fijne garage
Probleem opgelost en afspraak prima nagekomen.
Een heel vertrouwd en net bedrijf
In de ochtend met een probleem aan de auto komen zonder afspraak en dezelfde dag nog gemaakt. Zeer vriendelijke mensen en goed service
Met een klein euvel, ditmaal de koplampen even langs geweest en klaar terwijl we wachten.
Klantvriendelijk, goede service
Altijd goed
Complimenten aan de medewerkers van dit garagebedrijf. Wat ik (vrouw) top vind, is het feit dat ze me altijd eerlijke informatie geven, met me meedenken en servicegericht zijn. Bovendien kijken ze wat ze zelf nog kunnen repareren, zonder gelijk voor honderden euro's nieuw materiaal aan te schaffen. Behalve duurzaam zijn, ook goed voor mijn portemonnee ;). De factuur is duidelijk en er zijn geen zaken toegevoegd, waar ik niet om gevraagd heb.
Ik ben op een prettige en klantvriendelijke manier behandeld,jammer dat het weer een jaar duurt voir we elkaar weer terffen.
Altijd transparant, snel en zorgvuldig!
Via een telefoontje een afspraak gemaakt om mijn auto weer apk te laten keuren. Op de dag zelf na een uur een telefoontje gekregen dat ik hem weer goedgekeurd op kon komen halen, TOP! Ook wanneer ik een klein probleem heb, hoef ik maar langs te rijden en word ik geholpen. Zeer tevreden.
klantvriendelijk
Vakkundige, betrouwbare en betaalbare service.
Snelle diagnose van het motorisch probleem. Onderdeel met spoed besteld. "Klaar terwijl u wacht"
Zie hierboven
Open communicatie.
De reparatie van de Renault Zoe is snel en vakkundig uitgevoerd!
Ben tevreden over de werkzaamheden van Bu-car. Komt afspraken goed na en levert prima werk.
Duidelijk en adequaat uitvoeren zoals afgesproken, ook de kosten.
Ik ben blij dat we snel geholpen zijn
Eerlijk in meedenken, advies en vakmanschap.
Goede expertise
vakkundig en prima service