Duidelijke afspraken Heldere uitleg mbt reparatie
Ja, ze bestaan nog; eerlijke en betrouwbare garages. Bu-car is er zo eentje. Geen wazige facturen, maar een eerlijke prijs voor geweldig onderhoudswerk.
Professioneel met goede service, reageert snel
Omdat we een probleem hadden/hoorde met de distrubutieriem van onze C3. En we binnenkort op vakantie gaan heeft BuCar ons zeer goed geholpen.
Een zeer nette en goede garage! Prima zeer tevreden
fijn in omgang en kundig
Kom graag weer terug. Auto gebracht voor apk en kleine beurt. Ze hebben meegedacht in oplossingen. Mij gebeld toen de auto klaar stond!
Hele fijne garage, Frans en zijn monteurs zijn erg transparant, open en eerlijk in wat er (mogelijk) mis is met je auto en maken vooraf duidelijke prijsafspraken. Ook wanneer ze bij bv een kleine beurt iets tegenkomen dan volgt er eerst overleg met de klant. Ik breng met een goed vertrouwd gevoel mijn auto naar deze garage!
Ben goed geholpen en snel afgewerkt ook goed te woord gestaan
Ben zeer tevreden over Bu-car. Service is deskundig en snel. Men wil graag meedenken in oplossingen.
Neemt altijd contact op als er iets groter/kostbaarder geconstateerd wordt en overlegd hier over. Frans heeft een fijne bedrijf en is zelf heel gemoedelijk.
Op een snelle manier werkzaamheden uitgevoerd. Top bedrijf
Je kunt altijd snel terecht, betaalt nooit teveel en alles wordt goed opgelost! Zeer betrouwbaar!
Frans staat altijd voor je klaar en kan vaak dezelfde dag je probleem met de auto aanpakken/oplossen.
Ze staan meteen voor je klaar.super.
Prima geholpen
Vakkundige garage. Goede service. Goed personeel.
Zij kijken naar wat nodig is voor de auto. Hiermee ook een fijne prijs/ kwaliteit verhouding.
De werkzaamheden worden in goed overleg uitgevoerd.
Klachten worden meteen gemaakt als je in de garage komt. En dit kan
Zeer goed tevreden
Houden contact met vervangen van onderdelen En overleggen met de klant welke er dan op worden gemonteerd Enkele dagen later was de uitlaat ophanging doorgeroest, we konden meteen langskomen En het werd meteen gerepareerd zodat mijn vrouw naar haar werk kon