De jongeman die ons hielp heeft het werkelijk fantastisch gedaan. Ik was daar met een jongen met autisme, die vond het heel fijn om door hem geholpen te worden.

deskundig, plezierig en meedenkend

uitstekende ervaring bij aankoop twee elektrische fietsen

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Google

Een fietsmaat waar kwaliteit en service voorop staat.

Mijn 2de E-bike gekocht, vlak voor de vakantie en kon de volgende dag langskomen zodat mijn fiets fiets klaar gemaakt kon worden zodat wij hem mee konden nemen op onze fietsvakantie.

Top zaak vriendelijk personeel

Prima geholpen met advies opmaat voor een nieuwe fiets

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Hoe ben je bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Klantvriendelijk en deskundig advies.

Bij het zoeken naar een juiste fiets werden we op een prettige en deskundige manier voorzien van advies.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Advertenties

Perfect geholpen

Er werken mensen met ervaring, ze weten waar ze het over hebben. En nemen echt de tijd voor je, geen haast werk. Ik heb ook een hele mooie fiets daar gekocht

Goed geholpen

Eerste elektrische fiets gekocht, geluk met kortingsactie, goed geholpen en fiets uit voorraad kunnen kiezen en na het weekend gelijk klaar en opgehaald!

Geweldig. Prima geholpen

Mijn nieuwe. Fiets had wat problemen met trappen Na 3 maanden bij de eerste beurt besproken Daarna is dit volledig opgelost

Voldoende en duidelijk

Zie bovenstaand

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Advertenties

Zijn goed geholpen en zijn blij met onze fietsen.

Topservice!!

Wij hebben 2 elektrische fietsen gekocht. Geweldig geholpen bij het maken van een keuze. Gisteren nog even terug geweest voor advies in afstelling en wederom snel en zeer vriendelijk geholpen.

Super goed geholpen

Netjes geholpen

Goede uitleg

• Service N.v.t.
  • Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Een goedluisterde verkoper met kennis van zaken

Bij binnenkomst direct een goed contact met de verkoper.Had aandacht voor mijn fysieke problemen en begreep mijn behoefte om zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Heldere uitleg goed afwegen van de voordelen maar ook naar de toekomst kiikend van wat er allemaal mogelijk is. En een uitstekende service, omdat wij in de zomer in noord Brabant verblijven werd het showroom model welke ik graag wilde hebben,direct rijklaar gemaakt zodat ik niet nog een keer extra naar Brielle moest komen.

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Google

Nam alle tijd met deskundige uitleg van de super fiets.

Ik heb een geweldige fiets gekocht en ben daarbij geholpen door een mevrouw die alle tijd nam en me goed informeerde over de gehele fiets, top dus. Een kleine week later kon ik de fiets ophalen en werd toen niet door haar geholpen, dat had ik wel fijn gevonden omdat het gewoon leuk en beter is als het dan goed wordt afgehandeld, nu werd het wel een beetje snel afgeraffeld, snel betalen en klaar, dat was jammer, al met al toch tevreden.

Leuke mensen

M’n fiets werd netjes thuisbezorgd

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Google

Voortreffelijk in service en kwaliteit.

Zeer goed geadviseerd over onze aangepaste fietsen, men is eerlijk over welke opties wel en welke niet echt belangrijk zijn in onze situatie. Rustig een proefrit mogen maken met duidelijke uitleg. En een zeer geduldige en betrouwbare klantenservice. Klantvriendelijkheid staat hier nog hoog in het vaandel. Voor degelijk advies, goede service en top kwaliteit bent u hier aan het juiste adres.

Uitstekend geholpen

Altijd eerlijk mensen zijn heel vriendelijk. Als je een probleem staan ze Ja altijd netjes te woord

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Google

Fijn geholpen door een vriendelijke ervaren medewerkster.

Superfijne zaak!

Goed geregeld. Alles volgens afspraak.

goede en snelle service

• Medewerkers
  • Hoe ben je bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Top service

Erg veel keus, maar er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt je goed bij geholpen. Nu súper blij met mn mooie elektrische fiets!

Klantvriendelijk

Goed geholpen

Perfect geholpen

• Hoe ben je bij ons terecht gekomen? Via bekenden, familie en vrienden

Ik dacht uitgefietst te zijn, maar dankzij Bike totaal fiets ik weer!

Een paar keer gevallen met mijn fiets, mijn fiets was te zwaar, leeftijd, zelfvertrouwen op de fiets, van alles speelde een rol in het idee dat ik uitgefietst was. Dan verlies je een stuk vrijheid realiseer je je ineens. Van Oudenaarden’s eerste reactie was:” Nee hoor, jij bent niet uitgefietst” Na een paar fietsen uitgeprobeerd te hebben heb ik nu een aangepaste fiets, helemaal blij. Mijn vrijheid op de fiets weer terug. Johan, bedankt!

t Woud 4

3232LN Brielle

Over Bike Totaal van Oudenaarden

Bike Totaal Van Oudenaarden is meer dan 1000m2 fietsplezier!! Met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een OUTLET afdeling met een ruime sortering afgeprijsde NIEUWE merkfietsen en accessoires! Door ons ruime aanbod tweewielers bedienen wij buiten Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zwartewaal, Vierpolders) ook Nissewaard (Heenvliet, Zuidland, Spijkenisse) en Stellendam en nog verder in Zuid Holland. Onze merken zijn: Gazelle, Cube, Batavus, Sparta, Dutch ID, Klever, Specialized, Merida, Haibike, Cortina, Van Raam en kinderfietsen van Loekie en Alpina.