Uitstekend geholpen!!

Goede service, duidelijke afspraken

Goed service, duidelijke afspraken over de kosten. Een minpuntje moest een week wachten voordat een diagnose werd gesteld, vervolgens nog een week voor reparatie.

Steenmarter schade en gelijk geholpen

Auto afgesleept door pechhulp en naar Ford Wensink gebracht. Auto wou niet meer starten en onder de motorkap schade door steenmarter. Auto gelijk dezelfde dag weer klaar en steenmarter verjager in laten bouwen om herhaling te voorkomen.

Alles perfect

mijn auto had een constructiefout van de achterasdrager dat is in Harderwijk gerepareerd samen met de APK keuring auto netjes gewassen en garantie voor mijn C 200 bouwjaar 2011 voor de reparatie .

Klantvriendelijk en deskundig

Prima service, overleg is mogelijk

Onze auto moest een APK en mogelijk een beurt. Omdat de auto een jaar in ons bezit is was er eerst onduidelijkheid over welk onderhoud de auto moest hebben. De telefoniste heeft keurig diverse opties gemeld en gemaild. Daarna keurig overleg aan de balie en is alles naar tevredenheid verlopen. Alleen 1 (in mijn ogen ) kinderachtig punt op de rekening = 2 complete wielen de-monteren. 33 euro ex-btw. Ja natuurlijk moeten de wielen eraf voor controle remsysteem en in mijn geval vervangen van remblokken. Vreemd dat het er af halen van de wielen niet bij de 156 euro (ex-btw) inbegrepen zit !!!!!!

Uitstekend, door het filmpje zie ik - als totale leek- ook wat er gebeurt en begrijp ik ook de hoogte van de rekening om dat het inzichtelijk is gemaakt voorafgaand aan de betaling.

twee keer geweest met dezelfde klacht; eerste keer niet goed over nagedacht

Ik had startproblemen met mijn Kia Niro; 12 volt accu 4 jaar oud functioneerde niet goed; lekkage of corrosie; dit komt waarschijnlijk omdat wij wegens corrona veel minder kilometers rijden, dan staat de auto soms meer dan 14 dagen stil. Bij de eerste keer storing adviseerde de hulpdienst de auto te laten doormeten bij de Kia Dealer, dat heb ik toen gedaan. Dezelfde dag nog is o.a. de accu toen - overigens zonder kosten maar wel met 1,5 uur wachttijd in de showroom - doorgemeten vlak na aankomst bij de Kia dealer en heeft de werkplaats geen storing kunnen vinden. Na 14 dagen dezelfde storing weer. Dezelfde hulpdienst vroeg toen: hebben ze de accu doorgemeten vlak na aankomst, want toe was die uiteraard na een rit van 13 kilometer eerst weer opgeladen; dan heeft doormeten op dat moment geen zin en kunnen ze u beter eerst een auto lenen en de meting later op de dag in de week doen met een koude motor; nu moet u twee keer komen en moet er toch een nieuwe accu in.

zeer te vreden

de heer E.van der Molen heeft de reparatie klus zeer goed begeleid. de monteur die de opdracht heeft uitgevoerd verdient een pluim om van deze specialist gebruik te kunnen maken rijd ik graag 180 km mijn advies aan Wensink is wees zuinig op dit soort specialisten gezien de hoogte van de rekening moet voor hem een goede beloning mogelijk zijn dit zijn de adviezen van een ondernemer die al meer dan 50 jaar met Mercedes-Benz producten in het land en op de weg rijd met vriendelijke groet Nibert Doppenberg

werd vlot geholpen, lekke band

geen commentaar

Nvt

Nvt

Vriendelijke, correcte en deskundige behandeling

De afgifte van de auto, de gang van zaken en hetveeer komen ophalen heb ik als zeer prettigvervaren.

1ste beurt en winterbandenwissel keurig uitgevoerd

Vriendelijke receptioniste, koffie lekker, auto keurig gewassen teruggekregen. Minpuntje: 2 weken geleden voor niets ook geweest. De bandenwissel zou toen gedaan zijn maar mijn� winterbanden (bij jullie in opslag) waren verwisseld met die van een ander of onvindbaar????

Heel professioneel en zorgvuldig, bedankt

Heel goed, snel en adequaat

Effectief en vlot

Het betrof een APK keuring, dus niet veel bijzonders. Afspraak en afhandeling gingen vlot, effectief en prettig. Werken terwijl wachten gaat prima in Emmeloord (en Heerenveen ook overigens).

Alles klopte

Prima geregeld.

Prima geregeld.

goed maar een opmerking

toen ik belde voor een afspraak te maken, gaf de dame aan de telefoon door dat het 369 euro inclusief zou gaan kosten. Het werd zonder bijzonderheden een rekening van 692 euro. Dat is natuurlijk een enorm verschil. Wellicht dat men hier naar kan kijken om klanten niet een verkeerd beeld te geven van de te verwachten prijs

Vriendelijkheid ván de personeel werkplaats, en deskundigheid

Mijn ervaring is naar tevredenheid, zíj zíjn duidelijk in hen advies , en behulpzaam.

De service is top.

Zeer vriendelijke benadering en goede service.

Auto stond er op tijd maar ze wisten niet dat de sleutel er ook al was. waardoor de aflever tijd later werd maar dit werd zeer netjes opgelost

Top service

Super geholpen weer zoals altijd. Top mannen, ga zo door.

Professionals die voor je klaar staan

Zeer vriendelijk en professioneel

n.v.t.

n.v.t.

Motorstoring binnen 3 weken na grote beurt

Op 28 december 2020 heeft mijn Citroen C3, kenteken 6ZDX85, een grote beurt en Apk-keuring in uw vestiging in Lelystad gekregen. De rekening bedroeg 506,95 Euro. Vandaag kreeg ik tijdens het rijden op mijn dashboard een melding dat er een motorstoring was en ik daar direct naar moest laten kijken. Bij de garage werd geconstateerd dat de bougies vervangen moesten worden. De rekening die ik daarvoor kreeg bedroeg 166,22 Euro. Ik schrok van de hoogte van het bedrag. Op mijn vraag, waarom het verwisselen van de bougies niet eerder tijdens de grote beurt zijn vervangen, kreeg ik als antwoord dat dat niet standaard was. Ik ben ervan overtuigd dat als deze 3 weken geleden tijdens het groot onderhoud waren vervangen, de kosten van opnieuw diagnosestellen (56,38 Euro) mij nu bespaart zouden zijn. Tevens vind ik het bedrag van 80,99 Euro voor het vervangen van 3 bougies erg hoog. Ik vind de hoogte van de rekening niet in verhouding met de geleverde service, er zijn alleen maar 3 bougies verwisseld. Als deze tarieven standaard zijn voel ik mij genoodzaakt, bij toekomstige klachten, mijn Citroen niet meer bij de Wensinkvestiging te laten repareren. Graag hoor ik van U. D.W. Ooms

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle