Prettig, meedenkend en soepel.

Wij wilden een 6 persoons busje met dubbele cabine huren via de site. Ik zou teruggebeld worden, maar dat gebeurde niet. Toen ik zelf ging bellen, bleek de 6 persoons inmiddels verhuurd. Maar, er werd heel prettig meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk kregen we een 9 persoons bus mee, waar keurig de achterste bank uitgehaald was. Voor de prijs van de 6 persoons. Echt super! We hadden een verre rit te doen, maar was top. Ook het terugbrengen op zondag was geen probleem.

Prima autoverhuurder

Ik kon zelfs op zondag een auto huren en 's avonds gewoon weer inleveren.

De paarse krokodil in optima forma.

Een geldig en recent uittreksel KvK inclusief vermelding van de teken bevoegde plus kopie legitimatie was niet voldoende voor een zakelijk factuur. In plaats daarvan krijg je een consumenten factuur. U mag het zeggen. Een typisch gevalletje van de paarse krokodil. Daarnaast had de beste man achter de toonbank de spreeksnelheid van een raket wat ook niet hielp aan een prettige ervaring. Waardeloze ervaring was het.

vriendelijk personeel goed geholpen

Zoals altijd een uitstekende ervaring. Topbedrijf.

Ik huur eigenlijk altijd in Nederland via Huurmij, omdat ik louter goede ervaringen heb. De service is goed, de prijs is acceptabel en auto's en extra items worden altijd in keurige staat klaargezet.

Top service

Top service, fijne auto's.

goede service

er wordt meegedacht voor de beste oplossing. Zorgvuldigheid bij het ophalen van de auto

Betrouwbaar

Mijn ervaring is goed.

Keurig bedrijf

Alles TOP geregeld bij dit bedrijf.

Internet boeking en afhandeling was prima mar telefonische bereikbaarheid was slecht

Ik had het reserveringsformulier op internet in gevuld maar had nog informatie over de hoogte van de bestelbus nodig. Het lukte mij een hele dag ondanks diverse keren niet om telefonisch met de vestiging in Haarlem contact te krijgen. Het bandje op de voicemail kondigde aan dat ik teruggebeld zou worden wat niet gebeurde. Dat vond ik tamelijk vervelend om dat ik ook niet zeker was of mijn aanvraag goed afgehandeld werd. De volgende dag ontving ik wel een bevestiging en alles kwam goed.

Goed verhuurbedrijf

Prima ervaring mee, vriendelijke mensen en professioneel geregeld allemaal. Centrum Haarlem ook perfect en extra service: als je met je eigen auto komt om bijv een bus op te halen zet het verhuurbedrijf jouw auto op hun parkeervergunning.

Vriendelijke mensen en professionele afhandeling, goede bussen.

Vriendelijk, professioneel en goede bussen

Snel eenvoudig en goede autos

Op kort termijn een auto nodig gechecked op de website auto uitgekozen gebruikt en na gebruik bij huurmij geparkeerd sleutels in de bus en klaar personeel attent en vlot is de bediening

Prima, snel, betrouwbaar en netjes

Zoals hierboven

Klantvriendelijk

Adequate antwoorden op onze vragen, . Soepel bij last minute wijzigingen.

Een uitstekende plek om te huren

Professionele en vriendelijke mensen en niet onbelangrijk: goede auto’s!

Heel goed geholpen

De medewerker van receptie is behulpzaam en vriendelijke ,terugbetaling en reservering goed gepland .

Super bedrijf

Super geholpen door het personeel en goede service .

Prettige vlotte duidelijke dienstverlening

Helemaal top!

Wij huren vaker een auto bij HuurMij en de service is altijd helemaal top! Ook niet heel duur voor wat je krijgt. Aanrader dus!

Alles snel en goed geregeld en helder gecommuniceerd

Ik kan alleen maar positief zijn over dit verhuurbedrijf, zou niet iets kunnen bedenken wat beter had gekund.

Altijd top!

Reserveren is heel makkelijk, bevestiging krijg je snel, auto's altijd goed en schoon en afhandeling ook altijd zeer duidelijk. Heel betrouwbare autoverhuurder!

Goede service en zeer flexibel

Huurmij in Haarlem heeft altijd een auto beschikbaar, ook op zeer korte termijn als dat nodig is. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en ruime openingstijden. Wij zijn zeer tevreden!

Gewoon TOP

Gewoon goed!

Auto goed, personeel vriendelijk en snel. Vaste klanten worden herkend, makkelijk ophalen en inleveren nooit discussie over schades etc. Door duidelijke afleverformulieren met foto’s.Voelt gewoon vertrouwd! Service zoals je dat graag krijgt!

Best reviewed out of 5 members

- HuurMij Leiderdorp | 9.6