4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb diverse projecten laten doen door Mooi Ruim. Ze zijn erg goed in het bedenken van oplossingen voor kleine ruimtes en adviseren goed in uitvoering en materiaalkeuze. Ik ben heel blij met het eindresultaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij onze nieuwe kast werd creatief en kwalitatief meegedacht in een efficiënte oplossing binnen de bestaande stijl en elementen van ons interieur. Uitstekend in benadering, materiaalkeuze, budget en uitvoering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben samen met "Mooi Ruim" een passend ontwerp gemaakt voor een boekenkast in ons interieur. Het moest mooi en praktisch zijn en dat is goed gelukt. Ook de uitvoering was professioneel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooi ruim kwam met slimme oplossingen in mijn beperkte ruimte. Op tijd en binnen mijn budget. Ik ben zeer tevreden.

Company details

7 Handelsweg c