Achter de schermen bij het moderatie team van klantenvertellen

Klantenvertellen is er trots op dat al de reviews op ons platform authentiek zijn; maar hoe krijgen wij dit voor elkaar? Het internet kan soms onveilig zijn, en dit is ook waar in de wereld van online beoordelingen. Daarom hebben wij bij klantenvertellen een gespecialiseerd moderatie team zitten – om zo ons platform zo veilig mogelijk te houden. In dit artikel nemen wij jou mee voor een exclusieve kijk achter de schermen bij klantenvertellen!

Voor dat de review bij ons onder ogen komt moet die natuurlijk geschreven worden. Lees hier meer over hoe je een review schrijft op ons platform:

Schrijf je klantenvertellen review in minder dan 60-seconden!

Stap 1: Je Beoordeling insturen
Na je aankoop krijg je automatisch een uitnodiging van het klantenvertellen platform om een review te schrijven of je laat simpelweg je review achter via het klantenvertellen platform zelf. Hier kun je een score uit tien achterlaten (dit telt dan mee voor de gemiddelde score van het beoordeelde bedrijf), wat vraagjes invullen, je eigen notitie achterlaten en zelfs foto’s insturen!

Stap 2: Ben je wel een echte klant?
Het is uiteraard de bedoeling dat enkel echte klanten een review mogen achterlaten, dit is het verschil tussen een beveiligd platform zoals klantenvertellen en een open platform zoals Trustpilot en Google! Als je je review hebt achtergelaten via de uitnodiging die je in je mailbox hebt ontvangen, dan gaat je review automatisch door naar stap 3.

Voor reviews die je op je eigen initiatief hebt achtergelaten komt er nog een extra veiligheidsmaatregel bij kijken. Om te vermijden dat ons platform overspoeld wordt met niet authentieke reviews, zal er een extra veiligheidsmaatregel van je gevraagd worden: het insturen van je aankoopbon.

De klantenvertellen moderatie specialisten verifiëren vervolgens de informatie op je bon met je corresponderende aankoop. Wanneer dit gebeurt is gaat jouw review meteen door naar stap 3.

Stap 3: Laten we met ons alle klantenvertellen veilig en netjes houden!
Een klantenvertellen review moet aan enkele voorwaarden voldoen om op ons platform te mogen staan, deze zijn er om de veiligheid van jou, het bedrijf en ons platform te garanderen. In stap 2 zagen we hoe enkel echte klanten een beoordeling mogen achterlaten. In stap 3 zetten wij het klantenvertellen moderatie in om ervoor te zorgen dat er: a) geen dubbele reviews geplaatst worden op ons platform, b) er geen persoonlijke informatie zichtbaar is in de reviews en c) er geen scheldwoorden en persoonlijke verwijtingen tussen de reviews staan.

Bij klantenvertellen streven wij ernaar om jouw reviews te modereren binnen de 72 uur, zodat die zo snel mogelijk op het web kunnen!