Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gave sound advice and answers. Also willing to drive me to metro station to save me the walk. Would recommend without a doubt.
1 October 2018
Desiree
Amstelveen
Kleurig gemaakt, blinkt weer als nieuw en auto ook nog als service door de wasstraat gehaald. En volgens mij ook gepoetst, klasse!
26 September 2018
Luuk
Amstelveen
Ik heb diverse schade,s laten repareren en de laatste reparatie was het van kleur veranderen van mijn lederen interieur. Dit is weer zoals altijd top geregeld en erg mooi geworden. Los van het feit dat geen klus te gek is voor ze staat er ook altijd een gratis leenauto voor me klaar. Mijn cijfer is een dikke 10 Poort Autoschade is voor mij de beste.
9 May 2018
Dennis
Hilversum
Zit u met autoschade? Bijvoorbeeld een flinke deuk in uw portier, een ontwrichte carrosserie, lakschade of een gebroken ruit? Autoschadeservice Poort in Amstelveen verzorgt de complete reparatie van uw auto en neemt u tevens de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij uit handen. Bovendien stellen wij een gratis leenauto ter beschikking en hoeft u bij ons geen (standaard) Eigen Risico* te betalen.
Bouwerij 84
1185XX Amstelveen