Mijn pvc vloer is prima en snel gelegd. Ook de plinten zijn superstrak geplaatst.
Ging er heen voor advies over kleuren voor de muur en gordijnen. Heel erg goed geholpen door het effect te laten zien van verschillende kleuren en stoffen. De kleur die het geworden is had ik nooit zelf uitgezocht, maar het staat heel erg mooi, rustig en chique. Gordijnen waren al heel snel klaar en hangen erg mooi. Muurverf is goede kwaliteit
Bijzonder prettig personeel, erg klantvriendelijk en klantgericht. Er wordt op verschillende niveaus(bij je keuze in de winkel, bij het inmeten en het leggen van de vloer) met je meegedacht en er wordt helder gecommuniceerd. Alle afspraken worden vastgelegd en nagekomen.
Afgelopen maanden heb ik Aanhuis, (Verfhuis Scheffer), ingeschakeld om mijn nieuwe appartement te schilderen en te voorzien van een nieuwe vloer. De afspraken zijn steeds zorgvuldig gemaakt en in een open communicatie uitgevoerd. Het schilderwerk ziet er goed uit. Alles netjes opgeruimd en de juiste kleuradviezen. De PVC vloer, in een visgraatpatroon, is ook mooi gelegd. Wat erg fijn was dat in dit geval Milan mee heeft willen denken bij een conflict met de installateur van de Warmtepomp en een deel van de reparatie (ontstaan door stof van het schilderwerk) voor zijn rekening heeft genomen. Kortom een tevreden klant die zeker Aanhuis zal aanbevelen.
Uitstekend in alle opzichten. Ik hoef de andere vakjes daarom niet in te vullen. Helemaal tevreden en meer nog, onder de indruk van zorgvuldige hulpzaamheid en vriendelijkheid
Heel netjes geschilderd. Erg mooi opgeknapt
Wat een fijn bedrijf is dit. Mooie materialen en vakmensen. Er werd behangen en tapijt geplaatst in de slaapkamer. Speciaal teruggekomen voor een andere kleur dorpel die beter paste bij het geheel. Fijne mensen die hun afspraken nakomen. Wij zijn al meer dan 30 jaar klant in Leiden en kunnen en zullen het iedereen aanraden.
Rido heeft fantastisch geholpen bij het meedenken, flexibel plannen van de werkzaamheden én zelfs het uitvoeren van extra werkzaamheden. Niet alleen de mensen in de winkel, maar ook de heren die de werkzaamheden uitgevoerd hebben, doen net even dat stapje extra. Dit heeft geresulteerd in een prachtige visgraat PVC-vloer, superstrakke plinten en een mooie deurmat. Na eerdere positieve ervaringen uit het verleden, ook dit keer weer helemaal tevreden!
Onze ervaring is heel positief. Er werd goed geluisterd en meegedacht met ons. De werkzaamheden waren vooraf beraamd op 4 uur dat werden er 3 door onze voorbereidingen hetgeen we keurig terugzagen in de rekening.. top dus!! Al met al… wij blijven klant!!!
Er wordt ruim de tijd genomen voor advies en er is een prettige samenwerking met de mensen in de winkel. En dit is ook wel nodig want er is ongelofelijk veel keus. Afspraken wordt stipt nagekomen en de behanger heeft schitterend werk geleverd. Deze winkel is echt een aanrader als je op zoek bent naar verandering van je interieur.
Goed, eerst komen in meten daarna na 5 dagen geplaatst. Mooie inloop mat!!!
Bij aan huis in Hoogeveen bestelden we een hordeur voor een prima prijs. Inmeten kon vlot en in overleg, binnen 3 weken werd het product netjes geplaatst.
Echt advies op maat, er wordt meegedacht en net zo lang tekeningen van een ‘kast op maat’ gemaakt tot je helemaal tevreden bent. De kast werd professioneel geïnstalleerd. Heel tevreden!
Voor tweede keer bestelling gedaan bij AanHuis: deskundig en vriendelijk geholpen, de luxaflex voor ons kiemkantelraam is secuur ingemeten. De monteur is nog een tweede keer extra gekomen nadat we vragen hadden over de afmetingen. Top service
Onze ervaringen zijn super positief. Wordt goed meegedacht en als er per ongeluk iets niet goed gaat, wordt het direct opgepakt en hersteld. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug in de toekomst!
Het zijn super vriendelijke mensen! Het werk wat bij ons is afgeleverd echt top, mooi resultaat, een echte aanrader.
Snel en een goeie service
Fijne schilder is Ger Veerman, luistert goed hoe ik het graag wil hebben. Alles perfect geschilderd. PVC-vloeren en plinten zijn heel netjes gelegd. Heel tevreden over de communicatie met Erik Vestering die mij regelmatig op de hoogte hield. Aardige mannen zijn Erik Vestering en Jesse Steur. Kortom, ik ben heel tevreden met Aanhuis Woninginrichting.
4,5 Jaar geleden ons huis verbouwd en Marwa heeft ons toen op uiterst deskundige en prettige wijze begeleid in het totale proces mbt vloer, gordijnen etc. Dus heb ik me nu uiteraard weer door haar laten adviseren mbt 3 aparte vloerkleden. Het resultaat is prachtig! De communicatie als altijd persoonlijk, met zorg en aandacht: dank daarvoor! Greet, maart 2025
Vriendelijk, goed advies en snelle levertijden.
Ik wilde mijn slaapkamer vernieuwen. Nieuw behang, vloerbedekking, plinten, kasten, vitrage en overgordijnen uitgezocht. Erik heeft mij daarbij bijgestaan. Hij weet echt de puntjes op de i te zetten. Uiteindelijk is het supermooi geworden. Heel blij met alles. Een aanrader om hier eens te gaan kijken wanneer je op zoek bent naar iets nieuws!!
Mensen met kennis, goed geholpen en alles is naar wens uitgevoerd. Top winkel.
Ik heb vloerverwarming, een nieuwe vloer, opslag van mijn meubels en een ingebouwde kledingkast van Aanhuis. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, de begeleiding die ik heb ontvangen van de mensen van aanhuis en de afhandeling.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?