Prettig geholpen.

Probleemloos

Simpel alle afspraken nagekomen en aan de auto gedaan wat ik verwacht had.

zeer goed

alles klopt

Snel en geen problemen met mijn auto

Snel en geen problemen.

Waargemaakt wat is afgesproken!

netjes en snel geholpen

Klasse!

Je belt s,morgens kan ik even langs komen?Ja en je word direct geholpen.

Gewoon GOED.

Snel en goede service, prettige medewerkers.

Snelheid en service prima. Eindcontrole kan beter.

Ben super tevreden over de snelheid en de service maar de eindcontrole voordat de auto de werkplaats verlaat kan beter.

prefecte service toen ik belde dat ik waarschijnlijk een lekke band had

Ik kon gelijk langkomen en werd gelijk geholpen

Snelle service

De Covid-19 maatregelen worden goed nageleefd. Het bezoek aan de garage is zo kort mogelijk. Alles ligt klaar en je kan snel weer veilig wegrijden.

Prima en snel geholpen ivm APK

Auto afgegeven en daarna zelf aan het werk gegaan met een lekkere kop koffie bij Wensink. De auto was snel weer klaar, dus al met al een goede en vlotte afhandeling

Netjes geholpen, op tijd klaar

Netjes geinformeerd over wat er gebeurt, s ochtends gebeld om extra dingen door te nemen. Duidelijk verhaal en geen verrassingen.

Geweldige service

Zeer correct in communicatie

Ondanks de Corona maatregelen op een fijne manier de auto in ontvangst mogen nemen. Fijn dat het zo geregeld kon worden, bedankt!

Ruim voldoende

Snel en vriendelijke service

Vriendelijke mensen met kennis van zaken

Haal- en breng service voor onderhoud is een prima service

Onze auto werd 's ochtends opgehaald en 's avonds netjes en gewassen thuisgebracht nadat de onderhoudsbeurt was uitgevoerd. Vanuit de garage kregen we een filmpje van de monteur toegestuurd met uitleg van het onderhoud. Heel verhelderend allemaal. Prima service.

super

Monteurs hebben kennis en daar mag je op rekenen

Ontevreden

Totaalprijs niet volgens afspraak (max 800) en daarbij ook nog eens de duurste van alle indicaties die gelden voor deze reparatie. Ruim 65 euro boven verwachting. Niet over gecommuniceerd. Verder totaal geen tijdindicatie zichtbaar op factuur. Tussen telefoon contact in zat maximaal 3 uur en een kwartier. Behoorlijk fors uurloon blijkbaar? Hier over gemaild, dat we dit een behoorlijke tegenvaller te vinden maar geen reactie. Adres niet gewijzigd + oude eigenaar welke hierdoor steeds updates en sms berichten krijgt over de reparatie. Adres staat zelfs op factuur. Verder is de auto altijd goed in onderhoud geweest met onderhoudscontract en geen enkele coulance te bespeuren in tegemoetkoming in de kosten.

Iets teleurgesteld

Bij de vorige bus (trent) was voorruit verwarming standaard. Bij deze nieuwe trent niet zo zag ik later in het boekje. Dus snel Peter gebeld hoe dat zat want omdat ik 's nachts werk is voorruitverwarming een vereiste. Geen probleem je hebt een extra pakket waar dit wel standaard is zei hij. Maar ik had helemaal geen extra pakket, een vergissing van hem. Bij aflevering dus geen verwarmde voorruit. Echt balen, vooral na drie nachten krabben. Hopelijk wordt dit snel opgelost.

Zeer goede service

Klantvriendelijk, goede service.Uit eerdere ervaringen met Mercedesdealers had ik een arrogante, hooghartige benadering verwacht maar dit was absoluut niet het geval!

Perfecte service.

Goed, professional en vriendelijk !

Prima opgepakt, direct het probleem opgelost.

Fijn dat nav de oorzaak (steenmatter) preventief een steenmatter verjager is geplaatst.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle