Laden reviews...
294 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren overwegend positief met vriendelijke en deskundige medewerkers. De winkel biedt veel keuze en heldere adviezen. De service en levering worden geprezen; bij enkele bestellingen waren er vertragingen. Al met al blijven de ervaringen positief en vertrouwenwekkend.
Wat is dit een slecht bedrijf eigenlijk geen ster waard. Als je iets koopt en er is iets mis mee dan ben je de sigaar. Wordt van kastje naar de muur gestuurd beloven te bellen maar weet niet wanneer ze dat ooit gaan doen. Totaal geen service en elke keer weer een smoes. Je moet constant er achter aan. Ik zal hier nooit meer iets kopen.
Beveelt niet aan
9 June 2026
Ellen
Vierhouten
Eddy heeft ons uitgebreid geholpen en meerdere modellen laten zien. Wel jammer dat er geen vervoerskosten werd aangeboden
6 June 2026
Etienne Verheij
6881wc velp
Onze begeleider Yves heeft ons geweldig voorgeligt en kwam professioneel over we hebben goed advies gekregen en gelachen en hebben een mooie spa gekocht
6 June 2026
Toon
Druten
We zijn heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie, terwijl er in de tussentijd een adviseur werd gebeld. Onze adviseur Edwin heeft ons zeer vriendelijk te woord gestaan, ons goed en duidelijk geadviseerd en rondgeleid. We kijken uit naar de Jacuzzi die geleverd gaat worden. Dankjewel Edwin voor de vriendelijke ontvangst met koffie en lekkernijen. De bloemen die we kregen staan prachtig en de bubbels liggen koud.
Anita
Veenendaal
We zijn vlot geholpen door Luuk. Door zijn kennis voelden we het vertrouwen om snel tot een deal te komen.
Mathys
Rosalie, erg aardig dat je kosteloos onderdelen voor sauna nastuurt!
Erwin
Holtheme
Jullie advertentie is misleidend en vervolgens worden gemaakte afspraken niet nagekomen
Beveelt niet aan
3 June 2026
Ilona Maessen
Apeldoorn
Top geholpen, ze nemen alle tijd voor je en denken goed met je mee. Elke vraag die we hadden werd snel op geantwoord door onze adviseur Christian. Zelfs na de levering staan ze altijd voor je klaar als je nog vragen hebt!
Wayne
Hoorn
We zijn Geweldig geholpen door Danique toen we bij Fonteyn ter plaatse waren. Een enorm groot centrum waar je wel even goed zoet bent met het grote assortiment. Helaas was onze aankoop niet op voorraad en wachten we met smart tot deze binnen komt, maar we zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid waarmee wij zijn geholpen en zijn ontvangen door het personeel. Heel prettig om daar heen te gaan!
Daisy Flenterie
Nijmegen
Uitgebreid te word gestaan en goed geholpen door Kim. Blij met onze nieuwe tuinset en we zullen Fonteyn zeker onthouden voor vervolgaankopen. Prachtige zaak.
Stephanie van der Laan
Rotterdam
Wij zijn vandaag heel fijn geholpen door Sidney bij het aankopen van een prachtige loungeset. We kregen eerlijk en deskundig advies en een mooi, persoonlijk aanbod. We zijn ontzettend blij met zowel de service als de aankoop. Aanrader!
29 May 2026
Sven
Zwolle
Het betrof sidney
29 May 2026
Bram
Zeist
Waarom omdat hij zelfs al mijn spullen mee naar de auto bracht!
28 May 2026
Jantine
Nijkerk
Onze ervaring met Rosalie was een prettige ervaring, door haar rust, kunde en flexibiliteit
AM
Vierpolders
De medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg blij met de service en dat hij verstand van zaken had.
Caren
Twello
Met dank aan Edwin die ons hielp die ochtend een goede keuze kunnen maken uit het zeer ruime assortiment aan spa’s Dit bedrijf heeft al 30 jaar ervaring en heeft veel innovatie toegepast op dit gebied Dit geeft ons vertrouwen in de aankoop
Wim
Almere
Vandaag hebben wij onze eerste vaste wellness spa gekocht bij Fonteyn, en wat zijn we goed geholpen! Edwin is een ontzettend lieve en vakkundige man die echt de tijd voor ons nam. Dankzij zijn duidelijke uitleg en fijne advies hebben wij met een goed gevoel onze keuze gemaakt. Super service en een hele prettige ervaring. We kijken er enorm naar uit om straks heerlijk van onze spa te genieten! Groetjes, Mario en Linda
26 May 2026
Linda Rutten
Arnhem
Via de website is het vrij lastig om in contact te komen (chat werd bij mij bij herhaling niet op gereageerd, invullen formulier leverde ook geen reactie op), maar telefonisch of via bezoek gaat prima. Erg ruime locatie waar je alles goed kunt bekijken, ook op de drukke feestdagen. Uiteindelijk prima telefonisch door Rosalie geholpen, er werd duidelijk verteld wat ik wel en niet kan verwachten en heb een goede aanbieding gekregen van haar. Bestelling gedaan, dus in spanning van levering!
26 May 2026
Karl-Heinz van Hardeveld
Spijkenisse, NL
Joppe heeft ons goed op weg kunnen helpen in de te maken keuzes. Interesse, kennis van zaken en prettig in omgang.
25 May 2026
Saskia
Den Haag
Heel fijn geholpen door Floris ieder jaar komen wij hier de 2de pinksterdag en wij hopen dat Floris er volgend jaar er nog is.
25 May 2026
Wendy De Maar
Doesburg
Goed geholpen door Anna Maria
Daniël
Stroe
We werden snel geholpen konden de BBQ gelijk gebruik makkelijk zo’n grote voorraad! Super goed geholpen door Anne maria!
Patrick
Uddel
We hebben zojuist een Spa Retreat gekocht bij Fonteyn en zijn heel fijn geholpen door Gert. Hij nam alle tijd, goede uitleg gekregen en prima deal kunnen sluiten. Echt fijn dat we de spa's getest hebben, hebben toch uiteindelijk een andere gekozen dan we in eerste instantie dachten. Kan niet wachten tot de Spa geleverd wordt!
Monique Meijer
Ruurlo
Zocht zwembad robot, echt goed geholpen
22 May 2026
Kees
Zachariasse
Danique heeft ons geholpen. Heel lief en goed geholpen heer er veel verstand van stemt alles op elkaar af. Heel blij en tevreden klant. Komt zeker terug.
18 May 2026
Corrie hout