Filters

10

Goede ervaring, jong & vriendelijk bedrijf

Via Green Planet Mobility nu in het bezit van een prachtige DS3 Crossback e-tense. Goede prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. andere aanbieders van elektrische auto's. What you see is what you get, geen (onnodige) extra afleverkosten etc. Enthousiast en jong team wat goed meedenkt, fijn contact met Martijn gehad. Goede uitleg/tips mbt elektrische rijden en de subsidie. De DS3 werd thuisbezorgd en mijn oude auto werd meegenomen, zeer tevreden met de hulp bij inruil.

  • Aanbevelen? Ja
8

Correct

Goede prijskwaliteit. Even wennen pm een auto te kopen bij een garage zonder showroom of werkplaats. Informatie en service goed. Plezierig contact gehad met Martijn.

  • Aanbevelen? Ja
8

Laagdrempelig, goede service en een nette prijs

Voor iedereen die ‘online een auto kopen’ afschrikt: dat is niet nodig! Green Planet zorgt voor een nette online presentatie van de auto, met hieraan gekoppeld een concurrerende prijs. Proefrijden en de afspraak hiervoor ging soepel en laagdrempelig. Het vriendelijke jonge team heeft me alle benodigde info verstrekt mbt elektrisch rijden, ook over de mogelijkheden omtrent de SEPP subsidie.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

We hebben een elektrische auto gekocht en een brandstof auto ingeruild. De mensen van Green Planet hebben ons uitstekend geholpen. Ik was vooral blij met de hulp en adviezen bij de subsidie aanvraag en dat ze de auto zijn komen brengen en de inruil auto hebben opgehaald.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima elektrische auto gekocht. Fijn zaken gedaan!

Ik rijd nu al weer 3 weken naar volle tevredenheid in mijn elektrische Mini rond. We waren op zoek naar een elektrische opvolger voor mijn benzine Mini, en kwamen bij Green Planet Mobility kijken. De aangeboden Mini stond op afspraak klaar voor een proefrit, en was in perfecte staat. Precies wat we zochten. Er werd een redelijke prijs gevraagd en tegelijk ook een fatsoenlijk inruilvoorstel gedaan, zodat we vlot bij elkaar kwamen. Het was plezierig zaken doen: correct, met aandacht en niet opdringerig. We zijn goed op weg geholpen met onze overstap naar elektrisch rijden. Zo hoort het! De Mini is vervolgens correct afgeleverd, en de afspraken m.b.t. de werkzaamheden na levering zijn vlot nagekomen.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Anette, Bedankt voor jouw beoordeling! Goed om te horen de de elektrische Mini naar volle tevredenheid is en dat je plezierig zaken met ons hebt kunnen doen. Namens iedereen bij Green Planet Mobility wensen wij jou nog veel rijplezier en bovenal veilige zero-emissie kilometers toe! Het team van Green Planet Mobility

10

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Naast goede prijs/kwaliteit verhouding, is het goed bereikbaar. Goede nazorg. Leuke enthousiaste verkopers met een duidelijke missie. Ga zo door!!!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Bas, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over jouw ervaring met ons. Namens ons hele team wensen wij jou veel veilige én plezierige zero-emissie kilometers toe! Het team van Green Planet Mobility

10

Meedenkend, vrijblijvend en super blij met mijn keuze

Door een andere baan met meer woon/werk kilometers hebben we besloten dat dit niet meer kon met mijn vertrouwde Suzuki Alto. Bij Green Planet Mobility stond een elektrisch auto te koop met weinig kilometers. Een afspraak gemaakt en we mochten een proefrit maken. Dat was wel even wennen, automaat, geen geluid. Ik vond het heel bijzonder. We reden een woonwijk in en daar stond een kat op de weg en die ging niet weg. Die hoorde ons natuurlijk niet aankomen. De auto reed super. Veel power en heel rustig. Hier kon ik wel aan wennen. De verkoper van Green Planet Mobility vertelde ons dat de subsidie pot voor elektrische auto’s nog niet leeg was en dat we nog 2000 euro subsidie voor de auto konden krijgen. De aanschafprijs van een elektrische auto is wel hoger maar ik hoef niet meer te tanken, betaal geen wegenbelasting en de onderhoudskosten zijn ook minder dan bij een brandstofauto. De subsidie moesten we wel zelf aanvragen maar met de uitleg van Green Planet Mobility was dit heel makkelijk. Inmiddels heb ik de 2000 euro ook al van de belangdienst ontvangen en valt de aanschafprijs weer mee. Ik moet per dag ongeveer 100 kilometer rijden en hierdoor kan ik thuis laden. Met zonnepanelen op het dak scheelt dit weer in de kosten. Met de huidige benzineprijzen rijd ik met een glimlach langs de benzinepomp. Ik ben blij met mijn ‘zoef-zoef’.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Karin, Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo enthousiast bent over het elektrisch rijden. Veel veilige en zero-emissie kilometers toegewenst! Het team van Green Planet Mobility

10

Plezierige gedrevenheid naar zero emissie

Ik tank al geruime tijd HVO (biodiesel B100) bij Green Planet in Pesse en mij viel op dat er een waterstofpomp werd gebouwd en dat er een toenemend aantal waterstofauto's op het terrein stond. Toen ik een kijkje ging nemen werd ik belangstellend aangesproken en kreeg ik de mogelijkheid geboden een proefrit te maken. Dat was een geweldige ervaring. Een heerlijk stille auto met, vergeleken met "gewoon elektrisch" een mooie actieradius, en ruim voorzien van accessoires. Ik overweeg serieus over te stappen op waterstof, zeker als er landelijk wat meer tankstations zijn. Op mijn vraag of ik een fietsendrager mee kon nemen werd ik thuis nog voorzien van informatie over een systeem geschikt achterop de auto.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Gerrit Jan, Bedankt voor het schrijven van jouw review! Goed om te lezen dat je serieus overweegt om over te stappen op een waterstofauto. Wij helpen je graag verder met de keuze voor een passende waterstofauto! Het team van Green Planet Mobility

10

Alles top geregeld, zoals je het zou wensen.

Green Planet Mobility heeft mij van een Toyota Miraï voorzien en ik had me geen andere partij kunnen indenken die dat beter had kunnen doen. Je merkt aan Green Planet Mobility dat het geen gewoon autobedrijf is, maar dat ze echt als doel hebben om de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen terug te brengen. Daarom gaan ze ook een stapje verder voor je als klant. Dat merk je bijvoorbeeld aan het feit dat ze ook buiten openingstijden voor je klaar staan. Je merkt aan alles dat Green Planet Mobility er alles aan doet om de ervaring met zero emissie auto's zo goed als mogelijk te laten verlopen. Ik raad dit bedrijf aan bij mijn vrienden en familie!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Johnny, Bedankt voor je mooie review! Wij vinden het prettig om te horen dat wij jou goed van dienst zijn geweest. Wij wensen jou veel rijplezier en veilige zero-emissie kilometers toe! Het team van Green Planet Mobility

Over Green Planet Mobility

Wij staan voor een groenere toekomst. Een toekomst waarin elektrische auto’s en waterstofauto’s de standaard zijn. Meer en meer worden wij met onze neus op de feiten gedrukt dat wij met elkaar stappen moeten ondernemen om het klimaat en daarmee onze planeet moeten redden. En dat begint bij onszelf. Natuurlijk willen wij op ieder gebied ons steentje bijdragen, en waar wij kunnen zullen wij dat ook zeker doen. Maar de grote impact zit hem in de personenmobiliteit. Dit is onze expertise en wij kunnen helpen hier een grote impact te maken. Wij van Green Planet maken het voor iedereen mogelijk om groener te rijden. We bieden onze occasions met de beste prijs-kwaliteitverhouding en proberen jouw overstap zo makkelijk mogelijk te maken met onze unieke services. We snappen ook dat overstappen naar zero-emission niet voor iedereen haalbaar is, daarom bieden wij ook hybrides aan met de best mogelijke service. Heb je vragen of zou je graag eens vrijblijvend een proefrit willen maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd