Filters

10

Heel prettig, ontspannen, professioneel contact tijdens de sessie!

Ik ben heel goed geholpen. Er werd goed geluisterd, geanalyseerd en op een hele warme wijze krijg je advies/inzicht. De juiste tools ingezet. Echt super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit had ik veel eerder moeten doen

Na ongeveer 15 jaar was ik helemaal klaar met het roken. Ik kreeg steeds meer vage lichamelijke klachten en wat ik ook deed niks hielp, nu ben ik 3 weken gestopt met roken en ik voel me geweldig. Langzaam verdwijnen al mijn klachten en denk ik had ik dit maar eerder gedaan. Het stoppen ging zo makkelijk, en het word steeds makkelijker. Mijn energie is weer terug aan het komen en ik krijg weer adem. Ik wil nooit meer een sigaret aanraken!

 • Aanbevelen? Ja
9

De beste manier om te stoppen!

Via via is mij aangeraden om via hypnose te stoppen met roken. Hmm....... Hypnose, dat is niet echt iets voor mij, (dacht ik). Maar ik wilde erg graag stoppen met roken. Aan het begin van de sessie een makkelijk gesprekje gehad, en daarna lekker in de stoel gaan liggen, helemaal niet het idee gehad dat ik echt weg was. Resultaat was super, het was echt heel makkelijk om niet te roken, tot die ene avond in de kroeg. Ach dat stoppen was zo makkelijk, dat lukt morgen ook wel weer....... Dat was dus net even anders, maar gelijk een belletje naar Veghel en de situatie uitgelegd. Mocht de volgende dag gelijk langskomen. Sindsdien geen behoefte meer aan een sigaret, zelfs niet bij de bekende momenten. Werkelijk TOP.

 • Aanbevelen? Ja
10

Al een half jaar een niet-roker!

13 november 2019, een week voordat ik 40 jaar werd, had ik een afspraak bij Ben om onder hypnose te stoppen met roken. Na bijna 28 jaar gerookt te hebben, was het de hoogste tijd om te stoppen. Voordat ik de afspraak bij Ben had, onderweg in de auto de nodige sigaretten gerookt en ook toen ik ruim voor tijd aan kwam, heb ik nog een paar sigaretten gerookt. Een hele prettige afspraak gehad! Wat een fijne man is Ben! Ik stapte naar buiten als een niet-roker!! Hoe bijzonder was dat. Nu 6 maanden later rook ik nog steeds niet, geen enkele sigaret meer gerookt. Het kostte me eenmalig € 110 euro en een beetje tijd, maar wat ben ik blij dat ik via een vriendinnetje van me bij Ben terecht ben gekomen. Ga zo door!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie inzichten in eigen familie gekregen!

Samen met mijn man heb ik deelgenomen aan een opstelling van ons gezin. Mooi om te zien hoe wij allebei naar ons gezin kijken, samen met onze twee meiden. Daarover met elkaar in gesprek gaan en de fantastische rol die hierin Wilma voor ons heeft gespeeld. Ze kon zo mooi en goed invoelen hoe het voor eenieder was. Met een paar mooie oefeningen hebben wij kunnen ervaren hoe we met een paar kleine aanpassingen een groot effect binnen ons gezin kunnen creëren. Deze kennismaking was slechts het begin van een hele mooie reis die volgen gaat. Super bedankt voor jouw aanwezigheid als mens hierbij Wilma!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo makkelijk is het nog nooit gegaan !

Investeer 1 uur en € 110 dan ben je van het roken af. Basis is wel dat je zelf wilt stoppen. Dit is een perfect hulpmiddel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal geweldig

Na 40 jaar een stevige rookster ben ik dankzij ben en mijzelf al twee weken gestopt met roken Ik rook nu nooit meer .

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig

Ik ben twee keer bij Ben geweest, het is een vriendelijke fijne man waarbij je je snel op je gemak voelt. Hij heeft aan één woord genoeg als het gaat om gevoelens en schakelt snel. Hij neemt de tijd voor je en doet er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. De locatie is erg rustig en fijn om te zijn. Ik ga nu ook nog een keer naar zijn vrouw Wilma ik in contact te komen met mijn overleden dierbaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gelukkig

Update over mijn geluk: 16 januari j.l. voor de deur bij Ben mijn laatste sigaretje gerookt (na 40 jaar) thuis een app gedownload (quit smoking buddy)die voor mij de aantal dagen en het aantal sigaretten bijhoud die ik niet meer rook en dat is erg fijn om te zien. Misschien een tip voor anderen ook. Maar op dit moment dus 1 maand, 19 dagen en 4½ uren rookvrij en 1003 sigaretten in ieder geval NIET gerookt. Geen ontwenningsverschijnselen en eigenlijk ook geen moeite om het te laten, superblij dat ik toen ben gegaan..

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijk

Wow, ik vind het nog steeds ongelooflijk, op 16 januari j.l. rond 9.20 uur heb ik bij jullie voor de deur mijn laatste sigaret gerookt. (Na veertig jaar gerookt te hebben🙄) Na de hypnose sessie ( waar ik niet in geloof en best wel spannend vond, maar allesbehalve eng was) ben ik nu 2 weken later nog steeds rookvrij 💪🏻 tot nu toe heb ik ook nog steeds geen moeite om het vol te houden en ook geen last van bijwerkingen. Ik voel me al lekkerder, heb naar mijn gevoel al wat meer lucht en hoest minder. 😀 Keigaaf, ik ben superblij net als mijn gezin en de mensen om me heen, dus Ben keibedankt en hopelijk tot nooit meer😉althans niet voor het stoppen met roken haha

 • Aanbevelen? Ja
10

hoe is het mogelijk

Ik als nuchtere Brabander gelooft niet in al die spiritualiteit zaken en dingen tot het tegen deel wordt bewezen. Een vriend van mij was gestopt met roken en je weet ze roepen dan vlug o je hebt geen karakter enz. enz. .toen hij bij mij op kantoor kwam vertelde hij over de behandeling bij Holistisch Centrum Brabant te Veghel. Vond het nog steeds een raar verhaal maar na enkele weken van twijfel toch maar gebeld naar Ben.Het verhaal verteld en een afspraak ingepland . Na een sessie van een keer ligt er nu al 6 weken 50 jaar roken achter mij . HOE IS HET MOGELIJK HET KAN

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundige opstellers!

Met zowel Ben als Wilma heb ik reeds een jarenlange prettig historie vanuit de gezamenlijke opleidingen alsmede de vele opstellingen die wij samen hebben genoten bij en met onze professionele opstellers-intervisieclub. Sinds een aantal jaren runnen zij het prachtige Holistisch Centrum Brabant waaronder de laatste jaren te Veghel. De vele malen dat ik daar als representant ben aangesloten bij opstellingen heb ik hun zeer correct volgens de systemische principes zien werken. Een topteam!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik kwam naar Ben en Wilma met een nare ervaring in familie opstellingen van vroeger. Ik heb dat ook eerlijk verteld. Maar bij Ben en Wilma voelt het echt vertrouwd en net alsof je in de kring vrienden of bij je familie bent. Ben en Wilma weten precies wat ze doen en ik voel me erg op gemak bij hun opstellingen. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

verrassend

Verrassend

 • Aanbevelen? Ja
1

onprofessioneel

Familie opstelling gedaan, geen prettig ervaring. Weinig afstemming met vraagstellers, vragen bleven onbeantwoord. Grote en bepalende rol voor Ben. 'Speelde' zijn rol intens: aanraken, intimideren, lang oogcontact. Ook daarin geen afstemming/toestemming met/ van deelnemers. "Zweverig"; vorig levens en gesprekken met voorouders komen ruim aan bod. Ze bespreken de opstelling niet na. Ze geven zelf uiteenlopende therapieën, behandelingen en bieden dito diensten. Vraag me af hoe het zit met de kwaliteitsbewaking, zijn geen lid van beroepsvereniging. Terugkoppeling van deze punten resulteerde in een duidelijkere omschrijving op de website: gebruik van van de hulpbronnen (voorouders, medium, etc) en een nadruk op eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer om grenzen aan te geven. Weinig reflectie gezien/gehoord bij de klachtafhandeling.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Hester, Wij hebben reeds uitvoerig contact gehad, dank dat je de moeite hebt genomen om ons te helpen onze dienstverlening te verbeteren. Jouw ervaring is inmiddels ook gemeld bij onze klachten en geschillencommissie. Op basis van jouw feedback hebben we verder de website aangepast en zullen deelnemers, die soms geen of beperkte kennis en ervaring hebben met systemisch werk, vooraf beter informeren over onze werkwijze. Voor de volledigheid, is het inderdaad onze visie - gebaseerd op het werk van Bert Hellinger - dat systemische invloeden van voorouders een belangrijke rol kunnen spelen. Ook klopt het dat vraagstellers (of representanten zoals jij in dit geval) niet altijd direct het gewenste antwoord krijgen, soms valt de puzzel pas later in elkaar. Tot slot is ook dat de reden waarom wij het niet therapeutisch gaan analyseren en nabespreken. Op dat moment zou ons denken of ego kunnen gaan meespelen en wij vertrouwen liever volledig op de werking van "het wetende veld" zoals wij dat noemen. Familieopstellingen zijn een fenomeen en laat zich niet volledig wetenschappelijk verklaren.

10

Simpeler dan normaal stoppen met roken.

Ik was al 33 jaar een stevige roker en heb de laatste 5 jaar diverse pogingen gedaan om te stoppen. Na een tip van een paar vrienden heb ik me laten behandelen bij het holistisch centrum Brabant in Veghel. Ik ben nu 4 weken gestopt en het is makkelijker vol te houden op een of andere manier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, persoonlijk en professioneel

Mijn ervaring met het Holistisch Centrum Brabant heb ik als zeer prettig ervaren. Eerst vanuit een hypno sessie. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Ben en ging met nieuwe inzichten naar huis. Daarna heb ik tijdens een noodsituatie snel kunnen schakelen doordat Ben bereikbaar was en een afspraak voor Wilma had ingepland. Ik kon bij haar terecht voor een energetische behandeling (direct uit het hoofd in het lijf) Zij heeft mij beide keren op een hele warme, persoonlijke maar zeker professionele manier geholpen. Er is tijdens de afspraken alle aandacht en tijd geweest. Ze denkt met je mee op een aarde en spirituele manier. Geeft haar waargenomen inzichten (die ze oppikt vanuit het energetisch veld maar ook dat wat je haar verteld) op een respectvolle en duidelijke manier terug. Het Holistisch Centrum Brabant vraagt altijd na de afspraak via een mail of een belletje hoe het met je is. Ik kan dit centrum met alle liefde aanbevelen. Loop je vast? Ben je in paniek? Of een andere hulpvraag? Zoek zeker met hen contact! Je gaat er altijd lichter vandaan maar wel met praktische inzichten waardoor je zelf aan de slag kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk !!

Al heel veel pogingen gedaan om te stoppen met roken, maar helaas na paar dagen heel veel huilen en extreem chagrijnig (zelfs depressief gevoel) toch iedere keer weer begonnen met roken. Ik rookte 31 jaar gemiddeld 15 sigaretten per dag. Was er helemaal klaar mee !!! Op 5 november bij Ben geweest en echt ongelooflijk...... heb sindsdien niet meer gerookt. Ook totaal geen moeite mee. Geen traan gelaten , voel me happy en erg opgelucht dat ik er vanaf ben. Weet niet hoe het kan bij zo'n verstokte roker als ik, maar het gaat heel goed. Ik wens iedereen een rookvrij leven, het geeft juist nu rust terwijl ik altijd dacht dat de sigaret me rust gaf...... Nogmaals Ben bedankt !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na 100 stoppogingen nu echt gestopt met roken

Ik had aangegeven dat ik al heel lang stoeide met het stoppen met roken (bijna elke week een stoppoging) en dat ik er ook bijna geen vertrouwen meer in had. Al vóór de sessie zorgde deze vriendelijke man dat mijn vertrouwen al weer wat groeide. Heel fijn om er zo in te stappen! Nu een half jaar later nog steeds geen sigaret aangeraakt. Ik ben heel tevreden en raad dit iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven alle verwachting heb ik mijn angst overwonnen.

Op advies van een goede vriend heb ik een afspraak gemaakt met Meneer Ben ter Horst, zonder al te veel vertrouwen of hij voor mij iets kon betekenen. Boven alle verwachting in, heb ik na 1 sessie mijn angst overwonnen. Ik heb geen hyperventilatie aanval meer gehad. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen. En bij deze wil ik Ben ter Horst hartelijk bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
10

sterker en weerbaarder worden op een bijzondere wijze

De wijze waarop Ben je binnen no-time op je gemak stelt, luistert, vragen stelt, je een spiegel voorhoudt ('en wat heeft het je tot nu toe gebracht') en analyseert geeft gelijk vertrouwen dat 'het goed zal komen'. Je weet niet wat er gebeurt, maar het gebeurt: De onbalans wordt stukje bij beetje hersteld. Het blijft een bijzondere ervaring om door hypnose jezelf sterker te voelen/te maken en te herstellen vanuit je innerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nooit meer roken!

Inmiddels ben ik 12 weken gestopt met roken en wat ben ik daar blij mee! Ik weet dat het 12 weken is omdat ik een app heb die me eraan herinnert, niet omdat ik er mee bezig ben. Ik vergeet het vaak. Na de eerste keer had ik nog met regelmaat wat moeilijke momenten. Ben mailde me om te vragen hoe het ging waarop ik aangaf niet te roken maar het lastig te hebben. Hierop zei Ben dat dit niet nodig is en dat ik het alsnog op wilskracht deed (zoals bij al die andere pogingen). Hij adviseerde me om nog een sessie te plannen. Sinds de tweede sessie heb ik niet of nauwelijks moeilijke momenten. Zijn ze er wel, dan zijn ze na een minuut weer weg. Ik rook niet en dat ga ik ook nooit meer doen. Ben bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

top

Hallo allemaal , mijn is paul spieringhs ,ik was 35 jaar zwaar verslaafd aan het roken van shag , en rookte min. 30 sigaretten per dag en dacht dat ik niet zonder kon , ik ben maandagmorgen 11november 2019 bij Ben ter horst geweest en ben vanaf nu van het roken af , ik ben niet meer afhankelijk van die klote dingen , het zal nog wel even duren voordat het helemaal uit mijn systeem is maar ik heb totaal geen behoefte meer om te roken . Ik kan het nog steeds niet beseffen dat het me lukt maar het voelt top , ik kan het zeker iedereen aanraden en als het bij mij helpt moet het bij iedereen helpen mvg.Paul

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goeie en helpende hypnosessies

Ik heb twee heftige maar hele mooie sessies meegemaakt bij Ben. Ik liep vast in mijn leven, maar dankzij de hypnotherapie kan ik weer gelukkig zijn. We zijn samen terug gegaan naar herinneringen in mijn onderbewustzijn die een grote rol speelde in mijn leven. Nu mag en durf ik te vertrouwen op mijn eigen gevoel. Hierdoor kan ik mijn eigen pad bewandelen en kiezen voor mezelf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijk dat dit mij dit is gelukt zonder strijd!!!!

Ik schrijf nu pas mijn ervaring want ben nu een maand gestopt met roken. Ben heeft helemaal gelijk gekregen, en ik was behoorlijk sceptisch moet ik zeggen. Ik was heel erg bang om weer te falen en weer een strijd te moeten voeren waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had. Maar........die was er niet, hoewel ik er eigenlijk op heb zitten wachten tot ik door de mand zou vallen. De eerste 2 dagen dacht ik veel aan roken, maar had het er niet moeilijk mee om het te laten. Het is een heerlijk gevoel niet meer te MOETEN roken, en ben van plan om ook echt nooit meer die ENE sigaret op te steken!! Ik bedank dan ook BEN uit de grond van mijn hart, en hoop dat nog veel mensen mijn voorbeeld zullen volgen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Holistisch Centrum Brabant

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden om te groeien in bewustzijn, te zoeken naar zingeving en het verder ontwikkelen van jouw spiritualiteit. Samen vinden we een antwoord op vragen als: wie ben ik eigenlijk? Waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen? Wat is mijn taak hier? Hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij werken hierbij zowel individueel als in groepen. Daarnaast bieden we ook enkelvoudige sessies aan bijvoorbeeld; stoppen met roken of afvallen met gebruik van hypnose. Wij zijn er ook voor traumaverwerking met EMDR of om weer in balans te komen met: holistic pulsing of een reiki behandeling.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd