Terug

Advocaatscore – Review awards 2020 

advocaatscore widget

Advocaatscore is de reviewtool binnen de advocatuur. Als advocatenkantoor kun je hiermee zelf reviews verzamelen en beheren. Net als bij de aanschaf van een nieuwe televisie of het boeken van een hotel, leest een potentiële cliënt graag eerdere ervaringen met de advocaat voorafgaand aan een daadwerkelijke aanvraag. 

Door reviews te verzamelen wordt deze transparantie geboden aan de potentiële cliënt. De daadwerkelijke tevredenheid van de cliënten komen zo aan het licht. Afgelopen week zijn  de jaarlijkse awards uitgedeeld aan de advocatenkantoren met de hoogste cliënttevredenheid. Deze tevredenheid wordt gemeten door middel van de reviews, welke via Klantenvertellen worden verzameld. 

 

Bijna 2.000 advocaten hebben actief beoordelingen van hun cliënten verzameld en gedeeld. Zowel grote als kleine kantoren, zakelijk als particulier en zowel publiekelijk als anoniem. Iedere advocaat heeft de kans om een award te winnen! Van deze deelnemers is een TOP 100 opgezet. Benieuwd naar wie hier allemaal tussen staan? Bekijk de lijst hier.

De volgende kantoren behaalde de top 3:

? Kroes advocaten

Kroes advocaten heeft maar liefst een 9,8 als cijfer behaald en 105 reviews binnengesleept.

? Everaert advocaten

Everaert advocaten heeft tevens een prachtige 9,8 als eindcijfer en 105 reviews behaald.

? Ace letselschade advocaten

Ace letselschade advocaten heeft een mooie 9,3 behaald door middel van 89 beoordelingen.

 

Bij dezen willen wij graag bovenstaande winnaars en iedere advocaat in de TOP 100 feliciteren met hun knappe prestaties! Inspanningen leveren grote waardering op, zo blijkt maar weer.

Heb jij een advocatenkantoor en wil je ook graag meedoen aan de Review Awards in 2021?

meld je hier aan