Mijn ervaring met Bu car is heel positief. Gewoon netjes en eerlijk geholpen zonder gekkigheid of t idee te hebben dat je wordt belazerd zoals t in andere garages vaak gebeurt. Lekker dichtbij ook voor me das ook n groot voordeel.
Goede en snelle service.
Zeer betrouwbaar en nette bedrijf. Goede afspraken mee te maken en duidelijke overzicht van de werkzaamheden en kosten.
Vriendelijke en behulpzame service
alles volgens afspraak
Snelle service, en vriendelijk personeel
Snelle service in wintertijd
Krijg snel antwoord wanneer ik per mail een vraag stel of een afspraak wil maken. Kan altijd snel terecht en het probleem wordt goed opgelost.
Gewoon alles zo als hoort. Vriendelijke garage.
duidelijke communicatie, ook met eventuele extra onkosten, goede service. Aanrader
Goed en betrouwbaar garagebedrijf.
Service, snelheid en betrouwbaar!
Netjes gewerkt
Heel fijne service. Voor er kosten gemaakt worden wordt je op de hoogte gebracht wat er aan moet gebeuren om de auto weer optimaal te maken. Pas na overleg wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten wordt er aan de auto gesleuteld. De auto was ook dezelfde dag nog klaar. Je wordt heel goed en vriendelijk te woord gestaan. Topbedrijf.
Meteen tijd voor je maken, zodat je weer vooruit kunt. Zorgen dat het probleem opgelost wordt.
Wanneer ik een kleinigheidje aan mijn auto heb, word er altijd even tijd gemaakt.
Top garage helpen snel en vakkundig
Eerlijke service
Goede ervaring met de service en nakoming van vooraf gemaakte afspraken
snelle service, duidelijke communicatie
Ben goed tevreden
Geen klachten
Altijd vriendelijk en goede service!
Meedenkend. Ervaren. Klantvriendelijk. Vertrouwt. Kan alleen maar positieve dingen bedenken.
Ben zeer tevreden.