Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goede offerte en prima werk aan mijn woonhuis opgeleverd (1,5 jaar geleden). Vriendelijk personeel en hr Dijkxhoorn is kort en bondig in zujn communicatie maar wel vriendelijk en flexibel.
Dakkapel/dakraam, Beglazing en kozijnen, Overige
N.v.t.
30 July 2019
Gerald
Leidschendam
De eigenaar is een traditionele vakman en straalt dit ook af op zijn vaste team. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde bouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden en genieten nog elke dag van ons mooi verbouwde huis. Met name het oog voor bouwkundige oplossingen die bij de stijl / tijdsperiode van het huis passen, heeft ons doen besluiten om Aannemersbedrijf Prisma te selecteren. Echter wij zien wel wat verbeterpunten op het gebied van het schilderwerk / kitwerk en zullen dit in een separaat gesprek met de eigenaar naar voren brengen. Dit neemt niet weg dat wij Aannemersbedrijf Prisma zeker zullen aanraden
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
28 May 2019
M. Blaauwhof
Voorschoten
Verbouwing zolder is netjes uitgevoerd, goede sfeer onder het personeel en komen afspraken na. Alles bij elkaar een goede service die ik kan aanbevelen bij anderen.
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Indelingswijziging, Dakkapel/dakraam, Overige, Beglazing en kozijnen, Badkamer, Vloer
N.v.t.
7 April 2019
Pieter
Voorburg
Aanbouw aan voorzijde van ons huis door Aannemersbedrijf Peter Dijkxhoorn laten uitvoeren. Twee van zijn medewerkers hebben deze klus geklaard naar volle tevredenheid van ons. Vriendelijk, vakkundig en op onze vragen werd direct gereageerd.
Aanbouw/dakopbouw
3 July 2018
Gerard
Wassenaar
Peter geeft persoonlijke aandacht aan het project en is trots op de kwaliteit die hij levert.
Isoleren (deel) woning, Keuken, Vloer
Overige, Isoleren (deel) woning, Keuken
1 July 2018
Ruth
Den Haag
Afspraken volgens opdracht uitgevoerd, net werk afgeleverd en alles vlot verlopen.
Beglazing en kozijnen
28 June 2018
Henk
Voorburg
In 3 maanden tijd mijn hele huis gerenoveerd en geschilderd. Fantastisch nooit een onvertogen woord, alles met heldere afspraken en superbetrouwbaar! En ook nog eens keurig gebudgetteerd! Dank Peter & Co!
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Indelingswijziging, Aanbouw/dakopbouw, Dakkapel/dakraam, Isoleren (deel) woning, Kelder, Badkamer, Vloer
Tussenwoning/hoekwoning
27 June 2018