Hat alles gut geklappt.

Es gibt nichts zu beanstanden, außer, dass der Mülleimer am Haus bereits voll war.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top locatie in Zoutelande.

Een hele fijne vakantie in een heerlijk huisje op een fijne plek, waardoor wij overal dichtbij zijn. Het huisje woont in Zoutelande, waar het geweldig vertoeven is. Dit in combinatie met de woning, en je hebt een geweldige vakantie.

Toller, erholsamer Urlaub in einer wunderschönen Umgebung

Wir hatten ein Chalet mit 4 Schlafplätzen und 2 Bädern und es war genau das Richtige für die 5 Tage Kurzurlaub, top Ausstattung! Die Nutzung des E-Boots für nur 35 € ist super! Bei leerem Akku auf dem See wurde uns sofort geholfen und wir wurden abgeschleppt. Es lag wahrscheinlich daran, dass es nachts so kalt war, weil die Batterie zeigte noch halb-voll an. War aber alles kein Problem. Wir werden wahrscheinlich nochmal buchen, weil es uns so gut gefallen hat.

Eerlijke en duidelijke website

Heel duidelijk omdat je via de landkaart, dus wil ik aan de kust of in het bos, een huis huren. Goede prijs/kwaliteit!

Gerne wieder

Die Buchung war einfach und problemlos. Die Informationen über die Vermietung kamen immer frühzeitig. Das Personal im Büro vor Ort war sehr freundlich. Ein Punkt Abzug weil die Entfernung der Schlüsselübergabe zum Ferienhaus nicht optimal war (18 km !).

Einwandfreier Buchungsablauf

Zügige und unkomplizierte Bearbeitung

Alles super!

Schön eingerichtetes und modernes Haus mit toller Lage! Parkplatzzugang ist sehr eng und der Garten könnte etwas schöner sein! Ansonsten alles perfekt....

Rundum sorglos Paket

Unsere Erwartungen sind zur vollsten Zufriedenheit erfüllt worden. Wir kommen gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en gemakkelijk boeken.

Na het vinden van een geschikte accomedatie verliep het vervolg duidelijk. snel en overzichtelijk. De beschrijving van de accomedatie sluit goed aan bij de beleving!

Uns hat es im Ferienhaus/ Park sehr gut gefallen...einziger Manko...bei vielen Personen viele Badezimmer, aber zu wenige Toiletten!

Heerlijk verblijf

Mijn verblijf was in een tiny house. Dit is erg goed bevallen, voor mensen die slechter ter been zijn is het niet aan te raden. Best een steile trap om boven bij de slaapkamer te geraken. Echter, voor mij geen probleem. Enige minpunt van de accommodatie was dat het bed enorm kraakt bij omdraaien. Ook is er geen vaatwasser, maar aangezien ik maar alleen was had ik ook niet zoveel afwas. Het huisje was schoon en de palletkachel was heerlijk.

Schnell und kompetente Bearbeitung

Auch bei Rückfragen gut und schnell reagiert.

Gute Betreuung bei Fragen und schnelle Antwort

Man hätte darauf hinweisen sollen, dass das Objekt nicht mit dem Auto erreichbar ist. Mühsam das Gepäck hin und her zu schleppen!

Professionelle Abwicklung

Schneller und verständlicher Austausch und Informationen, sehr freundliche Mitarbeiter vor Ort :)

De boeking verliep goed.

De boeking verliep soepel. Omdat het de eerste keer is dat ik via Heerlijke Huisjes heb geboekt wil ik niet meteen een 8 geven. De volgende keer misschien.

Erg goed

Snelle boeking. werd goed op de hoogte gehouden. Leuk huis met mooie omgeving en heel leuke eigenaren.

Het was thuis komen in huisje 252 bospark lunsberg

De reservering was makelijk van heerlijkehuisjes.nl en duidelijk op het park aangekomen snel geholpen bij de servers baalie daar krijg je een toegang pasje voor de slagboom en huisje de auto kan je parkeren voor het het huisje ons huisje 252 stond midden tussen de bomen en struiken geweldig zo plus heel veel leuke vogeltje het was een geweldige ervaring Bedankt heerlijkehuisjes.

snel en correct

Ik heb zowel via de site en e-mail, als via de telefoon contact gezocht. Alles liep volgens het boekje: boeken, betalen, voorinformatie.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

We hebben het erg naar onze zin gehad. De schoonmaak had iets zorgvuldiger gekund.

alles schnell und gut gelaufen

alles ohne probleme von buchen bis bezahlung

Tolles Haus und super Service

Das Ferienhaus hatte alles was man für einen schönen Urlaub braucht! Haben uns sehr wohl gefühlt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijk groot huis, mooie ligging en mooi uitzicht

Het huis zag er schoon uit, mooi van grootte en ligging. Goed contact met de eigenaresse gehad, problemen worden goed opgelost. Goede plaatsen in de buurt om boodschappen te doen zoals Hallenberg,Frankenberg en ook Winterberg was niet ver rijden. Vooral de panorama brug en de fly line waren fantastisch om te doen. Heerlijke bbq gehad in fe tuin, en mooie paadjes gevonden in de buurt om de honden uit te laten. Straatje verderop was een 24/7 "winkeltje" met eieren en melk. Een hele mooie 2 weken gehad met 10 personen en 2 honden.

Hat alles super geklappt

Sehr freundlich und hilfsbereit.

Heel goed

Alles is van het begin afaan heel fijn en snel verlopen.

Bestens organisierte Urlaubsfreude

Wir sind zum 3 mal in Zoutelande über Heerlijke Huisjes im gleichen Ferienhaus. Super nette Vermieter, absolut sauberes Ferienhaus. Immer wieder, d.h. für uns ggf. in diesem Winter.

Ruxveenseweg 4

8331 TR Steenwijk

+31 521 587 300

Over Heerlijkehuisjes.nl

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.