Beste heer Aarsen, Fijn om een positieve reactie te mogen ontvangen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wendy
Beste Sunny, Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie, en dat u de juiste keuze heeft kunnen maken. Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om de review in te vullen. Wendy
Beste fam. Cremers, Allereerst bedankt voor je mooie woorden. En inderdaad om teleurstelling te voorkomen, is het raadzaam een inspectie te laten uitvoeren voordat u een aankoop doet. Zo weet u direct of het chaletveilig is en in welke staat hij verkeerd. Wendy
Beste heer Broekhuis, Fijn om te horen dat we zo goed hebben geholpen. Bedankt voor de positieve beoordeling Wendy!
Beste heer Timmers, Bedankt voor uw review, mooi om te lezen dat alles goed is verlopen. Succes met de adviezen! Wendy
Beste heer Kruis, Fijn om te lezen dat u tevreden bent, we wensen u veel plezier met het chalet. Wendy
Beste Nicole, Een beter cijfer kunnen we ons natuurlijk niet wensen, fijn dat alles volgens afspraak en tevredenheid is verlopen. Wendy
Beste de heer de Jong, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite nam ons te beoordelen. Wendy
Beste Miriam, Fijn dat alles zo als afgesproken is verlopen. Bedankt voor uw mooie woorden. Wendy
Beste heer Roetman, Wat hebt u ons een mooi cijfer gegeven, daar zijn wij heel blij mee. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Wendy
Beste Max, Bedankt voor het invullen van de review. Een mooi cijfer met mooie woorden dank u wel! Wendy
Beste Joost, Wat fijn om te lezen dat de keuring goed is verlopen. Klantvriendelijkheid vinden wij zeker belangrijk, bedankt voor uw review! Wendy
Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wendy
Beste Arie, Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Wij leggen inderdaad alles vast op camera zodat u ook een duidelijk beeld krijgt van onze metingen en bevindingen. Bedankt voor uw review! Wendy
Beste Marlie, Allereerst bedankt voor je mooie woorden. En inderdaad om teleurstelling te voorkomen, is het raadzaam een inspectie te laten uitvoeren voordat u een aankoop doet. Zo weet u direct of het chaletveilig is en in welke staat hij verkeerd. Wendy
Beste heer Mazer, Hier doen we het voor dat de klanten tevreden zijn. Bedankt! Wendy
Beste heer Rijke, Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om de review in te vullen. Wendy
Beste, Allereerst bedankt voor de moeite die u heeft genomen voor het invullen van de review. Wij nemen u tip zeker mee in ons werkoverleg. Wendy
Beste Johan, Bedankt voor uw feedback, mooi om te horen dat alles goed en volgens afspraak is verlopen. Wendy
Beste heer van Velzen, Wij vinden het inderdaad heel belangrijk dat de keuring die wij uitvoeren vakkundig en met geavanceerde apparatuur getest wordt. Daar hoort natuurlijk goede uitleg en advies ook bij, we zijn blij dat u dat ook zo hebt ervaren. Wendy
Beste, Dit is een mooie beoordeling dank u wel. Fijn dat u het goed hebt ervaren, daar doen we het voor! Wendy
Zijn recreatiewoningen, die zo nu en dan worden bewoond, wel veilig? Wie controleert dat? En als het al gebeurt, hoe vaak gebeurt dat? De Second Home Check keuring of inspectie is ontwikkeld in overleg met recreatieparkondernemers, campingeigenaren, bezitters van stacaravans, chalets en recreatiewoningen, verzekeraars én de installatiebranche. Deze partijen hechten eraan de veiligheid van recreatiewoningen, stacaravans en chalets te vergroten. Zodat iedereen zo veilig mogelijk kan genieten in zijn vakantiehuis.