Beste Giel, Bedankt voor het delen van je ervaring met MrWheelson. Wat een prachtige auto heb je aangekocht. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe met deze unieke verschijning. Grtz, Team MrWheelson
Hi Victor, Bedankt voor het vertrouwen en het delen van je ervaring met MrWheelson. Het is fijn om te lezen dat we geslaagd zijn in ons doel. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe in je prachtige nieuwe auto. Grtz, Team MrWheelson
Hi Mike, Great that you shared you're experience with MrWheelson. We love to solve puzzles, and you gave us one. We learned a lot of this and can help future buyers that want to buy a car with CD plates. Enjoy your new ride! Grtz, Team MrWheelson
Beste Ard, Bedankt voor deze prachtige review. Fijn dat jullie voor ons gekozen hebben om deze prachtige auto vanuit het buitenland aan te kopen. Veel fijne kilometers toegewenst! Grtz, Team MrWheelson
Hi Harreld, Gelukkig werd uiteindelijk het lange wachten beloond. Wat een prachtige Golf heb je in ontvangst mogen nemen. We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe met de nieuwe aanwinst. Grtz, Team MrWheelson
Beste Wilco, Bedankt voor het vertrouwen en de feedback. Wij zijn naar aanleiding van jouw bericht druk aan de slag gegaan om ook het geven van tussentijdse updates mogelijk te maken. Dankzij jouw feedback hebben we hier extra stappen in gezet. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst met je nieuwe aanwinst! Grtz, Team MrWheelson
Hi Sandy, Bedankt voor je eerlijke review. Dit geeft ons de mogelijkheid om ons concept nog beter neer te zetten. Wij wensen je graag namens het hele team veel fijne en veilige kilometers toe in je prachtige Corsa. Grtz, Team MrWheelson
Hi Ruud, Bedankt voor het vertrouwen en delen van deze review. Online een auto kopen is inderdaad een spannend proces, daardoor ligt de lat hoog aan onze kant. We doen met het hele team enorm ons best om dit telkens weer goed te laten verlopen. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst! Grtz, Team MrWheelson
Beste Robbert, Bedankt voor het delen van deze beoordeling van MrWheelson. Het was inderdaad balen dat de dealer de hoedenplank niet direct meegeleverd was, gelukkig hebben we weten te regelen dat die achteraf als postpakket is toegestuurd. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst met deze prachtige Golf. Grtz, Team MrWheelson
Hi Rob, Jouw droomauto aankopen was inderdaad een pittige opgave. Gelukkig staat opgeven niet in ons boekje en is het gelukt! Veel fijne en veilige kilometers toegewenst met je prachtige Kona. Grtz, Team MrWheelson
Hi Jos, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Grtz, Team MrWheelson
Beste Henri, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met MrWheelson. Helaas zorgen de laadkabels bij ons af en toe voor hoofdbrekens. In Nederland is het gebruikelijk dat alle verschillende soorten kabels met de hybride en elektrische auto's worden meegeleverd, dit is in het buitenland echter niet altijd het geval, die leveren vaak maar een of twee soorten mee. In dit geval heeft het ons ook veel moeite gekost om te trachten de dealer alsnog deze kabels te laten leveren. Helaas zonder succes. Wij hadden je in dit traject beter op de hoogte moeten houden van de vorderingen. Excuses hiervoor. Ook door deze ervaring zijn wij weer een stuk wijzer geworden en we nemen dit dan ook zeker mee in de verdere ontwikkeling van MrWheelson. Goed te horen dat je ons uiteindelijk wel aanbeveelt. We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe met deze prachtige hybride auto. Grtz, Team MrWheelson
Beste Dario, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met MrWheelson te beschrijven. We zijn er blij mee dat je uiteindelijk geslaagd bent in ons enorme aanbod van auto's. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe met je nieuwe aanwinst Dario. Grtz, Team MrWheelson
Beste Joke, Wat een prachtige Audi Q5 heb je via MrWheelson aangeschaft. Het was een eer om voor je aan de slag te mogen. De Nederlandse wegen zijn een stuk mooier geworden met deze auto erop. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe Joke. Grtz, Team MrWheelson
Beste Mike, Leuk dat je de auto via ons hebt aangekocht. De afgelopen weken was het topdrukte bij MrWheelson waardoor we alle vragen niet direct hebben kunnen beantwoorden. Inmiddels zijn we gelukkig weer op volle sterkte. Wij wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe met je nieuwe aanwinst. Grtz, Team MrWheelson
Beste Erwin, Bedankt voor het vertrouwen en de moeite die je hebt genomen om je ervaring met MrWheelson te delen. Inmiddels hebben we de auto afgeleverd en wensen je graag erg veel fijne en veilige kilometers met de Kona toe. Grtz, Team MrWheelson
Originele beoordeling
Beste familie van der Meer, Bedankt voor het vertrouwen en deze prachtige review. Hier doen we het voor! Veel fijne en veilige kilometers toegewenst met de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Beste Thomas, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaringen met MrWheelson uitgebreid te beschrijven. Voor ons was het laatste kwartaal van 2022 een periode om nooit te vergeten. Het aantal aanvragen ontplofte en we hadden echt moeite om alle aanvragen op een niveau te verwerken dat we graag willen bieden. We hebben er veel van geleerd in hebben in de tussentijd alweer flink geïnvesteerd in uitbreiding van ons team en verder ontwikkelen van onze website. Mede door jouw uitgebreide feedback kunnen we ons verder ontwikkelen zodat wij al onze kopers de voordelen van een auto uit het buitenland kunnen bieden, maar dan zonder het gedoe. Veel fijne kilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Bedankt voor deze mooie review. We zijn er trots op dat we deze ruime MPV voor jullie mogelijk hebben kunnen maken. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst in jullie nieuwe aanwinst! Grtz, Team MrWheelson
Beste Ravi, Wat heb jij een schitterende auto gekregen! We zijn er trots op dat wij je hebben mogen helpen om deze stoere auto naar Nederland te halen. We wensen je er erg veel fijne en prettige kilometers mee toe. Grtz, Team MrWheelson
Hi Rob, Bedankt voor het vertrouwen. Super dat we deze mooie auto zo snel hebben kunnen leveren, dat kon ook alleen maar omdat jij alles op tijd hebt aangeleverd. Bedankt daarvoor #teamwork Veel fijne kilometers Rob! Grtz, Team MrWheelson
Hi Paul, Bedankt voor je review. Op de auto die jij hebt uitgezocht zat werkelijk elke mogelijke optie. Het bewijs dat de auto's uit het buitenland vaak veel completer zijn uitgerust dan de exemplaren die in Nederland bij de dealers te koop staan. Veel plezier met je nieuwe aanwinst! Grtz, Team MrWheelson
Beste familie Zwiers, Bedankt voor het vertrouwen, de opdracht en het delen van deze mooie beoordeling. Ons doel is om het kopen of leasen van een auto uit het buitenland net zo eenvoudig te maken als het kopen van een auto bij de dealer om de hoek. Veel veilige en fijne kilometers toegewenst! Grtz, Team MrWheelson
Beste Joshua, Bedankt voor het vertrouwen en het delen van jouw ervaring met MrWheelson. Veel fijne kilometers toegewenst! Grtz, Team MrWheelson
Beste André, Bedankt dat je deze review over MrWheelson hebt gedeeld. Veel fijne kilometers toegewenst! Grtz, Team MrWheelson
Makkelijk online een auto importeren. Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor. - Geen verborgen kosten - Behoud van dealer- en fabrieksgarantie - Bovag service en garantie - Uitgebreide controle voertuig(data) - All risk verzekerd transport - Volledig ontzorgd online importtraject - Auto-inruil mogelijk - Lease en financiering beschikbaar Auto importeren was nog nooit zo makkelijk en leuk!