Enthousiaste reisadviseur, die goed met je meedenkt en haar afspraken nakomt.
Erg vriendelijke adviseuses, luisteren echt naar wat je wensen zijn en zoeken de beste prijs. Kortom top!!!
Wij zijn altijd super tevreden over Travelservice. Komen op de fijnste bestemmingen mede door jullie moeite om naar onze wensen te luisteren.
We zijn door Natasia naar volle tevredenheid geholpen en een reis geboekt die goed paste in onze wensen
Wij kwamen al met wat voorinformatie naar het reisbureau. Voor ons was dit de tweede keer hier. Helaas vorige keer niet kunnen slagen, maar de ervaring was toch heel goed. Daarom kwamen wij dit keer terug en goed en gezellig te woord gestaan. Als dit onderdeel van de voorpret is, is het zeker aan te bevelen. Zo hebben wij dat althans ervaren. Er wordt de tijd genomen, 1uur en 15 minuten voor de eerste vakantie en in een kwartier hadden de tweede ook al in de pocket. Fijn te ervaren dat we geen nummer waren die binnen de gestelde tijd eventueel een vakantie moeten kiezen.
ondanks niet alledaagse vragen,prima geholpen met de juiste info vriendelijk en duidelijk
We hadden wat twijfels om naar de juiste locatie te gaan. Er is geluisterd naar onze wensen, wij zijn dik tevreden. Samen met de reisadviseur een top vakantie uitgezocht.
Het is altijd fijn om met Natasja onze reisplannen te bespreken. Ze komt zelf met goede aanvullende ideeën en tips. Hoewel wij soms kritische klanten kunnen zijn, blijft ze ons altijd met een lach helpen!
Wij zij heel fijn geholpen, ze luisterde goed naar wat wij wilden en zo zijn we bij iets anders uitgekomen dan wat wij in gedachten hadden. Heel blij mee!
De kennis die ze hebben is zeer uitgebreid, bereid om verder te kijken dan de standaarden. Voor ons met onze gehandicapten dochter word alles goed geregeld. Daarom nu weer gekozen voor Travel Service Best. Op naar een mooie vakantie!
Begrijpt wat we willen.
Een positief begin van de vakantie.
Natasja daar spreek ik altijd de trip mee door. Zij is ervaren en doeltreffend enthousiast meedenkend
Goed ontvangen en goede service .
Snel geholpen
Altijd zeer vriendelijk en ze nemen de tijd voor je,nog nooit tegengevallen. Ga zo door.
We kwamen met een relatief goed omschreven plan bij het reisbureau aan. Maar er zaten nog wat dilemma's in dat plan. Anneke vond in no time een uitweg uit die dilemma's. We hadden minder dan de helft van de geplande tijd nodig om tevreden weer huiswaarts te keren.
X
De fijne en geduldige hulp die we krijgen vinden wij altijd heel prettig. Hierdoor gaan wij ook het liefst bij jullie de vakantie boeken. Wie we ook elke keer hebben van jullie collega’s, altijd heel goed geholpen en geadviseerd.
Er wordt goed naar onze wensen geluisterd. En alles duidelijk uitgelegd. En verschillende opties worden uitgezocht. Ze nemen de tijd voor je.
Goed geholpen. Neemt alle tijd
Vanaf het eerste moment voelde het contact prettig. Na wat vragen te hebben gesteld en samen verschillende opties te hebben bekeken, wist ze precies wat wij leuk zouden vinden en gaf ze goede opties. Dankzij haar hulp hebben we een topkeuze gemaakt en kunnen we niet wachten om op vakantie te gaan. We raden het zeker iedereen aan die nog op zoek is naar een fijne vakantie!
Komt met voorstellenndie overeenkomen met mijn vraag denkt mee
Zeer behulpzaam. Heel prettig.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!