Tevreden

Service goed. Prijs hoog. De auto was ook gewassen terwijl ik dit zelf ook had kunnen doen. Dan was de prijs ook wat vriendelijker geweest.

Vriendeljjk personeel en goed op tijd auto klaar

Vriendelijke mensen aan de Bali/bureau

Goed geholpen, duidelijke uitleg en prijsopgave van de reparatie.

Ik had onverwacht pech, een gesprongen veer rechts voor. Harde knal. Er is mij uitgelegd wat het is en dat ik het beste aan 2 kanten de veren kon vervangen. Prijsopgave, afgesproken wanneer de auto wrs. klaar zou zijn. Dat was gelukkig iets eerder, prijs klopte, auto weer fijn door de wasstraat. Aardige mensen.

Zeer vriendelijk verkoper Jerry Scipio

Is n nw auto Wordt zaterdag de 30e afgeleverd bij mij thuis Dus ik wacht met spanning af. Kan dus helaas nog geen punten geven Maar contact met Jerry (Kia almere) is uitstekend , zeer vriendelijk en een snelle communicatie Dus dit is in iedergeval zeer positief

Goed geholpen

Komen afspraken na .maken tijd als er iets stuk is

Zeer teleurstellend.

Vorig jaar januari (2020) heb ik mijn Kia Picanto bij jullie gekocht. Er is toen veel misgegaan, qua afleveren e.d. Nu kom ik na een jaar terug voor de eerste beurt. De zogenoemde "oliebeurt". Hier kon ik even op wachten. Deze beurt duurt 45 minuten tot een uur staat in de papieren. Na 3 uur zitten wachten ben ik maar eens naar de balie gelopen of mijn auto al klaar was. Deze bleek al klaar te zijn, maar "er was even iets misgegaan", waardoor ik daar 3 uur op heb zitten wachten, terwijl in de papieren stond dat in erop zat te wachten. Service? Zeg het maar...

niet tevreden

In eerste instantie heb ik met jullie contact opgenomen omdat er een brand lucht en rook uit de motor kwam. Dit probleem is niet verholpen. Daarnaast rekende ik op een rekening van ongeveer � 700,- obv de opgave vooraf (telefonisch, ik heb helaas geen prijs opgave per e-mail vooraf mogen ontvangen) en de rekening bleek achter meer dan � 900,- te zijn. Dat is zo'n 20% duurder

Technisch goed, bereikbaarheid knudde.

over de kwaliteit van het geleverde werk zou ik een zeven willen geven. Echter om contact te maken met de receptie van de werkplaats is verschrikkelijk. alles via het callcentrum met doorverbindingen en wachttijden. Je zou bijna naar een locaal autobedrijf gaan/

Vriendelijk en behulpzaam

Informatie, kennis en proefrit helemaal in orde. Aflevering helaas niet mogelijk in de showroom (Corona).

Bezoek voor jaarlijkse carrosserie-inspectie

In 45 was de revisie voltooid. Goede service en vriendelijkheid

zeer goede service.

Een ster word er bediend als een ster die het verdiend

Prima service en prettig personeel.

Normale servicebeurt, maar auto wordt door een in de buurt wonende monteur gehaald en teruggebracht. Kan toch niet beter.

Wij zijn zeer correct en op een goede manier behandeld.

Zorgvuldig en vlot een nieuwe accu geregeld en geplaatst

Binnen vierentwintig uur stond mijn auto weer rijklaar bij mijn huis. Hoefde niet mee naar de garage en kreeg een factuur om te betalen.

Snel gehandeld

Goed en snel gehandeld

Alleen de vervangende batterij van de sleutel is in Zwolle gratis en in Heerenveen kost deze meer dan �10,- !! Terwijl Wensink toch een organisatie is?

Positieve beleving zoals altijd.

Twee weken nadat mijn nieuw banden onder de auto lagen krijg ik het voor elkaar om met linksvoor ongelukkig een stoeprand te raken - lek. Direct nog door kunnen rijden tot de garage, zonder blikken of blozen werd deze naar binnen gereden en werd er een nieuwe op gelegd. Vanwege mijn zichtbare teleurstelling kreeg ik van de medewerker 10% korting op de rekening. Keurig afgehandeld.

vlotte afspraak snel en goed geholpen koffie = prima

Ze zijn altijd bereid mee te denken aan een goede oplossing. Ik ben altijd prettig geholpen .

Top ervaring

Heb een c320 uit het jaartal 2008, ik had de auto aangeschaft en ik kwam te horen over de slechte achterassen/subframe daarmee ben ik naar Wensink in Leeuwarden gegaan en kwam ik er achter dat het een kwaal was van Mercedes die hebben hem bekeken en kosteloos vervangen vanwege een terugroepactie die tijd top service!

OP TIJD GEHOLPEN

Een top behandeling en een goede service.

Er zijn goed afspraken gemaakt wanneer de auto zou worden geleverd en een goed uitleg toen de auto geleverd werd voor m'n huis.

marterval gemonteerd

geheel naar wens uitgevoerd