Laden reviews...
135 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken telkens de vriendelijke sfeer en professionele begeleiding. Klanten waarderen de grondige uitleg, de proefritten en de vlotte levering. Er is sprake van brede voorraad en betrouwbare service achteraf. Kortom, de winkel krijgt veel vertrouwen en positieve feedback.
Voor het eerst 2 e-bikes gekocht. Goede uitleg, vriendelijk geholpen. We zijn blij met de keuze, super fijne fietsen die goed bij ons passen.
8 September 2026
Mieke
Bergschenhoek
Super fijn geholpen door de medewerkers van Bike totaal in Brielle.
6 September 2026
Sanneke
Brielle
Gebruikte e-bike gekocht. Proefrit werd asngeboden, fiets is keurig rijklaar gemaakt. Accu was niet helemaal goed meer, dus die is kosteloos vervangen. Daarnaast ook nog een nieuwe achterband en wat schade netjes hersteld. Uitleg was helder. Kortom keurig geholpen.
Erik
Rockanje
Ruime keuze, goede begeleiding in de keuze, snelle levering.
Thirza
Brielle
Goed advies en vlotte afhandeling door deskundig en vriendelijk personeel.
Ron
Spijkenisse
Fiets voor mijn bejaarde moeder gekocht. En ja het is maar een fiets, nee het was niet de duurste fiets....maar iets meer enthousiasme had wel leuk geweest tijdens de aflevering van de fiets. Mevrouw tikte het bedrag in op haar pin terminal en zei ga uw gang, waarop ik zei (op doodkalme toon) dat ik de factuur reeds betaald had. Vervolgens zegt ze verbeten...."nou rustig maar"..... Ik nam de fiets mee op een fietsendrager en nou was het geen probleem voor mij maar in plaats van vragen of het lukt en of ik hulp nodig had, liep ze terwijl ik begon de fiets richting de fietsendrager te rollen weg en zei terloops "veel plezier ermee". Nee bepaald geen feestje, een aflevering van een nieuwe fiets bij van Oudenaarden in Brielle.
Beveelt niet aan
30 August 2026
Richard
Rockanje
Fijne ik n mooie zaak met fijn en deskundig personeel!
J.C. Warnas
Hellevoetsluis
Deskundig advies en service op het gebied van alles wat met rijwielen en fietsen te maken heeft.
Jacques Voogt
Oostvoorne
Wij werden goed geholpen en er werd de tijd voor genomen.
Leo
Brielle
Mooie winkel met een ruime sortering en vriendelijk personeel.
Robbin
Oostvoorne
Ik was op zoek naar een elektrische fiets met extra lage instap. Zeer goed geholpen en geadviseerd. Super blij weggaan met een nieuwe fiets.
Josephine
's-Grvenzande
Zeer snelle en goede afhandeling van problemen
20 August 2026
Arie
Hekelingen
Prima geholpen en service perfect
19 August 2026
Martha
Brielle
Altijd netjes en professioneel geholpen en de service is super
18 August 2026
Margo
BRIELLE
Goed geholpen en snel geleverd.
18 August 2026
Jenny
Hellevoetsluis
Men denkt probleemoplossend mee en adviseert prettig mbt alternatieve oplossingen.
Jeannet
Brielle
De vriendelijke medewerker heeft ons met alle aandacht geholpen en geadviseerd voor de keuze van een juiste fiets. Aflevering was sneller dan verwacht, helemaal top.
Ricardo
Goed geholpen,mooie winkel
Ton
BRIELLE
Fiets gekocht en na aankoop toch wat problemen. Dit gemeld e is dezelfde dag nog opgelost.
Johan
Oostvoorne
vriendelijk en behulpzaam en uitgebreid vakkundige uitleg
5 August 2026
Cees
Goes
Goed advies bij aanschaf van nieuwe fiets, ruime keuze en een mooie winkel. Zeer vriendelijk personeel en door omstandigheden, lang parkeren van een fiets was totaal geen probleem. Zeker een aanrader!
5 August 2026
Ramon de Winter
Duidelijk. Eerlijk advies
Petra
Oostvoorne
Jammer hoorde van ander dat ze best korting hadden gehad wij een slot
J Kramer
Vierpolders
Je wordt op een vriendelijke manier snel en accuraat geholpen.
Robert
Brielle
Kwam een nieuwe kinderfiets halen, de verkoper hielp perfect (zoals ook bij voorgaande keren) en fijn dat het inclusief een service pakket is. Daarnaast werd gelijk de aflever beurt nog geregeld en kon de fiets na het afrekenen met 5 minuutjes wachten direct mee.
Alma
Oostvoorne
Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland.
Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.
t Woud 4
3232LN Brielle