Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heldere duidelijke advertenties. Geen nare dingen achteraf . Goede communicatie. Er wordt uitgevoerd wat afgesproken is. Aanrader!
4 May 2022
Johan Sluiter
Den helder
Ondanks dat Andriessen helemaal niets te verwijten viel hebben zij het het motorisch mankement van mijn VW Transporter zeer serieus opgepakt en voor een snelle en kostbare reparatie zorg gedragen. Kortom, een zeer betrouwbaar bedrijf met een verantwoordelijke opstelling richting de klant, top service waarvoor nog veel dank!!
26 April 2022
Thomas
Hilvarenbeek
Mooie en nette VW transporter gekocht. Kreeg alle gelegenheid om een lange proefrit te maken en de auto van top tot teen te bekijken. Ook in de informatievoorziening erg behulpzaam. Goede afspraken gemaakt en dik tevreden met de aankoop.
11 April 2022
Adam
Kamperland
Ik had een Jumpy gekocht om te exporteren naar Portugal en ik ben super tevreden met de deal, de auto en de service! Eenmaal in Portugal bleek dat een COC document nodig was en meteen werd het geregeld. Bedankt Ruben en Team! Met zonnige groet uit de Algarve!
19 January 2022
eveline
Aljezur
Ben je op zoek naar een bedrijfsbus dan ben je bij Andriessen aan het juiste adres. Wij willen het bedrijf en Ruben in het bijzonder bedanken voor de hulp en service! Met vriendelijke groet, Team Saranta
27 November 2021
Saranta
Wehl
Goeie aflever/serviceafspraken kunnen maken.
21 October 2021
Thomas
Hilvarenbeek
Goede service. Top bedrijf. Komen afspraken na.
21 August 2021
Lotte Huntink
Doetinchem
Al enige tijd was ik opzoek naar een vervangende bus voor ''ons oude hok''. Mijn oog was gevallen op een prachtige Toyota Proace met alle opties die ik mij maar kon wensen, en ook nog eens jong en weinig kilometers. Omdat er enige haast was bij de afhandeling vanwege de onbetrouwbaarheid van onze oude bus wilde ik het zo snel als mogelijk geregeld hebben. Dit liep via Andriessen als een geoliede machine en binnen een zeer acceptabele tijd kon ik wegrijden met mijn droomauto. Wat mij erg aansprak was de manier van omgang met de klant waaraan je ziet dat je te maken hebt met een gepassioneerd familiebedrijf. Zoals de titel luidt; TOP geregeld!
19 August 2021
GJ Stolte
Warnsveld
Ik ben dik tevreden.
17 August 2021
Willem
Ulft
Al geruime tijd op zoek geweest naar een bepaald type Quashgai en via via bij Andriessen terechtgekomen. Alleen maar lof en na flink wat kilometers nog steeds erg tevreden met deze betrouwbare auto. Goeie en prettige communicatie en service. Ik beveel hen dan ook van harte aan iedereen aan!
13 August 2021
Paul Datema
Dronten
Foutieve vraagprijs op de website wordt de klant in de schoenen geschoven na de aankoopdeal. Zeer onprofessionele opstelling van het bedrijf en niet bereid hand in eigen boezem te steken. Aankoop zelfs door Andriessen eenzijdig opgezegd, waarbij men zich schuldig maakte aan discriminatie door klantselectie toe te passen zoals zij dat zelf noemden.
Beveelt niet aan
20 July 2021
Ronald
Apeldoorn
Quick response on questions, the vehicle is just like described on site. There was no problem with documentation and payment. Very pleased to do business with this company.
12 July 2021
Nikola
Novi Sad
Geen fratsen, snel en goed geholpen.
20 April 2021
Wes Nales
Groenlo
Wij hebben 2 bussen aangeschaft bij Andriessen en dit is zeer prettig verlopen
16 April 2021
Melvin
Arnhem
Ondanks de Corona maatregelen toch prima met een bakje koffie goed te woord gestaan en geïnformeerd. Koop was snel rond. Alle gemaakte afspraken mbt werkzaamheden die uitgevoerd zouden worden netjes nagekomen. De bus met een volle tank afgehaald. Naderhand bleken de reserve sleutels niet ingelezen te zijn, dit werd ook meteen naar tevredenheid opgelost. Na een poos zelfs nog gebeld door iemand van andriessen of alles nog naar wens was met de aankoop.
14 April 2021
Ralf
Grashoek
Door een rustige en persoonlijke behandeling, krijg je echt een goed gevoel. Daarbij is de kwaliteit die geleverd wordt ook gewoon super.
31 March 2021
Norbert
Doetinchem
Mooie Nissan Primastar gekocht bij Andriessen op zaterdag een afspraak gemaakt voor een proefrit alles keurig op afstand. Na deze rit was ons besluit al genomen dus zaak afgehandeld de week er op konden wij hem ophalen. Daar stond hij keurig gewassen klaar. Binnen een week was de accu stuk telefoontje gepleegd met Bas factuur van de accu was voor hun rekening. Grandioos bedrijf dik tevreden kan ik iedereen aanbevelen . Toppers
15 March 2021
Hans
Assen
Eerlijk en goed bedrijf!
9 March 2021
Frans
Vaassen
Afspraak gemaakt voor proefrit , stond allemaal klaar . Duidelijkheid betreft afspraken en ook nagekomen . Kortom echt een aanrader.
7 March 2021
ruud stolzenbach
Sint-Michielsgestel
snel en adequaat geholpen bij het kopen van een goede bus
12 February 2021
Harold
Utrecht
Gebeld voor een bedrijfswagen en keurig netjes informatie gekregen, afspraak gemaakt voor de volgende dag en na wat vergelijken direct een wagen meegenomen. Prima service en afhandeling. Zeer tevreden
11 February 2021
Henk
Sexbierum
Goede ervaring, ze zijn professioneel, snel en super behulpzaam. Ze hebben een ruime keuze op voorraad. Erg fijne ervaring mee. en nu trotse eigenaar van een mooie bedrijfswagen.
11 February 2021
Joris
Arnhem
Aardige kerels
31 January 2021
Jaap
Heelweg
Een goed en betrouwbaar bedrijf. Ze komen de afspraken na en denken mee, zelfs na werktijd! Een uitstekende service, ik kon de bus ophalen terwijl ze die dag niet geopend waren i.v.m. de feestdagen. Dus al met al een goede ervaring!
29 January 2021
Matthijs Overmars
Olst
De bestelwagen die ik hier gekocht heb is super, heel blij mee. Er is vriendelijke personeel en persoonlijke aandacht en nazorg een paar weken na aankoop nog even een telefoontje of alles naar wens is verlopen en of de auto beviel. TOP!
17 January 2021
Bastiaan