Een prachtige PVC vloer vakkundig gelegd

De mannen van aan huis Uden hebben bij ons heel mooi werk geleverd met het leggen van een prachtige PVC vloer op onze tegelvloer, zij zijn: * zeer vriendelijk en netjes * zeer vakkundig * met oog voor detail * oplossingsgericht * veel technisch en creatieve input Het resultaat is heel mooi geworden, mannen nogmaals zeer bedankt! Bas en Mirjam

• Vestiging: Uden, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Voorlichting is van een zeer goed niveau. Installatie van de gekozen producten zoals een linoleumvloer, vitrage en een hordeur zijn zeer goed en zorgvuldig uitgevoerd.

Kwaliteit en vakmanschap

Wederom een enorm positieve ervaring met Sfeerstudio 2.0. De afstemming, communicatie en service verlopen voorspoedig en constructief. Het vakmanschap van Jens, Noud en Eelco is subliem!

• Ervaring met: Specials

plezierig , alert en prima communicatie

goed vakmanschap

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf om mee te werken. Komen afspraken na en alles wordt vakkundig gemonteerd en opgeleverd. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dank je wel voor de prettige samenwerking.

Top bedrijf!!

In alle facetten vakkundig! Van verkoop tot levering alles volgens afspraak. Goede communicatie! Je krijgt een eerlijk advies en denken mee in mogelijkheden. Hebben veel kennis van de verschillende producten. Montage erg vakkundig uitgevoerd! Erg prettig in de omgang!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Vaklui tot in elk detail.

Ben zelf niet zo'n beoordelaar op het internet, maar deze kon ik echt niet nalaten. Super bedankt voor de fijne samenwerking en moderne inrichting!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Professioneel advies in een ongedwongen sfeer

Ik kwam bij Sfeerstudio 2.0, omdat ik nieuwe overgordijnen wilde. Eenmaal daar werd het me enorm moeilijk gemaakt, aangezien de ene gordijnstof nog mooier was dan de andere. Tijdens mijn speurtocht naar ‘DE stof’ werd er heel goed naar mijn wensen geluisterd, met me meegedacht en werd er alle tijd voor me genomen om tot de juiste beslissing te komen. Nadat de perfecte stof gevonden was, verliep alles bijzonder vlot en voorspoedig. Thuis werd alles uiterst secuur opgemeten en enkele weken erna werden de gordijnen keurig netjes opgehangen. Top service, super professioneel, veel productkennis, top kwaliteit! Absolute aanrader!

Absolute aanrader!

Eerlijke voorlichting en duidelijke afspraken. Monteren tot in detail afgewerkt. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Wat ons betreft zeker een aanrader! Bedankt voor de nieuwe sfeer in ons huis...

• Ervaring met: Raamdecoratie

Geweldige kennis en Marloes luistert heel goed naar wat we wilde. Vloer leggen PVC super mooi gelegd. Prachtige kast op maat gemaakt in de woonkamer. Ook een mooie kast gemaakt voor in de slaapkamer. Precies zoals we wilde. Wat ook erg fijn is ze denken mee. Wat ook erg fijn is ze ruimen alles op en als het nodig is stofzuigen ze alles netjes schoon.

• Ervaring met: Specials

Aanvankelijk prima indruk, uitvoering en communicatie absoluut waardeloos

Aanvankelijk goed en leuk contact met dito afspraken. De keurig opgehangen luxaflex bleek fout geproduceerd, maar ook niet aan de eisen te voldoen. Keuze voor een andere raambekleding gemaakt, ook weer prima contact. Afspraken gemaakt en daarna ging het verkeerd. De afspraken werden stelselmatig niet nagekomen en ondanks herhaalde verzoeken werd ook geen enkele vraag of suggestie beantwoord door Eelco. Simpel gezegd: in het geheel en bij herhaling nergens op reageren, zelfs geen contact zoeken. In contact met Marloes een mooie bos bloemen als excuus ontvangen, maar verder het bleef volledig stil. Uiteindelijk stelde Marloes voor om het voorschot maar terug te betalen. Aldus is gebeurd en na ruim een jaar kunnen we weer opnieuw beginnen. Tot op de dag van vandaag weten we niet waarom er niet conform order is geleverd.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Levert kwaliteit, is betrouwbaar en fantastische service

2 jaar geleden jaloezieën gekocht bij deze winkel, nooit problemen gehad maar plots brak een onderdeel. Na 2 jaar Wilco gebeld ( eigenaar) en heeft zonder kosten jaloezieën gemaakt. Een persoonlijke, vriendelijke aanpak en komt afspraken na!! Ik zou deze winkel aanraden bij familie en vrienden.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Absolute topservice, professioneel en vakkundig

Onze oude vloer (en plinten) tot op het beton verwijderd, opnieuw geëgalisseerd en prachtig mooi bekleed met een prachtige pvc vloer en goede stevige deurmatten. Werken heel vakkundig, georganiseerd en netjes. Ook onze trappen zijn geweldig in een strakke lijn bekleed. Vooraf aan dit alles namen zij ruim de tijd om tot onze wens te komen. Het contact verliep persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Een absolute aanrader als u een betrouwbare service zoekt, die nakomen wat zij beloven!!!

Reactie van het bedrijf

Beste Sandra en Peter, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het bekleden van de vloer/trappen en onze service. We zien je graag terug bij ons in de winkel. Met vriendelijke groet, Lisette Team Woninginrichting-Aanhuis.nl.

Goed advies en begeleiding.

Prettige ontvangst en contact. Goede begeleiding.

• Ervaring met: Vloeren

Superblij met mijn wollen trapbekleding!!!!

Prettige ontvangst, deskundig advies! De gemaakte afspraken worden prima nagekomen en het bekleden van mijn trappen is erg vakkundig gedaan. Fijn team !!!!

• Ervaring met: N.v.t.

Super klantvriendelijk en deskundig

Een zaak waar je met veel plezier een paar kilometer voor gaat rijden

STUDIO 2.0 Uden was geweldig prettige samenwerking echt top

• Ervaring met: Specials

Goede service, tot in detail alles netjes afgewerkt, snel en alles schoon achtergelaten. kortom een aanrader.

• Ervaring met: N.v.t.

Prima producten en service

Het betrof het leveren en leggen van vloerbedekking op de gehele 1e verdieping. De kwaliteit en service voldeed aan onze verwachting. Het enthousiasme van de mensen en het vakmanschap zorgen ervoor dat we tevreden terugkijken op onze aankoop.

• Ervaring met: Vloeren

Goede kennis van zaken vriendelijk en goede klik met personeel

Prettige en vakkundige samenwerking/advies.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Zelden zo’n goede service en vakkundigheid gezien

We zijn heel blij met het advies wat we bij woninginrichting aan huis in Uden hebben ontvangen. Ze gaan zeer zorgvuldig en vakkundig te werk en bieden het nieuwste van het nieuwste.

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat jullie blij zijn met het advies en dat er vakkundig werk is geleverd. Graag tot ziens bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Met vriendelijke groet, Lisette Team Woninginrichting-Aanhuis.nl

Mooie winkel, goede service

We zijn voor onze trapbekleding en gordijnen bij Sfeer Studio 2.0 in Uden geweest. De service is top, konden de trapbekleding op stalen thuis bekijken zodat we de kleur in het juiste licht zagen, en kregen bij onze gordijnen een kleuradvies voor de muren in woonkamer en keuken. We zijn erg tevreden met het advies en de kwaliteit van de producten en ook het hangen van de gordijnen (beneden en bovenverdieping) en het bekleden van de trap is super verlopen!

top

alles zoals gewenst en afgesproken