Heldere afspraken, geen verrassingen, eerlijke prijs, geweldige service.
Altijd goed en snel geholpen en duidelijke communicatie.
Bij een onderhoudsbeurt wordt je altijd op de hoogte gehouden van welke onderdelen voor vervanging in aanmerking komen.
Mijn auto lamp was stuk. Binnen no time stond ik weer buiten met een werkende lamp. En dat zonder afspraak. Top
Altijd bellen ze wat de kosten zijn super
Goede service.
zeer goed
Een goede en prettige communicatie. Doen wat zij hebben beloofd.
Uitstekende no-nonsense, klantgerichte en vriendelijke service!..
Aardige mensen geen poespas en deskundig.
Problemen met defecte lamp etc. Wordt zsm opgelost. Heel tevreden klant ben il!
Er wordt eerst netjes geïnformeerd of de onvoorziene reparaties uitgevoerd mogen worden en verder wordt alles netjes uitgevoerd , ben zeer tevreden !!!
Accuraat volgens alle afspraken.
Een net bedrijf ; samen een oplossing vinden .
Top bedrijf met goede service en duidelijke afspraken!
Knipperlicht achter kapot heengereden werd meteen gemaakt
Vakkundig, klantvriendelijk. Komt afspraken na.
Deskundig en goede service. Bij onverwachte kosten wordt er eerst gebeld en heb je de keuze wel of niet laten maken.
Vanaf het moment van contact had ik een prima gevoel bij deze garage. Bij iedere extra handeling werd ik op de hoogte gehouden van de kosten. Zo hoort het te gaan. Compliment voor deze garagehouder.
Mijn auto is daar in goede handen.
Transparant
Bedankt.
We hebben onze auto's sinds een jaar of 3 in onderhoud bij Bu-car, dit bevalt ons erg goed. Er is vaak op korte termijn een afspraak te plannen voor een apk of onderhoudsbeurt. Wanneer er iets mis is en dit eventueel grotere kosten met zich mee gaat brengen wordt er gebeld om te overleggen hierover. Verschillende opties worden besproken en er wordt creatief meegedacht om voor een passende oplossing. Wij zouden deze garage ten zeerste aanbevelen.
Goede service en overleg iver de kosten Zeer betrouwbaar