Features

Binnen klantenvertellen hebben wij diverse Features geïmplementeerd. Met deze Features maken we het onze klanten en de klanten van onze klanten extra makkelijk om Reviews te gebruiken, in te vullen en/of te publiceren. We bieden op dit moment de volgende modules aan: Personal Invite link, Easy Click module, QR code, Reviewsplit, Auto Collect & Offline promotie. Vind hieronder extra informatie over iedere module.

 

 

Star Personal Invite Link

Personal Invite link

Zoals de naam al zegt, kun je met deze Feature een  gepersonaliseerde uitnodiging versturen. Deze uitnodigingen zijn te versturen via vrijwel alle mogelijke communicatiekanalen: je mailsysteem, WhatsApp, SMS, Facebook en nog vele andere mogelijkheden.

Zo kun jij je klanten bereiken op de manier van jouw voorkeur.

Meld je aan voor de Personal Invite Link

 

 

 

Star Easy Click Module

Easy Click Module

Met onze Easy Click Module wordt het de klant nog makkelijker gemaakt om een review achter te laten. In de uitnodigingsmail zelf kunnen zij direct een score geven door middel van één simpele klik. Met deze klik kiezen ze voor het cijfer (1-10) dat zij passend vinden naar aanleiding van de ervaring met het bedrijf/merk.

Deze toepassing verhoogt het responsepercentage met gemiddeld 11%.

Meld je aan voor de Easy Click Module

 

 

 

Star QR code

Naast e-mail hebben we ook andere manieren om reviews bij je klanten op te vragen. Namelijk via een eigen QR-code. Laat de QR-code scannen en klanten komen uit op de vragenlijst om zo snel een review achter te laten. Hoe kom je aan deze QR-code? Dat is heel gemakkelijk. Bel of mail ons via onderstaande button en wij dragen zorg voor een gepersonaliseerde QR-code, zodat je snel van start kunt.

  • Voor als je geen e-mailadressen tot je beschikking hebt;
  • Laagdrempelig voor je klanten;
  • Unieke manier van reviews verzamelen;

 

Meld je aan voor een QR code

 

 

 

Star Reviewsplit

Hiermee zou je middels één uitnodiging reviews uit kunnen vragen voor verschillende platformen. Alles waar een uitnodigingslink voor beschikbaar is, kunnen we hieraan koppelen (klantenvertellen, Google, Facebook, etc.).
Je kunt hiervoor zelf aangeven wat de frequentie is van de link. Dus bijvoorbeeld 40% kiyoh, 30% Google en 30% eKomi.

Meld je aan voor een Reviewsplit

 

 

 

Star Auto Collect (BCC)

BCC betekent Blind Carbon Copy en houdt in dat wanneer je een mail verstuurd, er een kopie naar het BCC-adres wordt verzonden. Voor de geadresseerde van de mail is het BCC-adres niet zichtbaar. Naar aanleiding van die kopie kunnen wij automatisch een reviewverzoek versturen of inplannen.

Meld je aan voor een Auto Collect

 

 

 

Star Foto module

Gebruik je reviews als portfolio. Hoe dan? Vul je reviews aan met foto’s. Mocht je nu interieur- of tuin artikelen verkopen, mooie reizen aanbieden of hele bouwprojecten opleveren, naast je review kun je ook een foto van de klant ontvangen in één vragenlijst. Deze reviews worden vervolgens getoond op je publiekelijke reviewpagina waarna je een stukje extra inspiratie aan je potentiële klant kan geven.

Meld je aan voor de Foto module

 

 

 

Star Offline promotie

Er zijn verschillende manieren om je review score offline terug te laten komen, denk bijvoorbeeld aan een baliestandaard, auto- of deursticker, poster of andere offline promotiemiddelen. Zo zien je (potentiële) klanten ook in je showroom, winkel, wachtruimte en dergelijke hoe je wordt beoordeeld en overtuig je ze hiermee om voor jou te kiezen!

Bekijk hier alle mogelijkheden