Zie hieronder

Nadat geel lampje ging branden kon ik de volgende morgen al bij wensink Emmen terecht om uit te lezen. Probleem snel gevonden. Advies auto laten staan. Werd heel vriendelijk naar huis gebracht en nadat auto was gerapareerd weer opgehaald. Auto was van binnen en buiten schoon afgeleverd. Bedankt voor uw goede service. Garage wensink Emmen

Goede service en vriendelijke personeel

correcte behandeling

wensink goed maar mercedes vind ik wat minder halfjaar geleden voor garantie gerepareerd nu weer niet goed en dan moet ik 110 euro betalen voor een mercedes met 26000 km op de teller vind ik dat een tekortkoming hg jh colijn

Super eerste ervaring!!

Auto werd binnen het afgesproken tijdvak opgehaald en 's middags keurig weer thuis gebracht. Eerste onderhoudsbeurt dus weinig bijzonderheden.

Vriendelijke en professionele service

zie bovenstaande

afspraak maken via algemeen nummer erg irritant rest is heel goed

zie hierboven

Snel even check en reparatie

Na een bezoek van steenmarters aan mijn auto kon ik voor controle op de schade direct terecht voor de check en het plaatsen van een antimarterkastje.

Aangenaam

Goede snelle service. Laatst 4 bandenspanning sensoren laten vervangen. De auto zelfs weer netjes schoon terug gekregen.

Prima service. Goed advies

Al 8 jaar lang goede ervaring bij onderhoud en schadeherstel.

Alles volgens afspraak

Prima geholpen, vriendelijk personeel !

Goed geholpen

Vriendelijke ontvangst

Duidelijke communicatie vooraf. Snelle afhandeling

Top service & goede kwaliteit!

Super service, medewerkers zijn hartstikke vriendelijke en behulpzaam.

Probleem opgelost!

Er zat een storing in de FM radio. Naar overleg en bijbetalen van EUR 175,00 is de radio digitaal gemaakt. Prima oplossing! Bedankt Ronald.

Goede service en juiste communicatie

Ik ben een tevreden klant. Je wordt correct geholpen en er is overleg over de reparatie.

Top service

Vriendelijk , duidelijk op de hoogte gehouden mbt tot de reparaties/onderhoud

zeer goede ontzorging en service.

Goed en zeer correct eerste contact bij maken afspraak, snelle service aan balie bij brengen en ophalen.

een woord prima

in een woord prima

Prima service!

Het wisselen van zomer- naar winterbanden was snel geregeld. Even rustig kunnen werken met heerlijke koffie. Complimenten.

Zeer prettig geholpen, zowel telefonisch als live. Met haal en breng service. Erg tevreden.

Erg netjes geholpen

Via MB Nederland heeft Wensink contact opgenomen ivm een garantie geval. Alles is sneller gegaan dan ik had durven dromen. Top geregeld!

Oke

Wachten duurt relatief lang

Netjes en snel geholpen. Keurig gebeld over de beurt toen hij klaar was. Vervangend vervoer stond netjes klaar. Prima geregeld allemaal.

Zeer correcte en vriendelijke manier van benadering en afwerking.

Uitstekende service en vriendelijke benadering. Goede service zoals je van een premium merk als Mercedes Benz verwachten mag.

onbeschoft!

Vandaag 19 januari 2021 rond de klok van half drie heb ik u vestiging personenwagens Groningen bezocht om een accessoire te bestellen voor mijn Mercedes E220. Bij binnenkomst werd ik naar de balie geleidt door een aantal kruizen op deuren wegens corona. Geen van de medewerkers of klanten droegen op dat moment een mondkapje, ik zelf echter wel. Ik vroeg de baliemedewerker of het magazijn gesloten was en kreeg van hem te horen dat alleen bestellingen werden afgehandeld per mail of telefonisch maar hij bij uitzondering wel even iemand van het magazijn kon bellen om mij te woord te staan. Ik had op dat moment mijn mondkapje even afgedaan om beter verstaanbaar te zijn en wachtte hierop met gepaste afstand (zeker 10m.) Vervolgens wordt ik mij daar toch even onbeschoft te woord te staan door de gebelde magazijn medewerker. Of ik niet beter borden kan lezen en potverdorie een mondkapje moet dragen die hij zelf niet draagt en vervolgens zonder blikken of blozen weer verdwijnt. Ik heb de balie medewerker die getuige was van dit voorval gemeld hier niet van gediend te zijn en hij beaamde ook dat dit niet kon. Het is ronduit belachelijk hoe jullie om gaan met je klanten. Kortom, ik was enige tijd om een vergelijkbare reden geen klant meer bij jullie vestiging maar schijnbaar hebben jullie hier niets van geleerd. Ik ben zelf ook ondernemer en als mijn personeel zich zo gedroeg was het bij mij de laatste dag. Ik ga op zoek naar een vestiging waar je wel fatsoenlijk behandeld wordt.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle