Netjes geholpen

Auto beurt gehad, netjes gedaan.

Alles naar wens verlopen.

Geen klachten tot dusver en alles is naar wens verlopen.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

Keurig. Op tijd. Vlgs afspraak.

Keurig werk. Netjes. Vlgs afspraak.

Matig

Voor het eerst in al mijn onderhoudsbeurten ben in matig tevreden. Dit kan zijn veroorzaakt door de stugge houding van de leasemaatschappij maar dat weet ik niet zeker. Waarom matig? Het service systeem was niet gereset, Elke morgen kreeg ik de melding dat ik over de onderhoudstermijn was gegaan welke niet het geval was. Daarnaast moest ik binnen een week mijn Ad-Blue tank bijvullen. Ik had verwacht dat dit ook zou zijn nagelopen. Na eerder telefonisch al aangegeven te hebben dat het icoon van het motormanagementsysteem bleef branden, trad dit na de onderhoudsbeurt weer op. Gisteren zijn bovenstaande problemen opgelost.

Alleen maar goede ervaringen.

Altijd goed en vlug geholpen.

Behandeling bij WENSINK Heerenveen is TOP

Afspraken nagekomen.

Misser bij grote beurt

Helaas is minder een maand geleden bij een grote beurt het vervangen van mijn schijfremmen en blokken over het hoofd gezien. Hierdoor was een snelle reparatie noodzakelijk. Op zich goed opgelost, alleen ik vind het wel slecht dat dit is gemist. Klaarblijkelijk kent de procedure geen controle

In primcipe ok

Moest auto om 9 uur bremgen, werd om 15.00 Gebeld en had de indruk dat er toen nog aan de auto begonnen moest worden . Receptioniste vroeg nog expleciet of ik om 8 uu of negen uur de auto moest brengen , om 16.30'was hij klaar Ook gevraagd of mercedes me app werkend gemaakt kon worden, hij doet het nu nog steeds niet. Met vriendelijke groet, M.Scheepers

Goede service,top

betrouwbaar, deskundig, hulpvaardig, super

Kom al jaren bij dit bedrijf, ook toen het nog Dijkstra was. Altijd mijn auto's gekocht en in onderhoud gehad. Ik ben zeer tevreden.

Wensink Lelystad - Gewoon goed - altijd!!

Ik heb alleen maar lof voor de Wensink vestiging van Lelystad. Alle medewerkers denken met de klant mee en halen altijd alles uit de kast om problemen te verhelpen!

Vele beloften, maar veel gezien en gedraai

Auto hier gekocht, direct bij afhalen al direct twijfels of alles wel was gedaan wat afgesproken was, zoals een niet bijgevuld airco slechte remschijven, dit is allemaal wel gerepareerd maar pas nadat we er twee weken in gereden hadden.Bepaalde reparatie van de versnellingsbak zou door collega vlakbij de garage verricht zijn, bleek achteraf in Steenwijk verricht te zijn. Nu weer raar geluid in de auto, wat volgens wensink niet te duiden is, de officiele merkgarage wist gelijk wat het probleem was. Kortom, we hebben heel weinig vertrouwen in deze garage en zullen hier zeker geen auto weer kopen

Onpersoonljk en klantonvriendelijk

Auto hier gekocht. Bij aflevering onvoldoende uitleg. Heb auto voor werk nodig. Toch hele dag in werkplaats gestaan voor beurt. Om afspraak te maken voor beurt moet je ongeveer 3 weken wachten en word je nog onvriendelijker te woord gestaan.

Te duur

Regulier onderhoud voor mijn Ford Mondeo laten uitvoeren. 900 euro moeten afrekenen zonder dat er iets defect was. Dat vind ik geen normaal bedrag meer. Daarover geklaagd bij de baltie, maar is genegeerd. Eerdere ervaringen met de Ford van mijn vrouw waren ook al niet al te positief dus we gaan op zoek naar een andere oplossing.

Zoals altijd naar wens.

Je wordt beleeft geholpen en op tijd gebeld als er iets bijzonders is.

Top bedrijf

Goede service en vriendelijke personeel

Ben ik zo niet gewend.

Deze keer negatief, zie mijn verzonden email naar [email protected].

Hulp inzicht niet juist

Naar onderhoud beurt voertuig deed inhouden afspraak gemaakt mocht naar 4 dagen langs komen bij brengen voertuig opmerking wanneer komt u hem ophalen mijn verhaal naar hun halo het is , een bedrijf service auto wij moeten mensen / chauffeurs helpen die gestrand zijn na aandringen van mijn kant uit werd ik gelijk geholpen . storing is daar na wel juist opgelost

Slechte ervaring met Ford. Matige met Elst

Nieuwe auto gekocht met veel mankementen die hadden kunnen worden voorkomen als de oplevering van de auto de juiste aandacht had gekregen. Zijn gedeeltelijk opgelost d.m.v. een noodmaatregel (kabeltje trekken). De koplamp links is niet goed gemonteerd en kan niet zomaar opgelost worden zonder dat de auto naar een schadehersteller moet. Hallo......ik koop een nieuwe auto!!!!!!! Los van kosten en veel tijd kan ik daar niet vrolijk van worden. Overigens vriendelijk en behulpzaam personeel

top bedrijf

goede service, klantvriendelijk

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend

Afspraken zijn gemakkelijk te maken, en er wordt voor mogelijke reparatie geinformeerd over mogelijke extra kosten en tenslotte wordt de auto schoon en gewassen weer afgeleverd.

Uitstekende uitleg van de Productspecialist bij uitlevering

Uitstekende uitleg van de Productspecialist bij uitlevering van de CLA DCT 200

net als anders

weet ik niet koffie was goed

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle