Bedankt voor deze super mooie beoordeling Hielke en Jolanda. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie weer heel veel vaarplezier het aankomende vaarseizoen toe. Tot weerzien en bedankt voor je vertrouwen in ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling Theo. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen u heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Highline rubberboot met de nieuwe Torqeedo 1103 CS elektrische buitenboordmotor toe. Echt het neusje van de Zalm op het gebied van de opblaasbare en opvouwbare PVC rubberboten met een zeer betrouwbare en van top techniek voorziene elektrische buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Fam. De Bondt. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Highline rubberboot met de nieuwe Suzuki buitenboordmotor toe. Echt het neusje van de Zalm op het gebied van de opblaasbare en opvouwbare PVC rubberboten met een zeer betrouwbare en van top techniek voorziene buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Jaap. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel rijplezier toe met de aangekochte VW Fox. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Auto
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Wilfried. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex S-line 380 Alu Rib rubberboot met 30 pk Mariner buitenboordmotor toe. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Klaas. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Comfortline rubberboot met Mariner buitenboordmotor toe. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling Alfred. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Nimarine MX 290 alu Black Rhino rubberboot met de 5 pk Mariner buitenboordmotor toe. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Aqualine QLA 300 rubberboot. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Peter. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Highline rubberboot met de mooie witte Suzuki buitenboordmotor toe. Echt het neusje van de Zalm op het gebied van de opblaasbare en opvouwbare PVC rubberboten met een zeer betrouwbare en van top techniek voorziene buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Vielen Dank für diese schöne Bewertung. Und wir wünschen Ihnen viel Spaß mit dem gekauften neuen Talamex Schlauchboot. Wir sehen uns wieder und danken Ihnen für Ihren Einkauf bei uns im Namen des Teams JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling. En wij wensen u veel vaarplezier met de aangekochte nieuwe Talamex rubberboot toe. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling familie van der Steen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Highline rubberboot met Suzuki buitenboordmotor toe. Echt het neusje van de Zalm op het gebied van de opblaasbare en opvouwbare PVC rubberboten met een zeer betrouwbare en van top techniek voorziene buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Jan. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Silverline rubberboot toe. Echt het neusje van de Zalm op het gebied van de opblaasbare PVC Aluminum RIB's met top vaareigenschappen. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling. En wij wensen u veel vaarplezier met de aangekochte nieuwe Talamex rubberboot. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Leonard. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jou en je gezin heel veel vaarplezier met de aangekochte Talamex Highline rubberboot toe. Echt het neusje van de Zalm op het gebied van de opblaasbaar en opvouwbare PVC rubberboten. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Super bedankt voor deze zeer mooie beoordeling Luuk. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jou heel veel vaarplezier met de aangekochte boot toe. Tot weerzien en bedankt voor je aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Hallo Walter, Super bedankt voor deze mooie beoordeling. Afstanden zijn betrekkelijk binnen Nederland en Sneek is een leuke plaats om te bezoeken voor een combinatie met een dagje uit en aankoop van een rubberboot. Van harte welkom bij ons en in het mooie Sneek. Namens team JLT Boten
Hallo Jan, Super bedankt voor deze zeer mooie beoordeling. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. En wij wensen jullie veel vaarplezier met de aangekochte nieuwe Talamex rubberboot en Suzuki buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling Freddy. En wij wensen jullie en de zonen in het bijzonder veel vaarplezier met de aangekochte nieuwe boot en buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze zeer mooie beoordeling Astrid. En wij wensen u veel plezier toe met de aangekochte Rouchette Navy Laarzen. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling Erik. En wij wensen u veel vaarplezier met de aangekochte nieuwe Mariner buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling Ronald. En wij wensen u veel vaarplezier met de aangekochte Suzuki buitenboordmotor. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze mooie beoordeling Peter. Fijn om te horen dat de aangekochte nieuwe Talamex Silverline rubberboot naar zeer tevredenheid is. Tot weerzien en bedankt voor uw aankoop bij ons, namens team JLT Boten
Bedankt voor deze zeer mooie beoordeling Martin. En wij wensen u veel vaarplezier met de nieuwe Talamex rubberboot Tot weerzien en graag gedaan, namens team JLT Boten
Mijn naam is Jelte van den Berg, eigenaar en oprichter van JLT Boten en auto. Ik help u graag met de aankoop van uw gewenste nieuwe of tweedehands boot, auto, buitenboordmotor of trailer. Bij mij vindt u altijd een mooi aanbod auto occasions uit het gewilde klein en middenklasse segment. Ook in mijn aanbod vindt u diverse soorten boten van klein tot groot, zoals motorboten, open toer- en visboten, sloepen, rubberboten alsmede sport- en speedboten. De verkoop van rubberboten is een bedrijfstak waarin wij gespecialiseerd zijn en waar we altijd een groot aanbod in hebben (Talamex, Suzumar, Nimarine). Daarnaast beschik ik ook over een ruim aanbod aan buitenboordmotoren zowel nieuw als gebruikt.