Bij verkoop zeer vriendelijk een dure...

Bij verkoop zeer vriendelijk een dure Spa gekocht, tot dat je met aftersale in aanraking komt, rond uit bedroevend en geen communicatie mogelijk. Zou nooit meer hier iets kopen

Ik werd heel duidelijk geholpen.

Ik werd heel duidelijk geholpen. Mijn vraag is goed opgepakt en een duidelijk en snel antwoord geformuleerd. Kortom een plezierig contact.

Goed geholpen. Zeer vriendelijk!338

Heel gezellig, en vriendelijk geholpen.

Goed advies

Laatst bij de fonteyn geweest. We waren opzoek naar een sauna en werden aangesproken door Rosalie en we kregen eerlijk advies. Nu is het wachten op de sauna..

Geholpen door Rosalie

Vandaag bij Fonteyn geweest. Wat een ruim assortiment en wat een leuk ingerichte showroom! Top geholpen door Rosalie bij het uitzoeken van een sauna en bij de aankoop van de sauna kregen we zelfs een fles cava mee. Ga zo door!

als je eenmaal hebt betaald, dan besta je niet meer bij dit bedrijf. Droevige service.

Zeer trage en incomplete levering. Nalevering na 3 weken nog niets. wordt wel steeds beloofd. Vandaag kreeg ik het volgende te horen over de ontbrekende canadees red ceder planken van de barrelsauna: De Balken: Ons voorstel is dat je de balken bij de Gamma of een bouwmarkt laat maken en Fonteyn de rekening stuurt Als je die bon (kopie of scan) inlevert, vergeet dan niet je bankrekening nummer en tenaamstelling erbij te vermelden Stuur ik erna nog 2 geurtjes naar keuze na.

Mooie parasol gekocht,ruime...

Mooie parasol gekocht,ruime showroom.deskundig geholpen door Petra.

Jacuzzi kopen bij Fonteyn

Vorige week een jacuzzi gekocht bij Fonteyn in Uddel en geholpen door Ahmed. Top verkoper die ons goed van advies heeft voorzien. Neemt de tijd en geen opdringerige verkooppraatjes. Ahmed bedankt!

met prima hulp van Petra heb ik een tuinset gekochtekocht

Ik kwam naar Fonteyn om een paar kussens te kopen. maar bij de outlet zag ik een tuinset staan . ik heb gevraagd voor hulp en vragen over de tuinset Petra die kwam en kon mij alles er over vertellen ,ze heeft me heel goed geholpen was duidelijk en wist waar ze het over had .ook bij het ophalen stond ze gelijk klaar . De tuinset staat inmiddels naar alle tevredenheid in de tuin

Op mijn vrije zaterdag richting Fonteyn...

Op mijn vrije zaterdag richting Fonteyn met de intentie om een terras overkaping te kopen van plus minus 15000 euro. Netjes geholpen door adviseur en ons beloofd om een offerte te mailen. Na meerdere keren bellen steeds met een kluitje in het riet gestuurd. Hoogswaarschijnlijk wilt Fonteyn ons niet als klant en gaan we maar verder kijken of iemand ons als klant wilt hebben.

Infrarood sauna gekocht

Op vrijdag 28 oktober een bezoek aan Fonteyn omdat wij op zoek waren naar een sauna. Het duurde even voordat wij geholpen werden maar er was gelukkig genoeg om rond te kijken. Uiteindelijk kwam Priscilla ons helpen. Zij luisterde goed naar onze wensen en liet ons de demonstratie ruimte zien waar je de diverse saunas ook in werking kon zien. Priscilla kon goed de voor- en nadelen van de diverse saunas aan ons vertellen. Wij zijn erg prettig door haar geholpen. Uiteindelijk hebben wij een infrarood sauna gekocht. Over 2 weken gaan we hem ophalen. Kijk er nu al naar uit.

Top aftersales ??

Inmiddels al meerdere leuke dingen besteld. Nu ons volgende project aan het opzetten maar deze had een tekortkoming. Door de inzet van Alexander nog dezelfde dag geregeld en deze week in huis. Kunnen we mooi de klus afronden. Waarvoor dank. ??

Vandaag uiterst goed geholpen door irma

Vandaag uiterst goed geholpen door Irma. Naast een enorme showroom met veel keuze krijg je bij Irma ook hele fijne uitleg. Dankjewel!

Great customer support

The staff has been helpful in our purchase of a barrelsauna. We had contact with Joppe Bekkema and he turned out to be a big help. Patient and clear in communication. We have yet to recieve the barrelsauna. Im writing this review because of their good customer service.

• Would you recommend us? Yes

mooie winkel

Wat een mooie winkel je kijkt je ogen uit. We hadden interesse in een sauna en werden geholpen door Rowan wat is dit een topper. Oprecht geinteresseerd denkt met ons mee en adviseert op maat. Dit is een aanwinst! Ga zo door Rowan. Nu wachten tot we klaar zijn met de verbouwing en dan genieten van onze mooie sauna.

Goed en professioneel advies

Geholpen door Irma. Gaf goed en professioneel advies en denkt fijn mee om tot een oplossing op maat te komen.

Mooie grote showroom met heel veel keuze en goed advies

Wij kwamen eigenlijk voor een afdekzeil voor ons zwembad, waar we ondanks de zeer ruime keuze op dat gebied niet zijn geslaagd. Echter rondlopend bij de SPAs kwamen we in gesprek met Ahmed, die ons heel vriendelijk te woord stond. In zijn enthousiasme en kennis op het gebied van SPAs hebben wij ons laten rondleiden en adviseren in de enorme hoeveelheid SPAs die bij Fonteyn in de showroom staan. Uiteindelijk hebben wij een mooie SPA bij Fonteyn gekocht en zijn zeer te spreken over hoe Ahmed ons geholpen en geadviseerd heeft :-)

Vandaag onze eerste buiten-spa...

Vandaag onze eerste buiten-spa gekocht.... en wat een enorme keuze! Keuzestress kan je hier echt oplopen ;-) Snel aangesproken door Ahmed (verkoper) en correct en vriendelijk geholpen. Helaas niet alles uitgelegd gekregen , maar daar hebben we Google voor, en anders YouTube. Nu aftellen tot levering ....

Prima service van Rico van Leeuwen!!

Prima service van Rico van Leeuwen!!! De 2 kapotte onderdelen van de sauna werden supersnel opgestuurd en als troost een heerlijk geurtje voor de sauna erbij. Dank Rico!!!

Aankoop Spa Bubbelbad

Ik heb vandaag een spa/bubbelbad gekocht bij Fonteyn Outdoor in Uddel, ik ben geholpen door Ahmed een vriendelijk en proffesionele verkoper die mij de juiste vragen stelde waardoor ik in no time wist wat voor mij de beste optie was....al met al een zeer plezierige ervaring ??????

Na service top

Wij hebben begin juli een polyester zwembad laten plaatsen van 6m op 3m door Fonteyn, we hebben er echt al goed van kunnen genieten. Wij wonen in Zeeland, een dikke 200km enkele rit tot bij Fonteyn. De services die gegeven wordt na het plaatsen is echt wel top ??. Er wordt goed geantwoord op de mails en als het nodig is wordt er een technieker langs gestuurd, ook al woon je aan de andere kant van het land ??. Het probleem wordt zo snel opgelost ??.

Drama alom

Wederom een afspraak gemaakt om mijn pas gekochte sauna te laten repareren na 2 maanden wachttijd. Nogmaals een dag thuis gebleven. Geen monteur. Geen respons van klantenservice noch managers. Toegezegde financiele compensatie niet ontvangen. Kommer en kwel alom.

Op 15 juni 2022 een glazen schuif wand...

Op 15 juni 2022 een glazen schuif wand besteld voor een bedrag van ruim 4000 euro. Op 9 juli is er iemand geweest om in te meten en daarna bleef het stil. Ik ben nu al bijna drie weken aan het bellen met Fonteyn met maar 1 vraag: wanneer wordt de schuif wand geleverd. Hier krijg ik geen antwoord op en men belooft steeds terug te bellen maar dit gebeurt niet. Kennelijk is het beantwoorden van deze enkele vraag te moeilijk en hebben ze er bij Fonteyn alleen belang bij om zoveel mogelijk klanten iets te laten kopen, daarna wordt het angstvallig stil en heeft men volstrekt maling aan de klant. Zeer slechte ervaring met de klantenservice van Fonteyn!!!! Op internet staat het overigens vol met soortgelijke klachten over de service van Fonteyn.

Nach Hoffen und Bangen,jetzt endlich...

Nach Hoffen und Bangen,jetzt endlich geklappt! Die beiden jungen Manner vom Montageteam haben super und schnell gearbeitet!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wir haben im August eine Terrassen uberdachung gekauft

Wir haben im August eine Terrassenuberdachung bestellt und innerhalb von 14 Tagen sollte sich der Montor sich melden und es tut sich nichts. Des ofteren schon angerufen und IMAIL Geschrieben. Wird einem gesagt in 2 Tagen bekommen wir Bescheid...nichts sind auch schon wieder 14 Tage her. Also es ist nicht schon..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Meervelderweg 52