Plezierige fotoshoot. Vervolgens een mooie creatieve fotobewerking waarmee er een dierbaar kunstwerk is gecreëerd
Tevreden met de service en expertise van Bea. Top vrouw met kennis en kunde.
Dank je wel voor je mooie woorden Kautar, jouw fotogenieke uitstraling inspireerde tot deze prachtige serie.
Uitdagende opdracht met passie, vakmanschap, inlevingsvermogen en creativiteit aangepakt en uitgewerkt.
Superdank voor je artistieke opdracht, ik ben heel blij met je geweldige waardering.
Bea weet direct met de eerste foto’s al de beste hoek en belichting te pakken. De eerste foto’s waren zo mooi al. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat voor de vader-dochter shoot. Ik kom zeker terug bij je Bea! Dank voor alles ♥️
Bea vond tijd in haar drukke planning om voor ons een spoedopdracht te doen, voor de uitnodigingsflyer van een belangrijk optreden, hadden wij liefst gisteren een mooie groepsfoto nodig !! Krijg een Indisch Zangkoor Lagu Jiwa maar 's snel binnen een half uur vóór een repetitie op de foto. We dachten serieus dat lukt nooit...eerst nog in de kleding en de make-up, dan nog en mooie groepscompositie maken en iedereen leuk in de lens laten kijken, ga er maar aan staan. Bea kwam rustig en relaxed aan fietsen en had ons in 'no time'waar ze ons hebben wilde zonder een spatje stress...Als je de foto ziet zie je nu een koor rijk van kleur en haast met Rembrantesk uitstraling ! Het koor is blij en tevreden met ons statieportret en kan zich zo goed prsenteren daar waar wij een presentatie nodig hebben!! Dank je Bea WELL DONE Je ben een echte professional
Heel erg bedankt Vera. Het was een feestje het Indisch koor te mogen fotograferen in hun mooiste kleding.
Al enige tijd wilde ik professionele foto's voor zowel privé als zakelijk gebruik laten maken, via een kennis ben ik terechtgekomen bij Bea. Het resultaat mag er zijn! en dankzij haar professionaliteit en enthousiasme weet ze je snel gerust te stellen, waardoor het een hele leuke ervaring was. Ik raad haar van harte aan!
Bea heeft voor mij al een paar keer een foto gemaakt voor mijn website. Als ZZP-er merk ik dat een goede en zakelijke foto erg belangrijk is voor mijn klanten. Ik krijg vaak opmerkingen dat de foto’s erg mooi en zakelijk gevonden worden en dat is precies wat ik graag wil uitstralen. Ik ben niet echt fotogeniek maar Bea weet er wel iets heel moois van te maken. Ik kan Bea dan ook zeer goed aanbevelen, ook voor mooie en zakelijke portretten.
Geweldig de foto van mijn verre voorvader, genomen rond 1865, is dankzij vakmanschap en monniken werk weer tot leven gekomen. Deze fot op glasplaat is jarenlang bewaard gebleven in de familie omdat niemand hem weg kon doen, hij was met zoveel liefde bewaard. Maar wat op de glasplaat stond was niet meer dan een vlek die de een man moest zijn geweest. Nu hebben we weer een prachtige afdruk waarbij zelfs het pak en het vest goed zichtbaar zijn. Zelfs een sigaar in zijn hand is herkenbaar, maar het mooiste is dat zijn gezicht en ogen tot leven zijn gekomen. Dank voor dit bijzondere werk.
Het is Bea geluk om van een notoir foto-ontwijker een aantal prachtige foto's te maken. lk ga ze inzetten voor mijn website Draaipunt. De reacties op de foto (en achtergrond) zijn unaniem positief, ook van mijn kritische vrienden en relaties. Mijn aanbeveling is dan ook van harte. Bea is een uitstekend fotografe met de extra vaardigheid om ook mij op mijn gemak te stellen.
Onlangs van vrienden een portret foto cadeau gekregen. Samen met Bea gebrainstormd waar wij van houden en wat we zouden willen. Bea luistert ontzettend goed en op de dag van de fotoshoot heerlijk bezig geweest de mooiste foto's te verzamelen. Dat ging super vlot en al snel eensgezind. Het wachten begon en het resultaat is waanzinnig. Helemaal onze stijl en de manier waarop wij vastgelegd zijn past zo bij ons. Bea onwijs bedankt voor het bijzonder mooie kunstwerk dat je voor ons gemaakt hebt. Heel blij mee ! Joost & Jean-Paul
Artography betekent dat er vele keuzemogelijkheden zijn rondom de vormgeving. Door de goede begeleiding en advisering ontstond er geleidelijk een boek vol kunstige herinneringen en verhalen.
De gehele fotosessie is er op gericht om het meest wezenlijke van de geportretteerde op artistieke wijze te laten zien. Dat wordt versterkt door de zorgvuldig gekozen belichting. Het portret komt daardoor tot leven.
Bea is talentvol en veelzijdig. Ze heeft een fantastische studio waar je haar vrije werk kunt bekijken. Dat is wild, kleurrijk en gedurfd en ze heeft er al diverse (internationale) prijzen mee gewonnen. Maar ook in opdracht krijgt ze met haar camera zo ongeveer alles wat je vraagt voor elkaar. Het beeld bewerkt ze op het scherm waar je bij zit, ze legt uit wat ze doet en laat je meedenken. Ze heeft bovendien veel kennis van alle verschillende materialen waarop de foto kan worden afgedrukt. En sinds kort weet ik dat ze zelfs van je eigen kiekjes iets bijzonders kan maken. Ik had een paar dierbare, maar helaas onscherpe phonefotootjes van de kinderen. Bea is het gelukt om daarvan unieke artistieke portretten te maken. Bedankt lieve Bea, heel blij mee!
Bea heeft voor mijn man 40ste verjaardag een mooi kunstwerk gemaakt van een foto van onze kinderen en hier allemaal persoonlijke items in verwerkt. Mijn man was ontzettend verrast. Het is een kunstwerk geworden waar je naar blijft kijken en steeds iets nieuws in ziet. Wij zijn ontzettend bij met dit persoonlijke kunstwerk en het hangt trots in onze huiskamer.
Naast de prachtige foto's die Bea aflevert, ziet zij ook kans om je volkomen thuis te laten voelen in haar atelier. Zij combineert haar geweldig technisch vakmanschap en liefde voor haar vak met enorme mensenkennis, geduld en humor. Een fotoshoot bij haar meemaken is een cadeautje en levert ook nog eens foto's op die voor mij en mijn directe omgeving dierbaar zijn.
Op zeer korte termijn kon ik een fotoshoot regelen. In haar studio liet Bea me kennismaken met haar werk. Heel inspirerend! Mijn moeder werd 80, de ideale gelegenheid om een fotoshoot cadeau te geven, thuis in haar volop bloeiende tuin. Oma met alle kinderen en kleinkinderen, ze geniet nog dagelijks van het mooie fotoboek. Zoveel mooie foto’s om uit te kiezen was een hele klus waarbij Bea ons goed geadviseerd heeft. Na een jaar nog foto’s bijbesteld, helemaal geen probleem. Hele goede service! Bea speelde ook goed in op de vragen en voorstellen van de familie. Na twee weken mochten we al komen kijken, fantastische foto’s.
Bea heeft onze bruidsfotografie gedaan. Het is een erg mooi boek geworden. Bea heeft originele ideeën en hield goed rekening met onze wensen.
Bea fotografeerde ons huwelijk 14 jaar geleden, onze familie in de studio 10 jaar terug, mij persoonlijk in de studio 9 jaar terug en pas fotgrafeerde ze weer op het feest voor mijn 50e verjaardag. Ze loopt dus al een hele tijd met ons mee. Ze legt bijzondere momenten bijzonder mooi vast en maakt er vervolgens ook een bijzonder kunstig boek van. Heerlijk om in te kijken en ervan na te genieten. Bea is prettig om om je heen te hebben. Op een feest merk je niet dat ze er is, maar zij ziet echt alles.... ze is heel prettig in het contact, maakt een feestje van je feestje. Kortom, een aanrader!
Van de zomer hebben wij een fotoshoot gedaan met al onze kinderen bij Bea. Dat was een groot succes. Bea kan goed luisteren en afstemmen op wat je wilt. Ze verstaat de kunst om een sfeer te creëren in haar studio waardoor jong en oud zich op z’n gemak voelt. Bovendien is ze een vakvrouw pur sang. Als fotograaf creëert ze prachtige situaties om de mensen mooi op de foto te krijgen en door haar kunstzinnige eigenschappen weet ze meer dan originele opstellingen te maken. Ze is prettig in het contact en werkt zeer accuraat. Resultaat een zeer gevarieerd fotoboek van de familie en een aantal prachtige schilderijen van de verschillende gezinnen.
Bea heeft het vermogen om snel en professioneel te schakelen tussen mijn wensen voor privéfotografie en zakelijke opdrachten. Zo maakte zij in 1 middag een prachtige port-folio voor privé gebruik, mijn website en mijn linkdin profiel. kortom waar naar zijn geld! Ronald Bouter directeur en oprichter dOorsprong.