Filters

10

Het zetje dat ik nodig had om het roer om te gooien

In 1 gesprek heeft Ben de angel te pakken, waar en hoe ik totaal uit balans ben geraakt. En de stok achter de deur gevonden om ook echt in beweging te komen, dus ik start binnenkort met een andere baan in een andere sector! Heel erg doortastend en diepgaande coaching. Groetjes Miranda

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Familieopstellingen …. Weet je wat het is? Het is mijn grote liefde! Ook zelfs ondanks mijn eerste negatieve ervaring, maar ja, dat was ook een ervaring, ik ben eroverheen en ik heb mijn goede begeleiders gevonden. Wil je volgende keer mee? Dat kan! Het is eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je gewoon ervaren. Je wordt door het veld geleid en ik zie elke keer dat mensen die daar komen, komen niet zomaar, ze hebben iets gemeenschappelijks. Deze keer was het ook zo, ik heb 4 mensen gevraagd om mee te gaan, maar niemand had er behoefte aan. Oke, ik ging sowieso. Al in de auto zat ik aan mijn relatie met mijn zoon te denken, hoe kan ik onze relatie verbeteren? Natuurlijk was ik niet verbaasd toen ik daar kwam en de vraag van de vragensteller hoorde. Het ging over hun “problematisch” kind. Wat precies het “problematisch" maakt is niet belangrijk, iedereen ziet het “probleem” anders, er is gewoon iets wat je  dwars ligt. In deze opstelling werd ik voor de vader van het meisje uitgekozen. Dat vond ik interessant, ik kon de  situatie vanuit vader’s en partner’s perspectief zien. De conclusie van deze opstelling was heel mooi. We komen allemaal in deze wereld met het doel, en het doel van dat kind was verbinding maken  tussen haar moeder en haar familiesysteem. Heel mooi. Na deze opstelling dacht ik nog lang aan mijn eigen zoon en onze relatie maar ik kon niks bedenken. Volgende dag was mijn zoon jarig, hij werd 9! En dat was …. Heel erg! Hij was niet blij met zijn cadeaus en alles ging mis. Ik voelde me verdrietig en boos tegelijk. Onderweg naar yoga heb ik 4 vriendinnen gebeld om mijn emoties te uiten en met elke volgende vriendin begon ik de situatie helderder te zien en uiteindelijk was het kwartje gevallen! Ik wist waarom ik gisteren bij die familieopstelling was! Na de yoga ging ik meteen aan de slag met mijn thetahealing. Na 1.5 uur werken werd alles duidelijk en het probleem tussen mij en mijn zoon was opgelost. Mijn zoon was mijn spiegel maar he

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne sessies met een warm persoon

Al een tijdje heb ik sessies gevolgd met Ben. Deze sessies zijn van verschillende aard van hypnose sessies om beter te kunnen slapen en stoppen met chocolade eten tot kind/ouder gesprekken. Ben is zeer kundig, goed luisterend, erg fijne gesprekspartner, adviseur, therapeut en coach. Erg warm en liefdevol persoon en stelt je erg op je gemak waarbij alles bespreekbaar is. Ben opent je ogen en geeft vertrouwen in jezelf weer terug. Inmiddels slaap ik bijna een jaar heerlijk, eet ik geen chocolade meer en kan ik goed relativeren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn leven is totaal veranderd door NLP

Al een aantal maanden volg ik bij Ben een individuele NLP opleiding. Hier krijg ik inzicht in hoe mijn gedachten werken en steeds meer "regie" zoals Ben dat noemt op mijn gedrag. Ook doen we veel oefeningen die ik dan weer concreet kan toepassen in de praktijk. Ben je zo dankbaar voor deze lessen het heeft mijn leven echt veranderd en ik durf te zeggen voor altijd.....DANK !

 • Aanbevelen? Ja
10

Al meerdere malen erg goed geholpen

Ieders ervaring is anders, maar ik vind t heel fijn, Ben is n luisterend oor met goede inzichten. Ik heb hypnose therapy gedaan voor n angstsituatie, was er na 1 behandeling vanaf, heerlijk. Ook heb ik n hypnose sessie gedaan om te stoppen met het sociale sigaretje, ook toen na 1 sessie ervan af rook al n jaar niet meer, top. Ik ga me zeker verdiepen, in alle holistische behandelingen van dit centrum. Ik beveel het dan ook van harte aan!!

 • Aanbevelen? Ja
2

Helaas heeft het niet het gewenste effect gehad, maar dat is wellicht heel persoonlijk

Ik vind het jammer dat er wel is gezegd dat ik zou worden nagebeld, maar dat is niet gebeurd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dank voor je feedback. Via deze negatieve beoordeling hebben we begrepen dat je graag telefonisch contact wilde. Natuurlijk hebben we je direct gebeld en daarin uitgelegd dat wij niet nabellen maar na 1 of 2 weken via e-mail contact opnemen en zover was het nog niet. Het effect is inderdaad zeer persoonlijk en sommige mensen hebben een 2 of derde behandeling nodig (en zelfs dan is er geen garantie op succes). Je hebt aangegeven dat niet te willen en daarmee kunnen wij weinig anders doen dan je veel succes wensen in het vinden van jouw oplossing.

10

Meer innerlijke rust gevonden

Wat ben ik blij dat Ben op mijn pad is gekomen. Hij wist precies wat ik nodig had op het juiste moment, zonder dat ik dit zelf bewust wist. Hierdoor ben ik dichter bij mezelf gekomen en ervaar ik meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Enorm dankbaar voor deze ervaring!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Een desillusie

Ik ben zondag behandeld voor het stoppen met roken via hypnose therapie. Ik ervaarde het als rustig en het leek te werken. Er werd ook gezegd dat t in een behandeling zou lukken, om maar te herhalen, met twee vingers in de neus kom jij ervan af. Helaas ging het dinsdag mis en m'n drang naar een sigaret was hevig. Dus ik ben weer begonnen met roken. Toen ik Ben hierover mailde gaf hij te kennen dat als ik wilde nog n behandeling kon doen. Ik verwacht dan dat deze gratis is aangezien de eerste keer 110 euro was. Nu komt het...ik kreeg een mail terug dat ik de eerste keer gratis heb gehad terwijl ik wel heb betaald. Nou hier ben ik niet van gediend, dat ik als n leugenaar weg wordt gezet Dus nee ik raad dit niet aan. Helaas

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Marie Therese, Dank voor jouw feedback en laten we beginnen met mijn welgemeende excuses. Jouw betaling is inmiddels wel degelijk ontvangen er was dus sprake van een vervelend misverstand. Overigens heeft niemand jou voor leugenaar uitgemaakt maar was dat jouw gevoel, er is door mij wel een vergissing gemaakt. Om die reden beidt ik je natuurlijk alsnog die gratis herkansing aan. Als je daar gebruik van wil kun je me altijd bellen en help ik je graag alsnog van die vervelende verslaving af.

10

Eindelijk na 20 jaar lange nagels!

Nagelbijten! Wat vond ik het een stomme kwaal, maar daar mee stoppen lukte me niet. Zo'n 20 jaar lang deed ik verschillende pogingen er mee te stoppen. Nadat mijn vriend een aantal maanden geleden met een positieve ervaring thuis kwam na een hypnose door Ben dacht ik; Zou het ook werken om van mijn 'kwaal' af te komen door middel van hypnose..? Mijn vriend heeft niet meer gerookt sinds de hypnose dus dat gaf sowieso al een stukje vertrouwen. (Nog even een positieve ervaring hier! :)) Het gesprek met Ben was prettig en de hypnose verliep ontspannen. In de auto terug naar huis dacht ik; Ik voel niks. Ik denk helemaal niet anders over nagelbijten. Was ik wel met mijn aandacht genoeg bij de stem van Ben onder de hypnose? 100 vragen maar ik besloot het maar gewoon mee te gaan maken. Nu bijna 2 maanden later typ ik dit met lange nagels op het toetsenbord. Niet een keertje meer gebeten. Ik ben druk in de weer met leuke nagellakjes en vijlen moest ik nog leren op 25 jarige leeftijd! Het is een klein stukje in je leven wat er toch iedere dag voor kan zorgen dat je beter voelt in plaats van zo vele momenten dat je baalt dat het je weer niet is gelukt. Ben, nogmaals heel erg bedankt. Twijfel je over hypnose? Nergens voor nodig! Probeer het gewoon, je komt er vanzelf achter dat het werkt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed gesprek met een fijne behandeling van een liefdevol persoon

De locatie is prachtig mooi en ik voelde me er onmiddellijk thuis. Ben kan heel snel de vinger op de zere plek leggen en spreekt zich er direct over uit wat erg prettig is. De behandeling is prettig en ik voelde me erna direct sterk en ik had meteen zin om de dingen anders te doen. Mijn wens om (tijdelijk) te stoppen met drinken is in vervulling gegaan. En met gemak en plezier zelfs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben gestopt met roken door hypnose.

Op 20 maart heb ik een afspraak gehad met Ben. Hij heeft mij met hypnose helpen stoppen met roken. Ik kan je zeggen dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds gestopt ben met roken. Het ging een stuk makkelijker als dat je het geheel op eigen kracht doet. Ik had veel minder behoeften in een sigaret. Door de hypnose had ik dus minder zin in een sigaret, alleen de gewoonten om bijvoorbeeld na het eten even naar buiten te gaan voor een sigaret was er. Om dit op te lossen ging ik wel naar buiten maar dan met een kop koffie. Prima oplossing. Nu na zo'n 5 a 6 weken later heb ik zelfs dagen dat ik er echt nauwelijks meer aan denk. Het is voortaan gewoon geworden dat ik niet meer rook en dat is zo bijzonder en zo fijn. Ik stink niet meer naar rook, ik heb meer tijd over (Ja dat klinkt gek maar ik hoef niet steeds 5 minuten te pakken om te roken), ik hou zelfs geld over en daar heb ik hele leuke loungestoelen voor buiten mee gekocht. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

beter kan niet

rook al bijna 3 jaar niet meer

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige sessie met goed resultaat

Prettige, warme persoonlijkheid. Niet zweverig maar zinvol als je met jezelf aan de slag wilt. Dit is een goede ondersteuning en heeft mij zeker geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met 1 sessie van het bedplassen verlost!

Mijn dochter is nu 9 jaar en had nog steeds 3/4x per week ongelukjes in bed. Uiteraard hadden we al van alles geprobeerd, maar niets hielp. Ze is een vaste slaper en wordt niet wakker als ze naar het toilet moet. Ze zit nu in groep 6, maar was zich al druk aan het maken over het schoolkamp in groep 8. Toevallig kwam ik in contact met Ben en die gaf aan dat we met 1 sessie het probleem konden verhelpen. Ik was zelf misschien wat sceptisch, maar baat het niet dan schaadt het niet. Ik wilde ze wel een beetje voorbereiden op wat komen gaat. We hebben een filmpje gekeken waarvan een link op de site staat over hypno therapie. Toen ik die aan mijn dochter liet zien was ze meteen enthousiast. Ze had er natuurlijk de balen in want logeren bij vriendjes was nu altijd een onzekere onderneming of in de meeste gevallen wilde ze het niet. Toen we op de afspraak kwamen hadden we een kort intake gesprek en toen een behandeling van een half uur. Mijn dochter vond het erg "relaxed en chill". We kregen een opname van de sessie mee naar huis zodat ze, wanneer ze wilde de sessie nog eens terug kon luisteren. Die avond heeft ze meteen voor het slapen gaan de opname terug geluisterd. ze vond dit "relaxed" en kon er lekker van slapen. In de eerste week heeft ze iedere keer de opname terug geluisterd. en was ze elke avond droog. Na een week wilde ze het proberen zonder de opname te luisteren. Dit ging ook prima. Na 2 weken had ze een ongelukje, maar Ben had al gezegd dat dit kon gebeuren. Direct wilde ze weer de opname luisteren en weer een week zonder ongelukje. Een week erna nog een ongelukje en weer pakte ze direct terug op de opname. En nu is ze alweer 3 weken droog, en is ze vol vertrouwen dat dit vervelende bedplassen en zoals ze zelf zegt: "haar grootste geheim" voorbij is. Wij als ouders zijn echt ontzettend blij dat we door zo'n simpele korte sessie het grootste probleem van onze dochter konden verhelpen! Bedankt namens ons en onze dochter!

 • Aanbevelen? Ja
8

Rustgevende ervaring

Ben stelt je erg op je gemak en neemt de tijd voor een goed intakegesprek. Voor mij gaf de hypnose erg veel rust en ontspanning. Ook nu enkele weken later heb ik nog steeds meer rust in mijn hoofd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een bijzondere, maar goede ervaring

Nogal sceptisch ben ik hierin gestapt, het zal toch niet zo gemakkelijk gaan als er omschreven wordt.......... Een week later is het inmiddels. Ik heb ik geen sigaret meer aangeraakt en het verbaast me echt hoe "gemakkelijk" het gaat. Ik ben er nog lang niet waarschijnlijk, maar dit is echt een enorme stap in de goede richting. Ik ga dit volhouden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb adhd en denk de hele dag door iknl heb een hypnose sessie gehad en mijn gedachtes zijn met 80 procent minder geworden echt een aan rader

 • Aanbevelen? Ja
10

Magisch

Ik heb de tip gekregen via mijn broer. Hij wilde van het roken afkomen en zei ik heb een telefoonnummer van iemand uit Veghel die je overal van af kan helpen. Nou ik rook niet maar ik dacht ik bewaar het nummer…je weet maar nooit. Mijn zoon heeft een afspraak gemaakt om hulp om van zijn verslaving af te komen. Hij wilde het zo graag maar was erg sceptisch en heeft met gemengde gevoelens de behandeling bij Ben ondergaan. Na een hartelijk ontvangst heeft Ben de behandeling gedaan en ongelofelijk mijn zoon voelt zich helemaal anders en gebruikt niet meer. Wat een super hero is Ben. Maar als Moeder moest ik nog wel vertrouwen krijgen in mijn zoon. Zelf kampte ik al maanden met totaal geen energie hebben en 4 maanden niet / nauwelijks (max 2 uur) slapen. Ik zag hoe mijn zoon opknapte en ik dacht laat ik ook maar eens een afspraak maken. Na telefonisch en mail contact heb ik eerst een energetische behandeling gehad bij Wilma en daarna een hypnose behandeling bij Ben. Nou wat die 2 tovenaars allemaal kunnen is ongelofelijk. Een heerlijk warm welkom, met een super luisterend oor en vervolgens een magische ervaring bij Wilma. Zij heeft er weer voor gezorgd dat mijn energie herstelde en na de behandeling met Ben, die eerst startte met een superfijn gesprek, slaap ik sinds de behandelingen elke avond en heb meer energie gekregen. Zo blij dat ik Wilma en Ben heb leren kennen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Miraculeus

Ik kreeg de tip om hierheen te gaan van mijn vader, ik dacht "die ziet ze vliegen!" Maar ik wist dat er iets veranderd moest worden.. ik gebruikte al 9 jaar drugs (ik ben 20) en daar moest iets aan veranderen. Ik heb 2 sessies gehad, na de eerste had ik het idee dat het niet werkte (Ben kreeg een beetje een boze voicemail van mij). 2 dagen later ging Ik weer en toen Ben zei dat ik mijn ogen open mocht doen, leek het alsof er 100kg van mijn schouders af was gevallen. Ik heb in de 9 jaar dat ik drugs gebruik nog nooit zo makkelijk van mijn verslaving/depressie af kunnen komen. Ben ik ben je eeuwig dankbaar! Misschien zou je kunnen zeggen dat je een leven hebt gered. Bedankt Ben!

 • Aanbevelen? Ja
10

WOW

Ik kwam bij ben met een hersenschudding waar ik al 10 maanden mee rond liep. Dagelijks veel klachten en in de reguliere zorg al veel artsen gezien en scans ondergaan. Niks kwam hieruit. Tot dat ik met veel hoofdpijn naar ben ben gegaan. Na 1 behandeling bijna volledig verlost van deze hoofdpijn. Hier sta ik nu elke dag nog van te kijken dat dit mogelijk is met hypnotherapie. Ik heb na 1 behandeling van ben echt een ander leven gekregen en daarvoor ben ik ben nog steeds ontzettend dankbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bijzondere ervaring familieopstelling

Dankbaar voor de bijzondere ervaring van een familieopstelling bij Ben en Wilma. Het heeft mij mooie inzichten opgeleverd en een heel sterk gevoel van kracht meegegeven. Ik ben mij bewust geworden van onbewuste patronen, zonder dat dit letterlijk benoemd werd. Moeilijk te omschrijven wat dit voor mij gedaan heeft, maar het heeft zeker diepe indruk gemaakt en een innerlijke verandering teweeggebracht. Ben en Wilma zijn bovendien heel fijne, warme mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

een waardevolle, adequate en hele prettige ervaring

Ik werd gezien en gehoord en kreeg veel meer dan dat waar ik voor kwam. Ik kan nu echt vooruit, thuis, met de oefeningen en de tips om te schrijven. Ben heeft een groot arsenaal aan "gereedschap" om de ander vooruit te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zonder vliegangst mijn ouders kunnen bezoeken!

Door mijn behandeling bij Ben heb ik mijn vliegangst overwonnen. Ik slaap sinds de behandeling veel beter en voel mij een gelukkiger mens. Het heeft mij een bepaalde rust gegeven. Ik heb zonder angst gevlogen en kan nu vaker mijn ouders bezoeken. Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aparte ervaring

Naar heel veel pogingen en met verschillende metodus is het éindelijk gelukt en ben ik een blije NIET roker . Bedankt Ben

 • Aanbevelen? Ja
10

Gestopt met het roken van 50 sigaretten per dag

Had nooit gedacht dat ik zo snel en vooral gemakkelijk zou stoppen met roken. Ontwennig was alleen van de handeling..... Ben ook niet extra aangekomen want dat was wel n punt bij mij. Dus alom tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Holistisch Centrum Brabant

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden om te groeien in bewustzijn, te zoeken naar zingeving en het verder ontwikkelen van jouw spiritualiteit. Samen vinden we een antwoord op vragen als: wie ben ik eigenlijk? Waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen? Wat is mijn taak hier? Hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij werken hierbij zowel individueel als in groepen. Daarnaast bieden we ook enkelvoudige sessies aan bijvoorbeeld; stoppen met roken of afvallen met gebruik van hypnose. Wij zijn er ook voor traumaverwerking met EMDR of om weer in balans te komen met: holistic pulsing of een reiki behandeling.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd