Filters

9

We zijn prettig ontvangen en hebben een heldere uitleg gekregen.

De notaris straalde rust uit en nam de tijd om ons alles uit te leggen. Het was prettig om sommige zaken via de e-mail te kunnen aanleveren. Het doen van de belastingaangifte heeft ze keurig verzorgd. Het kantoor zelf ziet er ook keurig verzorgd uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Notea heeft ons goed geadviseerd, heeft de concepten snel verstuurd en was bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en op maat gemaakt advies

Voor de woningoverdracht, hypotheekakte en samenlevingsovereenkomst zijn wij goed geholpen en is er goed meegedacht met onze persoonlijke situatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, betrouwbare en vlekkeloze service

"Alles in een keer goed" is de meest treffende omschrijving.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en prettig geholpen

Tot op heden ben ik goed snel en vriendelijk geholpen

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokken, kundig en erg helder in de communicatie

Koop van recreatiewoning goed en kundig begeleid en heldere uitleg over de artikelen in de akte. Prettige en snelle communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prompt, efficient, friendly assistance

Ik heb het genoegen gehad om met Esther Notariskantoor Notea samen te werken en zou dit voor toekomstige notariszaken graag weer doen. Esther reageerde altijd snel en was vriendelijk om mee te communiceren. Nadat ze verschillende verzoeken had gedaan om verschillende items en tijdlijnen te wijzigen, werkte ze hard om wijzigingen aan te brengen - ze was ook begripvol en nog steeds vriendelijk toen ik vroeg of deze later ongedaan konden worden gemaakt. Wij waarderen uw harde werk! I had the pleasure of working with Esther Notariskantoor Notea and would happily do so again for future notary needs. Esther was always quick to respond and friendly to communicate with. After making several requests to change various items and time lines, she worked hard to make changes -- she was also understanding and still friendly when I asked those to be reversed later. We appreciate your hard work!

 • Would you recommend us? Yes
10

Goed en snel geregeld

Notea is al geruime tijd onze notaris voor zowel zakelijke als privé. Wij worden altijd snel, correct en duidelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Supersnel, eenvoudig en professioneel

Het opstarten van een BV is niet voor iedereen even gemakkelijk. Maar met Notea verliep het proces op een eenvoudige en supersnelle manier, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Online contact wordt direct opgevolgd, uitwisseling informatie en opstellingen en aanpassingen in aktes binnen recordtijd geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles perfect gedaan

Deze notaris is super goed . Na alle papieren te hebben gegeven , was de zaak zo rond . En na de dood van mijn vrouw , was dat een hele troost . Kortom een aanrader als je een notaris zoekt .

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed verlopen

Uiteindelijk tevreden, Aanschaf woning blijft complexe materie helaas.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel, persoonlijk, kwalitatief zeer goed

Ondanks de taaie kost en lastige onderwerp om na te denken wat je achter wil laten, voorzien van duidelijk praktische adviezen in gewone mensen taal, waardoor het begrijpelijk wordt en het stukken makkelijker is om de keuze's te maken waar wij zelf ook achterstaan! Allemaal niet in beton gegoten met de ruimte om later, als de wereld er mogelijk anders uitziet, toch nog bij te sturen. Heel blij mee zoals alles gegaan is en wat er nu is vastgelegd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne ervaring op een lastig gebied

Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, bij de eerste kennismaking alle tijd voor vragen, duidelijke uitleg gekregen, gedetailleerde prijsopgave zodat je precies weet waar je aan toe bent, hele ontspannen sfeer terwijl het toch lastige onderwerpen kunnen zijn, afgesproken tijdslijnen worden nagekomen, duidelijke mails met toelichting. Kortom, een zeer aangename ervaring. Ps Parkeren op het terrein was ook heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en menselijk

Uitstekende ervaring. Alle stappen gingen in 1x goed, alles was voorbereid. Toelichting was in normale-mensen taal. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en vriendelijk

Contact en afhandeling heb ik als zeer positief ervaren, vriendelijk en betrokken. Afspraak kon snel gemaakt worden, contactmomenten (op kantoor, telefonisch en per mail) waren prettig en toelichting op diverse zaken was helder. Kortom, goede ervaring met dit kantoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige,duidelijke,informatieve uitleg van leveringsakte in begrijpelijke taal

wij werden vriendelijk ontvangen ,en werden op een deskundige maar begrijpelijke manier door de akte van levering geleid

 • Aanbevelen? Ja
10

Really good experience

We chose Notea for two deeds and we are really happy with it. From the beginning we were well advised and everything was clear. Our Notary was extremely reactive and proactive and everything was done within a short delay. We will use their services again if we need to.

 • Would you recommend us? Yes
10

Voortreffelijk.

De afgelopen vijf jaar heeft Notea verschillende zaken voor mij en mijn vrouw geregeld. Te noemen hierbij zijn o.a. de formele afhandeling van allerlei zaken volgend op het overlijden van mijn vader, het regelen van machtigingen (wij wonen buiten Nederland) en zaken gerelateerd aan de verkoop van mijn ouderlijk huis en de aankoop van een ander pied-a-terre in Nederland. Notea is gewoon onze "huis-notariaat".

 • Aanbevelen? Ja
10

Mitch

Wij zijn uitstekend begeleid bij de oprichting van meerdere BVs. De communicatie ging meer dan vlot en de stukken werden snel opgesteld. We konden na akkoord van de conceptakte dezelfde week nog terecht op kantoor. Vervolgens zijn we vriendelijk en duidelijk geholpen bij het tekenen van de aktes. Tussen het eerste contact en de afspraak op kantoor heeft minder dan 3 weken gezeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne, nauwkeurige, professionele, vriendelijke en deskundige notaris

Zeer prettig en deskundig in alle rust geholpen bij het transport van onze nieuwe woning. Sandra is een top notaris.

 • Aanbevelen? Ja
10

Groot genoegen

Ondersteuning gekregen van Sandra Viveen voor afwikkeling van een nalatenschap met inbegrip van fiscale afwikkeling. Dit traject is heel professioneel en plezierig begeleid met uitermate behulpzame, gevraagde als ook spontane, adviezen. Werkelijk een groot genoegen om met haar en team van Notea te werken en zeer betaalbaar! Ervaring met andere notariskantoren leert dat al dit voorgaande geen gegeven is en maak dan ook graag weer gebruik van Sandra Viveen en team van Notea!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

snelle reacties op vragen per mail en heldere, duidelijke uitleg bij vragen. Prettig kantoorpand. Daarnaast zijn de prijzen zeer acceptabel! Volgende keer kies ik weer voor dit kantoor.

 • Aanbevelen? Ja
9

snel en efficiënt

Ik ben snel en vriendelijk geholpen, attent en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk uitleg van complexe materie en geduldig

Notaris Viveen heeft ons heel duidelijk en rustig uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor een flexibel testament. Zowel bij het eerste verkennende gesprek als bij het passeren. Volgens ons hebben we nu een testament dat veel beter en flexibeler in elkaar steekt dan het vorige van vijftien jaar geleden. Dank voor de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, efficiënt en klantvriendelijk

Duidelijk, snel en efficiënt, zeer tevreden over de samenwerking met notea

 • Aanbevelen? Ja

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.