De service die ik gewend ben van jillis auto bedrijven is echt super. Ze denken echt met je mee. Of je nu een nieuwe of een wat oudere auto koopt service is in een word top ga vooral zo door. Zeer tevreden A15springkussenverhuur.

Uitstekende service

Uitstekende service en afhandeling.

Prima geholpen ,zeer klantvriendelijk

Prima geholpen ,zeer klantvriendelijk

prima service

Goed geholpen

Jillis was vriendelijk, nam de tijd, gepraat over de auto met een bakje koffie erbij

• Klantvriendelijkheid

Hele goede service, eerlijke en fijne mensen

Uitstekende service, behulpzaam, eerlijk en vakkundige mensen. Echt een aanrader.

Zeer goede ervaring

Fijne omgang tijdens de verkoop. Voor de afspraak om de auto op te halen, een tijdje moeten wachten. Maar verder geen klagen, zeer goede service, auto zag er keurig en schoon uit! Helemaal blij mee!!

Juiste prijs indicatie

Top service!

Typisch maandagmorgen, een schroef in m'n autoband. Toen ik onverwachts en voor de officiële openingstijden van Jilis kwam werd ik gelijk geholpen en kon weer snel de weg op. Top service! Vriendelijke mensen! Bedankt!

prima auto bedrijf

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Jilis auto bedrijven Het personeel was ontzettend vriendelijk en klantgericht. Ze namen echt de tijd om alles goed uit te leggen en gaven eerlijk advies. De bedrijf bus was precies zoals beloofd ,netjes en snel afgeleverd incl. extra opties. Ik voelde me als klant echt gewaardeerd. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en een prettige service!

• Klantvriendelijkheid

Via een kennis waargenomen dat Jilis mooie bussen verkoopt. Dus wezen kijken en een mooie bus aangeschaft. Zijn er heel blij mee, alles ging goed. Fijn gesprek, goede rit en mooie inruil!

• Klantvriendelijkheid

Professioneel en betrouwbaar bedrijf!

Deze week een auto gekocht bij dit bedrijf. Enthousiaste verkopers , doen er alles aan om je welkom te laten voelen. Alles uitgevoerd volgens afspraak , zeer correct! Aanrader!

Prima garage

goede ervaring met deze garage.

• Klantvriendelijkheid

Mijn recente service-ervaring was teleurstellend

Ik ben al vier jaar een klant van jullie, en dit is de eerste keer dat ik geen prettige ervaring heb gehad. Ten eerste is het probleem met mijn veiligheidsgordel niet opgelost, terwijl ik bij het inleveren van de auto specifiek heb aangegeven dat dit moest worden gerepareerd. Ten tweede is één van mijn zomervelgen die vervangen moest worden, beschadigd geraakt. Ik woon in Eindhoven, en daardoor moet ik extra tijd besteden om een nieuwe band op te halen. Ten derde zijn mijn winterbanden niet correct gemonteerd. Ik heb foto’s via WhatsApp gestuurd, maar daar heb ik nog geen reactie op ontvangen. Ten vierde had ik een vervangende auto besteld, maar de brandstoftank was maar halfvol. Daarom heb ik de auto ook weer met een halve tank teruggebracht — precies zoals ik hem had ontvangen — maar ik heb toch een factuur gekregen voor brandstofkosten.

Top service!!

Niets op aan te merken altijd vriendelijke ontvangst bij receptie en meegedacht met de klant . Div. keren voor onderhoud auto en altijd weer met goed gevoel de weg op ...

Prima sevice

Zeervcorrect personeel vriendelijk vakgericht

• Klantvriendelijkheid

Afspraak gemaakt, kon op korte termijn. Erg goed geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Heel fijne klantvriendelijke garage!

Mijn oudere auto rijdt nog steeds als een zonnetje dankzij de goede zorgen van Jilis. Ook geen verassingen achteraf: je krijgt eerst een duidelijk verhaal over wat er zou moeten gebeuren aan je auto en wat dat gaat kosten. Zeer tevreden klant!

• Klantvriendelijkheid

Ze leveren de auto netjes af

Nvt

• Klantvriendelijkheid

Duidelijke communicatie van te voren

Vooraf duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden en de prijzen. Altijd vriendelijke mensen.

• Klantvriendelijkheid

Zoals al jaren, uitstekend!

Ongeacht de reden voor een bezoek, erg tevreden over het contact en de vaak korte lijnen die er worden gehanteerd. Staan letterlijk altijd voor je klaar!

• Klantvriendelijkheid

Komt vriendelijk en vertrouwelijk over

Komt netjes en vriendelijk over en heel goed behandeld ook met het afleveren van mijn nieuwe tweedehandsauto wat een vertrouwen super bedankt toppie

Zoals altijd weer prima

Weer goed advies en meedenken over wat echt nodig is . Geen onnodige handelingen en vriendelijk personeel. Ik ben al jaren een tevreden klant

Helemaal goed

Mijn eerste ervaring hier en ik moet zeggen het voelt goed. Jilis neemt de tijd voor je, denkt mee en geeft een marktconforme prijs voor de inruilauto. Erg tevreden met mijn nieuwe auto en de service.

• Klantvriendelijkheid

Conform de verwachting en eerdere ervaringen.

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.