Filters

10

Een succesvolle samenwerking

Victor en ik werken inmiddels al weer 2 jaar samen. En dat is precies ook hoe het voelt: we doen het samen. Dit traject gaat veel verder dan naar de gym gaan, een schema voor geschreven krijgen en daar dan over communiceren. Victor begeleidt je in álle aspecten van je leven, omdat uiteindelijk ook alles met elkaar in contact staat. Daarbij heb ik geleerd dat wat je er zelf insteekt ook is wat je eruit haalt. Als iemand die veel mentale uitdagingen heeft te slechten, heb ik Victor leren kennen als de ideale coach. Wat hem uniek maakt is dat hij een gevoel van veiligheid weet te creëren waardoor jij makkelijk je verhaal kunt doen en je problemen kunt delen. Mijn samenwerking met Victor heeft ervoor gezorgd dat ik op zowel mentaal als fysiek niveau enorm ben gegroeid. Mijn spiermassa is toegenomen en mijn vetmassa afgenomen. Daarnaast had ik voorheen wel eens last van blessures, iets waar Victor altijd een oplossing voor heeft zodat ik altijd door kan trainen. Ik raad je Victor aan als je een volgende stap wil zetten op fysiek en mentaal gebied, als je meer duurzaam aan de slag wil gaan en als je op zoek bent naar iemand die zijn aanpak aanpast op jouw behoeften!

  • Aanbevelen? Ja
10

Een absolute aanrader

Sindskort heb ik de coaching bij Victor weer opgepakt. De eerste keer was zo erg bevallen, dat zodra het weer mogelijk was om online coaching te volgen, ik niet hoefde te twijfelen bij wie ik dat weer wilde oppakken. Het fijne van de samenwerking vind ik dat Victor heel erg benaderbaar is, je alles aan hem kan vragen. Op elke vraag krijg ik een duidelijk en onderbouwd antwoord. Dit kan betrekking hebben tot training, voeding, slaap, stress. Geen vraag is te gek en wordt niet als raar bestempeld. Ik krijg echt het gevoel dat het een teamperformance is en dat je het samen doet. Tuurlijk moet je er uiteindelijk zelf de meeste energie insteken maar als dat gebeurt dan merk je dat op de lastigere momenten Victor er is om je te ondersteunen. Maar wat mij het meest aanspreekt is het menselijke gedeelte, de oprechte interesse die wordt getoond maakt het zo fijn.

  • Aanbevelen? Ja
10

professionele begeleiding van een topcoach!

Na een aantal jaren van op zich goed trainen maar ongezond eetpatroon, de stap genomen om online coaching in te schakelen. Gewicht ( lees vetpercentage ) was flink opgelopen en dat wilde ik veranderen. Aangezien ik al wel veel " evidence based bodybuilding " coaches volgde ben ik bij Victor uitgekomen. En dat is geen verkeerde keuze geweest! Ik ben in een jaar tijd van 106 kilo naar 75 gegaan. Dit door middel van een goed uitgebalanceerd voedingsplan en een "full body" schema van 4 keer in de week. Bij vragen kon ik bij Victor terecht. Deze hield ook de progressie bij. In dat jaar heb ik enorm veel geleerd over training, techniek, en voedselkeuzes. Informatie die naar mijn idee voor een ieder die serieus bezig is met krachttraining goud waard is. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar er is wel een zekere inzet nodig om dit voor elkaar te krijgen. Je moet het uiteindelijk zelf doen. En dat gaat met vallen en opstaan. En dan is Victor iemand die je daar uitermate goed in kan sturen. No nonsens, basic informatie. De laatste jaren last gehad van verschillende blessures waaronder een dubbele liesbreuk. Ook hierin is Victor voor mij van onschatbare waarde geweest. Daarnaast is Victor ook iemand die er voor je is op het gebied van welzijn, zowel geestelijk als lichamelijk.Het traject wat ik heb ondergaan heeft mij niet alleen een compleet ander fysiek gegeven maar ik ben er geestelijk ook veel sterker door geworden. Gedreven bezig zijn met krachttraining en alles daarom heen, vormt je karakter, wat ten goede komt in heel veel andere situaties. Ik zou iedereen die met de gedachte speelt om een online coach te proberen het willen aanraden. Wat je doel ook is! Investeer hier in en het betaald zich dubbel en dwars terug. Ga wel op zoek naar iemand die ook echt verstand van zaken heeft. Ik kan je hierin Victor aanbevelen. Uiterst capabel, en nog een toffe vent ook!

  • Aanbevelen? Ja
10

Dit is een langdurig partnerschap en ik ben blij dat ik op Victor’s support kan rekenen!

Recent heeft Victor mij geholpen om tijdens Corona thuis constructief aan de slag te gaan met mijn doelen. Erg fijn voor wat “peace of mind” en ook om stappen voorwaarts te kunnen blijven zetten. Ben al die tijd blessurevrij gebleven, terwijl ik voorheen regelmatig last had van mijn knieën en of rug. Ook heb ik veel nieuwe oefeningen geleerd die ik zelf nooit geprobeerd zou hebben. Een verrijking van mijn kennis! Dit is een langdurig partnerschap en ik ben blij dat ik op Victor’s support kan rekenen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed en onderbouwd

Ik ben Victor tegengekomen op Linkedin. Zijn berichten over training en voeding spraken mij zeer aan. Ik was benieuwd wat een coach voor mijn resultaten kon betekenen en besloot contact op te nemen met Victor. Nu 3 maanden verder en zeer tevreden over de coaching van Victor. Het is niet een standaard programma die je krijgt, maar een programma die persoonlijk en realistisch voor je is. Ik heb vooral veel geleerd op het gebied van mijn trainingen, het belang van een goede techniek en wat ik moet eten om af te vallen. Ook ben ik bewust geworden hoe belangrijk slaap voor mijn progressie is. Ik ben in alle opzichten wijzer geworden. Je leert niet enkel en alleen om snel af te vallen of (spieren) aan te komen, maar hoe je daarna bewust met trainingen en voeding omgaat. Daardoor is de kans veel kleiner om naar je oude gewoontes terug te vallen. Victor heeft veel ervaring en kennis. Ik adviseer je Victor voor online fitness coaching als je serieus wilt beginnen, maar nog niet de benodigde kennis en ervaring hebt. De ervaringen die je op doet neem je de rest voor je leven mee.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ik raad Victor aan voor iedereen die toe is aan ondersteuning op het gebied van training & leefstijl

Met een redelijk lange burn-out en 2 heup operaties in de afgelopen jaren, zocht ik voortdurend naar “perfectie”. Dit kwam voort uit de angst voor nieuwe blessures. Gefixeerd op alleen krachttraining, besloot ik nu de focus te verschuiven en hardlopen erbij op te pakken. Niet makkelijk dit juist op elkaar af te stemmen… Ik besloot Victor te benaderen. Ik heb in het verleden een schema bij Victor gekocht en ik zag dat hij krachttraining en hardlopen al enige tijd combineerde. Victor vertelde mij over zijn eigen ervaringen met het streven naar perfectie en de gevolgen daarvan. Wanneer ik bij een oefening eigenlijk op zoek was naar de bevestiging van "ik heb het fout gedaan" omdat het niet perfect was, kreeg ik juist een opbouwend mailtje terug. Hierdoor leerde ik; "goh niet catastrofaal slecht, volgende keer neem ik deze feedback mee". Victor heeft mij hiermee geleerd dat niet elke fout direct een ramp is. Trainen is een proces met goede en mindere dagen. De wekelijkse check-ins met dit soort gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik minder op zoek ben naar perfectie, vertrouwen heb gekregen in mijzelf en het proces. En dat in vier maanden tijd. Training was afgestemd op mijn persoonlijke situatie en mijn wens om cardio en kracht te combineren. Hierdoor steeg mijn energieniveau. Dit werkte ook goed voor mijn goed/fout denken. Ik zit beter in mijn vel nu. Wat de online begeleiding van Victor voor mij heeft gebracht: • Heldere en duidelijke uitleg hoe, wat en waarom • Goede afstemming training/belastbaarheid en mijn ondersteuningsvraag • Victor sluit makkelijk aan als gesprekspartner; is empathisch en consequent • Ik ben zekerder en heb vertrouwen gekregen in het proces • Ik accepteer mindere dagen en heb minder last van doemdenken • Veel/meer is niet altijd beter • Meer inzicht in het effect van stress en slaaptekort op training en pijn. Ik raad Victor aan voor iedereen die toe is aan ondersteuning op het gebied van training en leefstijl.

  • Aanbevelen? Ja
10

Victor heeft mij de handvatten gegeven, waar ik de rest van mijn leven mee verder kan

In september ben ik begonnen met de coaching door Victor. Mijn lijf was door hormonale veranderingen behoorlijk veranderd en het lukte mij niet voldoende om weer in mijn oude vorm terug te komen. Daarom besloot ik Victor te vragen om hulp, voordat ik misschien nog meer aan zou komen. Tijdens het traject heeft Victor mij zeer goede adviezen en handvatten gegeven zodat ik het in de toekomst zelf goed vol kan houden. Door met kleine aanpassingen en doelen te werken heb ik het eigenlijk geen moment als onmogelijk beschouwd. Op de helft kwamen er krachttraining oefeningen bij. Hierdoor ging het afvallen en vormen van mijn lichaam nog beter. Leuk ook dat ik hiervan (onverwacht) profijt heb bij mijn sport… paardensport. Ik ben enorm blij met de resultaten en ik heb mijzelf positief verrast door binnen de drie maanden mijn doel (en eigenlijk nog meer) te behalen. Victor, bedankt!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geduldig, bescheiden en zeer kundig!

Ik werk inmiddels al een paar maanden samen met Victor en ben ontzettend tevreden over het resultaat. Ik wilde geen gewicht kwijtraken door middel van spiervermindering, maar door vetverlies. En dat gaat erg goed! Ik weet zeker dat ik deze vorm niet had kunnen bereiken zonder coach. Het traject is ontwikkeld om precies bij mij en mijn levensstijl te passen, waardoor het makkelijk vol te houden is. Ik verlies nu gewicht, ontwikkel meer spieren én begin binnenkort aan een 'lean bulk'. Ik ben echt heel blij met het resultaat. Victor kon altijd al mijn vragen beantwoorden tijdens het programma en heeft uitgebreide kennis van verschillende programma's hier bij 'Victor Mooren'. Daarnaast is hij erg bescheiden en rustig, wat goed bij mijn persoonlijkheid past. Nogmaals bedankt, Victor!

  • Aanbevelen? Ja
10

Victor is een zeer meedenkende en inspirerende coach!

Victor heeft mij met zijn coaching geïnspireerd om me verder te ontwikkelen als fitnessprofessional. Hij staat altijd open voor vragen, reageert snel en altijd to the point. Daarnaast denkt hij ontzettend met je mee als het gaat om specifieke omstandigheden. Victor heeft mij persoonlijk zeer goed ondersteund met het managen van blessures, waarbij ik toch progressie bleef boeken. Zijn kennis staat als een paal boven water.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een goede betrokken coach die helpt bij het vormen van jouw levensstijl om je doelen te behalen

Ik sport al ruim anderhalf jaar onder begeleiding van Victor via het online coaching traject. Ik ben begonnen bij Victor omdat ik enerzijds regelmatig last had van blessures en anderzijds mij progressie stagneerde en ik mijn kostbare tijd graag zo goed mogelijk in wilde zetten. Victor heeft me laten zien dat je sterker kunt worden én droger tegelijk. Onder begeleiding van Victor heb ik een mooie levensstijl kunnen vinden die voor mij en het sporten goed werkt. Het coaching traject gaat verder dan alleen de sportschool. Bijvoorbeeld hulp bij omgaan met stress en het aanbrengen van structuur daar helpt Victor graag bij. Eens in de week hebben we een check-in om te kijken hoe de week is gegaan. Tijdens dit moment stuur ik regelmatig filmpjes van uitvoeringen mee om zo feedback op techniek te ontvangen. Binnen de wereld van krachttraining is veel anekdotisch bewijs te vinden en ook veel tegenstrijdigheid. Victor werkt evidence based, hierdoor is hij voor mij een filter voor al deze informatie en een bron van kennis waar ik van uit kan gaan. Wat fijn is dat je de begeleiding zo intensief kan maken als je zelf wilt, je kunt zoveel vragen stellen als je wilt. Victor neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. De ene week hebben we meer te bespreken dan de andere week, alles is prima. Ik heb ook techniek training en een online sessie bij Victor gevolgd. In alle manieren ken ik Victor als een ontspannen en sympathieke kerel. Al met al ben ik erg positief over de hulp van Victor. Het is fijn om te weten dat je goed bezig bent en dat iemand jou helpt om op een consistente manier vooruitgang te boeken en zo naar je doel te bereiken.

  • Aanbevelen? Ja

Over Victor Mooren coaching & educatie

Als online fitness coach help ik jou om gespierder, slanker en fitter door het leven te gaan. Tegenwoordig is er via het internet zoveel informatie te vinden omtrent vetverlies, voeding en spieropbouw, dat je door de bomen het bos niet ziet. Hierdoor is het moeilijk om feiten te onderscheiden van fabels. Doordat ik de afgelopen jaren veel kennis heb opgedaan op het gebied van vetverlies, spieropbouw en gedragsverandering en honderden klanten heb geholpen, heb ik veel inzicht gekregen van wat werkt. Ik combineer een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met meer dan 10 jaar praktijkervaring in mijn coaching. Via mailcontact en videogesprekken help ik jou aan een fitter lijf, gewoon op een moment dat het jou het beste uitkomt. Alles is persoonlijk, op maat, toegankelijk en bewezen effectief.

Over Coachscore.nl

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd