Geen vertrouwen meer in Wensink Almere

Mijn vertrouwen is nu weg omdat ik niet meer geloof aan de eerlijkheid van de z.g bali medewerkers en aan het AFTERSALES TEAM van Wensink Kia Almere.

Altijd prima ontvangst en service

Het maakt niet uit waarvoor je komt, altijd gezellig, aandacht en tijd voor de klant

Top service

Snelle service

Snelle service

hij rijd weer prima is goed te merken dat hij weer een servicebeurt heeft gehad

de auto is weer prima in orde en ik merk ook dat de ruitenwissers weer prima werken

In de basis positief

Goede en vriendelijke service zoals ik het gewend ben. Enige wat me verbaasde was dat er zonder overleg met mij (en volgens mij ook niet met de leasemaatschappij, anders had ik dit wel via de mail bevestigd gekregen) een grote beurt gepland stond. Mijn afspraak had alleen betrekking op een APK en ik zou vanwege andere verplichtgingen ter plekke wachten. Gelukkig kwam dit een dag van tevoren naar boven bij een kort telefonisch gesprek en kon de grote beurt nog van de planning gehaald worden.

Fantastische service

Alles nagekeken, gerepareerd. Tussendoor contact opgenomen ivm reparatie. Leenfiets. Zelfs mijn auto gewassen en schoongemaakt. Top!

Goede snelle service!

Even bellen dat je komt en er is eigenlijk altijd wel plek voor een bezoekje!

Perfect geregeld

Alles volgens afspraak en vriendelijk geholpen.

ben altijd goed geholpen

ik ben zeer tevreden oven mijn Mercedes c klasse

Snel en goed met alle comfort

Het gebeurd allemaal terwijl ik daar rustig aan het werk ben en wacht op mijn auto onder het genot van een lekkere bak koffie. God geregeld.

Nvt

Nvt

Vriendelijke medewerkers en goede service

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, door alle medewerkers. Werkplaats reparaties worden goed verwoord en vooraf doorgesproken.

Echte service!

Perfect geholpen!

Receptie werkplaats en werkplaats zorgen altijd dat je zorgeloos de weg op kan

Receptie werkplaats en werkplaats zorgen er altijd voor dat je zorgeloos de weg op kunt. Bij mij om de hoek zit een Mercedes dealer maar toch ga ik altijd naar Nijmegen

goeie service

band was vrij leeg en was in groningen dus even bij de garage langs gegaan en goed en snel geholpen.

Snel en vakkundig

Mijn klapband is snel en vakkundig opgelost met een nieuwe band. Blij verrast dat mijn auto van binnen en buiten gereinigd is. Heel fijn!

Gewoon een leuke auto.

De automaat valt erg tegen. Erg onrust.

veel te duur voor de gewone mens

Ben o.a. geweest voor het bijvullen van de olie in mijn automatische versnellingsbak van mijn ML 400 CDI, en toen ik thuis kwam heb ik even gepeild, en er zat nog niets aan mijn peilstok. Heb er nog 2,5L bij moeten doen voordat het werkelijk op peil was. wel hiervoor duur betaald. Werplaatstarieven van 100 euro per uur zijn veel te rigoreus voor de gewone werkende man. Er zijn ook vele garages die voor de helft werken. Ook onderdelen zijn bij jullie veel te duur. Fuceekogel moest ik bij jullie over de 200 euro betalen, made in mexico, en op het internet had ik hem voor 15 euro, made in germany. heel groot verschil. Personeel is overigens erg vriendelijk en behulpzaam. die verdienen een 10!!! Aanbevelen?? Als je een hele nette garage op prijs stelt, en geld speelt geen enkele rol kun je hier best terecht, maar dit is aan mij niet besteed.

snel geholpen

afspraak i.v.m. wintercheck snel gemaakt en snel geholpen alleen jammer als ik kom voor een apk of zomer/wintercheck er altijd wel wat gevonden wordt om gerepareerd te worden kost al ruim 1 jaar bakken met geld de werkzaamheden worden wel altijd goed uit gevoerd maar ik ben er klaar mee ga kijken voor wat anders

zeer senlle service

Ford Ka kon snel antieroest reparatie ondergaan, gekombineerd met beur en apk keuring. Was wel dure ingreep. Maar geeft goed gevoel

Een te dure rekening

Ik had altijd goede ervaring met deze garage. Dit was de reden dat ik 7 jaar lang toch een eindje verder ga rijden voor keuring en beurten. Let wel, er is ook een garage hier in Leeuwarden..... Ook deze keer ging ik met mijn kia voor kleine beurt en apk. Ik had graag gewild dat de garage met een alternatief was gekomen: mijn achter gordel kapot: moest meer dan 250 euro kosten! Achteraf had ik graag gewild dat zij met een alternatief waren gekomen. Tsja dat bedenk ik als ik thuis ben. Meer dan 250 euro voor een gordel die nooit gebruikt wordt, vind ik veel te veel. Dat hij dan niet door de keuring komt, snap ik, maar ze hadden mij ook een gebruikte kunnen aanbieden. 7 jaar oude kia, met een gordel (alleen houder!) die zo duur is en wordt aangesmeerd. Mijn (goed) vertrouwen is weg. Een reden om voortaan naar een andere garage te gaan. Jammer!

service zoals het hoort

Bij auto Martens staat service nog hoog in het vaandel en dat ervaar je ook zodra je binnenkomt. No Nonsense is een kwaliteit die ze daar allemaal goed beheersen. Ik kan alleen maar zeggen ga zo door.

Geweldig, klein maar fijn.

Auto heeft grotebeurt gehad en alles is tussentijds besproken. En auto weer netjes schoon opgehaald.

Klaar terwijl u wacht

Na een vriendelijke ontvangst en terwijl mijn auto een servicebeurt kreeg, kon ik een uurtje "thuiswerken" in de showroom.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle