zeer vriendelijk en behulpzaam

Ondanks dat je altijd moet wachten aan de telefoon, was de dame die me daarna te woord stond erg vriendelijk en behulpzaam. De installateurs, beide keren een jongeman, zijn vriendelijk, geduldig, voorkomend en begripvol een verademing wat mij betreft. Enige puntje van kritiek, nu nog laten weten als een voorafgaande klus uitloopt en de gemaakte afspraak iets later wordt. Maar er kwam iemand dat is tegenwoordig al een compliment waard.

Waardeloze zaak

Al 4 weken zit ik met een lekke radiator in huis, volledig doorgerot. 7 keer per dag bakjes legen en de ketel dagelijks bijvullen. Vijf keer zijn ze langs geweest en onverrichter zaken weer vertrokken. Niks afkoppelen of iets. Nee ze laten je gewoon zitten omdat het blijkbaar te moelijk is. Tot overmaat van ramp ook nog de verkeerde radiator besteld die veel te groot bleek te zijn. Dat noemt zich een verwarmingsbedrijf, ze kunnen zichzelf beter de Kneuzen kermis noemen.

Altijd van alles mis

Nu weer afgebeld .zouden de cv vervangen .zouden om 8 uur komen.en ja hoor om half negen afgebeld dat ze zieken hebben.we hebben alles een dag v.t.v. afgedekt hoop werk voor niks.snap dat je in deze tijd zieken kan hebben.maar bereid je voor op zoiets door bacups te hebben.ik heb al geen hoge pet op van de firma scholtes door slechte ervaringen uit het verleden.maar nu ben ik er nog meer klaar mee.

Rook gas lekkage

Had contact opgenomen en ben meteen goed geholpen . Uw collega Benny is gelijk erna komen kijken. Er was inderdaad lekkage . Volgende dag gelijk op verholpen door twee collega’s . Ze hebben alles op alles gedaan om het te maken. Ook collega leonie , echt een topper . Dankbaar

Ondeskundig , zeer onvriendelijk

Vloerverwarming laten plaatsen, 2 zeer onvakkundige lui ( verkeerde info gekregen) onvriendelijk , brutaal ! Klacht ingediend zonder reactie

Uitstekende service, snel efficiënt en kundig

Beleefde monteur die op verzoek een mondkapje opdeed. Gaf vriendelijk uitleg en werkte snel door.

deskundig advies en snelle installatie

De vaste onderhoudsmonteur kwam gaf aan dat ons keteltje wel aan zijn einde begon te raken. Om in de winter niet in de kou te komen toch maar besloten om het advies op te volgen. Een week later kwamen er 2 heren en die hebben in een ochtend de nieuwe ketel geplaatst. Wij kunnen er weer jaren tegen!