Het begin was zeer slecht, de eindfase zeer goed. Helaas is het zeer goede einde, slechts een verzachting voor het zeer slechte begin. Dat maakt dat de beoordeling uitkomt op een gemiddelde.
Proces rondom meer/minderwerk was zeer slecht. Bouw in het algemeen en communicatie tijdens kijkdagen / oplevering voldoende.
X
Goed ervaring gehad. nadat er voor mij 1 aanspreekpunt was.
Goede ervaring geweest, wel wat meer vrijheid willen hebben bij het kiezen van sanitair bij een andere aanbieder. De tevredenheid komt voornamelijk door de medewerkers met wie ik tijdens en na de bouw veel te maken had. Aardige vaklieden en Robert de uitvoerder heeft mijn verwachtingen overtroffen... Dat geldt ook voor Marco Balvers
Prachtige brochure en mooi verhaal. Maar welke steen krijgt onze woning nu? En zo waren meerder vragen en sommige vragen bleven onbeantwoord of ontweken. Uiteraard kun je de vraag stellen, waarom koop je deze woning? Dat is achteraf makkelijker gezegd dan vooraf, want je gaat toch een samenwerking in vertrouwen met elkaar aan. De woning is nu bijna gereed om te wonen en wij zijn tevreden met onze nieuwe stek alhoewel de weg ernaartoe met vele hobbels is verlopen.
not
Uitvoerder Robbert heeft veel goedgemaakt.
Woning is gebouwd door verschillende onderaannemers. Deze waren niet altijd betrokken bij het project. Ik heb het idee dat alles snel afgeraffeld moest worden zodat men door kon naar het volgende project. Hierdoor veel steken laten vallen en veelal matig tot slecht werk afgeleverd. De Voorman heet zijn uiterste best gedaan om de situatie zo goed mogelijk op te lossen. Hiervoor mijn complimenten aan de man persoonlijk.
Metname het contact met de bouwer was geweldig. Welling is een super fijn bedrijf!
Erg goed en vriendelijk
Werklui prima maar verkoopbegeleider die niet kan communiceren zelfs liegt en leidinggevende die afspraken niet nakomen.
Zeer vermoeiend
Zie hierboven
Bouw prima, communicatie drama
Kanaalstraat 12
5347KM OSS
Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van onze klanten optimaal in te kunnen vullen.