bedrijf komt afspraken goed na. Heeft vooraf bij ons gekeken en adviezen gegeven. Hierop aantrekkelijke offerte gemaakt. Tijdens uitvoering werkzaamheden heel goed meegedacht en uitstekend gewerkt. Het geheel ziet er puik uit en werkt naar verwachting
28 March 2022
Kor
Marum
Prettige en professionele manier van overleg en werken.
28 March 2022
Henri
Grijpskerk
Ze waren zeer deskundig en plezierig in de omgang Dit installatiebedrijf is een aanrader waarbij je zeker van je zaak kunt zijn
27 March 2022
Johan
Grijpskerk
Na een eerste telefonisch contact, kwam dhr. Buist al op dezelfde dag kijken om een nieuw sanitair te bespreken. Bij de uitvoering werd vervolgens zowel door zijn medewerker Frank alsmede de tegelzetter proactief meegedacht over een meer efficiënte, functionele, dan wel esthetische realisatie.
Marco van den Ende
Niehove
Zeer vakkundig en betrouwbaar, met als resultaat een prachtige badkamer en toilet!
Ivar en Emmy
Meerstad
Firma Buist levert goed en netjes vakwerk, zijn deskundig en klantvriendelijk
fam G besling
lutjegast
Diverse keren gedurende vele jaren van de diensten van het bedrijf gebruik gemaakt in grotere en kleinere projecten, zowel binnen- als buitenshuis. Voor de deskundige advisering, de kwaliteit van leveringen als de vakkundige installatie door de altijd vriendelijke medewerkers: een10!!!
Jan
Zuidhorn
Vriendelijk en vakkundig personeel, houden zich aan gemaakte afspraken, werken netjes, leggen uit wat ze doen en waarom. Kortom uitstekend, een bedrijf wat ik een ieder kan aanraden.
Frouwke van der Naalt
Grootegast
Kundig en vriendelijk.
A
Opende
Badkamer volledig nieuw uitgevoerd en geïnstalleerd door vakbekwame medewerkers. We zijn tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelheid van het geheel. We werden goed geïnformeerd en er was prima overleg. We danken Piet en Diederik voor het gedane werk betreft het breekwerk en de installaties van de apparatuur en danken Anja voor de info en afwerkingen van de financiële kant. Tevens danken we de tegelaars Jan en Johan voor hun vakbekwame tegelwerk. Installatiebedrijf Buist is wat ons betreft een aanrader.
31 October 2021
Frans en Wies
Assen
Prima bedrijf; we hadden een probleem met de waterpomp van de vloerverwarming. Het was binnen een dag verholpen! Uitstekende communicatie en een zeer plezierige monteur!
10 October 2021
K.