Versterk je productpagina's met Product Reviews
Laat je producten voor zichzelf spreken: door de stem van je klanten. Verzamel eerlijke reviews per product en toon ze direct op je productpagina's en in Google Shopping.
Geverifieerde koper
“Geweldig geluid en heel comfortabel. Aanrader!”
Review per product
gekoppeld aan de bestelling
Laat je productsterren zien in Google Shopping
Klantenvertellen is een officieel Google Review Partner en marktleider in de Benelux. Daardoor koppelen we jouw productreviews aan Google Merchant Center: beoordelingen worden meegenomen in je vermelding in Google Shopping. Omdat Google het aantal geverifieerde reviews meeweegt, kan dit ook de CPC van je Google Ads verlagen.
- Officieel Google Review Partner
- Marktleider in de Benelux
- Reviews meegenomen in je Google Shopping-vermelding
Draadloze Koptelefoon Pro: bekijk de beoordelingen
Lees 312 geverifieerde klantbeoordelingen. Gemiddeld 4.8 uit 5 sterren op basis van echte ervaringen.
Draadloze Koptelefoon Pro: officiële webshop
€ 29,00
Smartwatch Pro
€ 79,50
Reviews per product
Koppel beoordelingen aan concrete producten zodat shoppers sneller overtuigd raken op de productpagina.
Reviews per product, in de woorden van je klanten
Iedere review wordt gekoppeld aan het specifieke product dat besteld is. Zo lezen nieuwe bezoekers precies de ervaring die relevant is voor hún aankoopbeslissing.
- K10Klant via Webshop Productreview
Geweldig geluid en heel comfortabel. Batterij gaat lang mee. Aanrader voor iedereen!
- A9Anoniem Productreview
Precies wat ik zocht, goede kwaliteit voor de prijs.
Een review die net zo specifiek is als het product zelf
Klanten die net een bestelling hebben ontvangen, delen graag hun ervaring over dat ene product. Door reviews te koppelen aan productniveau, geef je nieuwe bezoekers precies de informatie die ze nodig hebben.
Waarom webshops voor Klantenvertellen kiezen
- +11%
- hogere respons dankzij de Easy Click Module
- Google Partner
- Officieel Google Review Partner
- Benelux
- Marktleider in de Benelux
- 100%
- Reviews gekoppeld aan het juiste product
Eenvoudig te koppelen aan je webshop
- 1
Kies je platform
We hebben kant-en-klare koppelingen voor o.a. Magento, WooCommerce, Shopify en Lightspeed.
- 2
Koppel je productcatalogus
Verbind je webshop met je Klantenvertellen account, zodat reviews aan het juiste product worden gekoppeld.
- 3
Automatisch uitnodigen
Na elke bestelling ontvangt de klant automatisch een uitnodiging via vrijwel alle communicatiekanalen.
Ervaringen van gebruikers van ons platform
Wij hadden een probleem met de koppeling tussen onze CRM en Klantenvertellen en ik ben ontzettend goed geholpen.
Klantenservice staat voor je klaar en doet er alles aan je zo goed mogelijk te helpen!
Kort contact gehad. Het is een onafhankelijk platform. Het contact was beleefd en correct.
Ontdek meer over reviews voor je webshop
Verdiep je in de onderdelen die het meeste opleveren voor webshops.
Alles over Product Reviews
Kan ik reviews per product verzamelen?
Ja. Met Product Reviews koppel je elke review aan het specifieke product dat een klant heeft besteld, in plaats van aan je webshop als geheel.
Worden productreviews getoond in Google Shopping?
Als officieel Google Review Partner koppelen we jouw productreviews aan Google Merchant Center, zodat ze worden meegenomen in je vermelding in Google Shopping.
Is Klantenvertellen een officiële Google Review Partner?
Ja, Klantenvertellen is een officieel Google Review Partner en marktleider in de Benelux.
Hoe nodig ik klanten uit om een productreview te schrijven?
Je verstuurt uitnodigingen via vrijwel alle communicatiekanalen, zoals je mailsysteem, WhatsApp, SMS en Facebook. Met de Easy Click Module geven klanten in de uitnodigingsmail direct een score, wat de respons met gemiddeld 11% verhoogt.
Kan ik zien hoeveel klanten mijn uitnodiging openen?
Ja. In het dashboard zie je de open- en klikratio van je uitnodigingen, zodat je precies weet wat werkt.
Start met Product Reviews
Verhoog het vertrouwen op je productpagina's met eerlijke klantervaringen.