Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Algemeen

Offertestadium

Uw erkend Betere Schilder

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Schilder.eco

Schilder.eco is een bedrijf voor onderhoud in en om het huis, waarbij aandacht voor de objecten en de persoonlijke relaties met de klanten centraal staan. Waarden als vertrouwen en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen onze werkzaamheden kunnen wij onze kennis van schilder- en bouwtechniek, vormgeving en onze inventiviteit ten volle benutten. Wij beperken ons daarom niet alleen tot het uitvoeren van de werkzaamheden, maar denken ook graag met jullie mee. Maatschappelijk en verantwoord ondernemen zijn speerpunten binnen onze bedrijven, waarbij in meerdere opzichten duurzaam onderhoud en herstel een centrale rol spelen. Enerzijds dus door duurzaam vakwerk te leveren, maar ook door duurzame producten te gebruiken: wanneer wij materialen en gereedschappen selecteren en afval afvoeren, maken wij steeds de keuze het milieu zo min mogelijk te belasten, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn belangrijk binnen ons werk. Daarom kiezen wij voor ecologische verfproducten. Dat wil zeggen dat de verf gemaakt is van zoveel mogelijk hernieuwbare onuitputtelijke grondstoffen zoals planten, bomen en gewassen in plaats van grondstoffen met een fossiele oorsprong. Verf zonder giftige chemische stoffen…. het kán zonder tekort te doen aan de kwaliteit van het schilderwerk. Duurzame verantwoorde grondstoffen gaan hand in hand met duurzame prestaties.

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.