Filters

9

Mijn jurk gevonden.

M ruime selectie prachtige jurken en uiteindelijk ook mijn keuze gemaakt. Wat ik en mijn gezelschap wel jammer vonden is dat ik met mijn maat 40 veel jurken niet kon passen vanwege kleine maatjes. Aangezien de gemiddelde vrouw in Nederland maat 40/42 zou ik eerder voor een wat ruimer passende voorraad gaan. Kleiner maken gaat lijkt me makkelijker dan groter. Dit kan natuurlijk ook toeval zijn. Desondanks ben ik zeer vriendelijk geholpen en kan ik andere dan ook ten zeerste aanraden om hier een droomjurk uit te zoeken!

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Ann & John bruidsmode
10

Aangenaam, verrassend en met een trouwjurk naar huis

Ik bezocht de Bruidsmode Outlet Store en Ann & John Bruidsmode op een zaterdag, en ik had bij beiden top ervaringen. Mijn gezelschap was initieel kritisch over een outlet, maar ondanks het prijsverschil, was er zeker geen verschil in kwaliteit! We werden hier zeer goed geholpen door Marieke en haar collega’s. Één gepaste bruidsjurk was een designer jurk die dankzij de 50% korting binnen het budget zou passen. Helaas niet “mijn jurk”, maar wel leuk dat dit toch een optie werd dankzij de korting. Marieke heeft een zeer goed oog voor trouwjurken en dé jurk was er eentje die ik zelf niet meteen uit een rek zou gekozen hebben. Daarna gingen we naar Ann & John waar we eveneens warm ontvangen werden. Na reeds enkele pasbeurten en een topjurk te hebben gevonden bij de Outlet Store, werden we iets kritischer. Dit was geen enkel probleem en de verkoopster ging mee in het vlotte tempo. De laatste in het rijtje van mooie trouwjurken was er één die ik online al eens had bewonderd. Wow, dit was dé jurk! En eigenlijk ook heel betaalbaar. Maar ik had dé jurk toch al gevonden? Het werd een moeilijke keuze tussen 2 zeer mooie jurken. Beide winkels gingen hier zeer geduldig mee om. Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt, maar dewelke het is geworden blijft voorlopig geheim. Nog enkele fijne aanvullingen - De baby in ons gezelschap werd ook met veel plezier ontvangen. - Ik had enkele vragen aan de leverancier van de jurk. Maarten nam dit maandag meteen op en koppelde hier snel over terug. Hij dacht ook samen met mij na over eventuele (betaalbare) oplossingen. - Gezien we tussen beide zaken graag wilden lunchen, maar de omgeving niet goed kenden, vroeg ik per mail of men enkele zaken kon aanraden. Ik kreeg meteen 2 leuke adressen vlakbij Ann & John voorgesteld door Rob. - Corona maatregelen werden goed nageleefd. Mijn mama hielp met de jurken aandoen zodat afstand met de medewerksters kon bewaard blijven.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging N.v.t.
10

Aanrader voor elke toekomstige bruid

Heel fijn geholpen in beide vestigingen heel lief personeel wat op alle vlakken met je meedenkt en naar je wensen luistert voelt je echt de bruid ga zo door toppers

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging N.v.t.
10

Een super ervaring!

Wat ben ik super goed geholpen zowel in de outlet store als bij your style wedding fashion! Ze kijken echt na wat je wensen zijn en beide dames waren eerlijk en oprecht. Ik vond het allemaal erg spannend maar ze stelde me beide erg op mijn gemak. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij your style wedding fashion!

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging N.v.t.
10

Uitermate vriendelijk, kennis en behulpzaam.

Ann&John's Bruidsmode is een topzaak. Tijdens mijn zoektocht naar mijn ultieme bruidsjurk kon ik geen betere zaak tegenkomen. Van de 1ste minuut tot de laatste is er met heel veel zorg en kennis naar de ultieme jurk gewerkt. Ik ben naar deze zaak gekomen zonder te weten welke stijl jurk ik zou kiezen en ben na een aantal uren met de perfecte jurk buiten gegaan. TOP!!! Zowel het onthaal als de dame Antonie die ons heeft begeleid zijn super.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Ann & John bruidsmode
10

Top winkel!

Er werd erg goed geluisterd naar mijn wensen, de medewerkster wist precies wat ik wilde! Zo had ze mijn droomjurk snel gevonden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Ann & John bruidsmode
8

Zeer tevreden

Mooie jurken en goed advies en vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
9

Goed, geduldig geholpen

Ik werd zeer vriendelijke ontvangen en ze nam de tijd om mijn voorkeuren te bespreken. Geduldig: uitgebreid kunnen passen en geen probleem om de twee jurken waar ik tussen twijfelden meermaals te proberen. Droeg suggesties aan om het naar mijn wens aan te passen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
9

Een persoonlijke aanpak waar de bruid centraal staat

Een zeer vriendelijk onthaal. Er werd tijd genomen om te wennen, ideeën te geven en het verloop van het pasbezoek te duiden. De aanpak voor het kiezen van de jurk was zeer goed opgezet (ondanks Covid-maatregelen) ook heel aangenaam. De styliste was vriendelijk, rustig, correct, praktisch ingesteld waar nodig en kon de wensen van de bruid goed inschatten. Conclusie: zeer goede bediening Minpuntje: de bruidsjurk was het enige exemplaar en dus pasmodel. Enige korting op de aankoopprijs hiervoor had wel gepast geweest. Het interieur van de winkel is aan enige opfrissing toe (kleur, aankleding,...).

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
10

Good service

The staff was friendly and helpful and helped me to choose a nice dress which fits with my budget.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
10

1 van de leukste dagen uit mijn leven!

Ik heb gekozen om naar de outlet winkel te gaan. Daar werden we vriendelijk ontvangen en werd alles goed uitgelegd. Ik werd leuk en vlot geholpen. Kreeg handige tips over hoe je met een jurk omgaat, hoe je de knoopjes het best vast kan maken, zulke dingen. Er moest gebeld worden naar atelier, ook geen probleem. Nummers van coupeuses waar ze mee samen werken, zodat je niet helemaal terug naar Eindhoven terug moet. Toen konden we nog even tussendoor terecht bij de coupeuse in de andere winkel van Ann & John om te zien of hij vermaakt kon worden. Ook daar namen ze de tijd, gaven goed advies en waren ze vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
10

Goede ontvangst en zeer behulpzaam!

Beste, In korte woorden gezegd, ik zou jullie Ann & John aan iedereen aanraden! ieder zijn hoekje, goede hulp van de verkoopster, naar oplossingen zoeken is zeker een groot plus punt en jullie aanbieding van koffie/Thee is zeker voor de klant een grote meerwaarde. De grotere weerwaarde is de de klant op zijn gemak kan voelen terwijl de bruiden en andere toch een potje zenuwen hebben voor hun keuzes. Proficiat met jullie servies. MGv, Betty & Edmond

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Ann & John bruidsmode
10

Fijne service!

Heel fijn geholpen door een jonge meneer. Hij luisterde goed naar mijn wensen. Bij de 3e jurk wist ik al dat dit de jurk was. Daarna nog wel andere jurken gepast om dit voor mijn gevoel te bevestigen. Enprm fijn geholpen, totaal niet opdringerig en ook aandacht voor de mensen die ik had meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
8

Er werd naar mij geluisterd

Vlotte verkopers, klantvriendelijk en met een luisterend oor. Ik was redelijk last minute maar dat was geen probleem.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
9

Professioneel en vriendelijk

We werden erg vriendelijk onthaald en kregen meteen iets te drinken. We werden vrijwel onmiddellijk geholpen door een ontzettend vriendelijke vrouw. Ik had de website al bezocht. Aan de hand van een screenshot brachten ze me meteen de juiste jurk. De vrouw begeleidde mij uitstekend. Ze had er ook helemaal geen probleem mee dat ik wou videobellen met vriendinnen. Ik moest wel een beetje aandringen op nog een andere jurk mogen aan te doen. Ik ben overtuigd van mijn aankoop, maar je doet dit ook maar één keer en ergens had ik er graag wel een aantal gepast. Dat vind ik misschien wel een beetje jammer. Ik merkte ook dat er een hoge werkdruk was. Dat komt natuurlijk ook door het hele coronaverhaal. Al bij al, een zeer goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Ann & John bruidsmode
10

Superfijne ervaring en heel veel hulp gehad!

Superfijne namiddag, Esther heeft goed geluisterd naar wat ik wou en heeft me zelfs tijdens het passen echt als een bruidje laten voelen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Ann & John bruidsmode
9

Super

Klantvriendelijk, genoeg keuze in de outlet, en ze denken met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
2

Een tegenvaller

Er werd niet aangesloten bij mijn voorkeuren en na jurken passen die het niet waren, werd ik gepusht tot het kopen van een jurk die niet mijn droomjurk is maar het beste stond van de gepaste jurken. Er werd een contract onder mijn neus geduwd en ik moest direct de helft betalen waar vooraf niets over was gecommuniceerd. Al met al een vervelende ervaring, een financiële strop en op een andere plek op zoek naar mijn jurk. Ik vond het een nare ervaring.

 • Aanbevelen? Nee
 • Vestiging Ann & John bruidsmode
10

Een grote stijlvolle collectie, ongedwongen sfeer en super lieve behulpzame medewerkers

Bij binnenkomst werd ik meteen op mijn gemak gesteld door Brian. Ik was namelijk op een gezonde manier iets wat gespannen, want een trouwjurk koop je niet dagelijks. Hij heeft mij gedurende onze afspraak op een erg fijne deskundige manier langs de grote collectie begeleid, luisterde goed naar mijn wensen, en die van mijn dochter. De laatste had zo haar eigen visie. En had ook de tijd van haar leven;-) Na het passen van een aantal jurken, stapte ik in mijn droomjurk en was op slag 'verliefd'! Bedankt Brian en de andere lieftallige medewerkster waar ik eveneens een heel erg fijn contact mee had, ik ben echter door alle euforie haar naam vergeten.... Ik kan niet wachten op de grote dag mede dankzij jullie! Lieve groetjes, Wilma en Jill

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging N.v.t.
10

Great place to buy your wedding dress

The employees were super helpful and I left the store with a beautiful dress within my budget. Thanks a lot. Highly recommended

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
10

Hele fijne winkel met de juiste hulp en de perfecte jurk!

Voor het eerst een trouwjurk aan in deze winkel. Daarna volgde nog een paar pasafspraken in andere winkels. Toch kwam ik terug bij Ann & John en zei ik yes! Tegen mijn dress. Ik werd beide afspraken heel fijn geholpen op de juiste manier voor mij. Zou deze winkel zeer aanbevelen bij vrienden/familie. Topservice!

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Your Style Wedding Fashion
10

Mooie jurk kunnen vinden

Een hele fijne dame die mij geholpen heeft een hele mooie jurk uit te kiezen! Ik ben erg blij met mijn jurk!

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
10

De ervaring die je als bruid hoort mee te maken!

Ik had op 3 locaties een afspraak om trouwjurken te passen. Ann & John was de eerste stop. Ik heb slechts 2 jurken gepast en het was liefde op eerste zicht. De jurken zijn prachtig, heel ruim assortiment van compleet verschillende stijlen en prijzen. Personeel is zeer vriendelijk. Is de enige locatie waar mijn vriendinnen en ik een koffietje aangeboden kregen. Ik ben naar de twee andere zaken geweest. Maar de service en aanbod kon Ann & John niet evenaren! Ik ben zo gelukkig met mijn keuze! Ik zou elke bruid aanraden om daar naartoe te gaan!

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store
9

Super fijn

Mooie jurken Vriendelijk personeel Super geholpen bij het uitzoeken van mijn jurk Het enige minpuntje vond ik dat er op de grote maten afdeling een veel beperkter aanbod was dan in de gewone winkel

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Your Style Wedding Fashion
10

Super ontvangst en schitterende hulp bij het uitzoeken !

Wij werden super vriendelijk ontvangen en geholpen door Kim. Zij gaf me direct een rustig gevoel, warm onthaal. Door haar luisterende oor duurde het niet lang voor de droomjurk op de proppen kwam. Fantastisch gewoon !

 • Aanbevelen? Ja
 • Vestiging Bruidmode Outlet Store

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd