prima voor elkaar

Ik ben adequaat en vriendelijk geholpen, en ook snel.

om een ��voertuig te leas

Ik zou het iedereen aanraden

Geen luisterend oor

Aangegeven bij band wissel om thuiskomer weer terug vast te zetten. Helaas niet gebeurd.

Vriendelijk en servicegericht contact met de verkoper, bureaucratische tegenstelling bij afhandeling

Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper die ons bij de aankoop erg te wille stond. Helaas niet naar alle tevredenheid omdat wij tegen een bureaucratische aanpak liepen toen we een offerte van de financiele administratie nodig hadden en veel te lang op zich liet wachten. Wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat de levering uitgesteld moest worden. Verkoper top, administratieve processen slecht. Jammer dat het niet te duiden is in de scores.

Fantastische service!

In januari 2021 hebben we bij Wensink een prachtige Kia ceed sportwagen gekocht. De service was prima! Vriendelijke medewerkers, goede uitleg en de aflevering van de auto was super. De transparante houding en de eerlijke, toegankelijke communicatie sprak ons aan. We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid!

goede communicatie en oplossingsgericht

grote service beurt en apk uit laten voeren. auto rijdt weer als nieuw.

zeer aangenaam geholpen

de uitleg heb ik gemist van de auto en ik vindt het jammer dat je bepaalde applcaties erbij moet kopen ook zou ik een telnr. krijgen die ik kan bellen bij evt. vragen moet ik nog krijgen

Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg

Verder geen aanvullingen.

Vriendelijk , zorgvuldig en reparatie zoals telefonisch gemaakt afgewerkt. Auto rijd weer als een zonnetje

altijd correct

altijd correct en volgens afspraak

Voorkomend en vriendelijk!

Afspraak afgewikkeld conform besproken! Oscar Verkaik is medewerker bij van Kooij geweest. Daar kende ik hem al van!

Vertrouwen moet nog groeien

Wij hebben ervoor gekozen om onze onlangs gekochte Ford Focus hier in onderhoud te doen via een onderhoudscontract. Er zit veel verschil in kennis bij de werkplaats receptie en dat is jammer. Het gevoel dat er niet geluisterd wordt naar de vragen/problemen die wij over de Ford hebben. De werkplaats receptie is namelijk wel je eerste ingang en dan verwacht je dat er goed geluisterd wordt naar je vragen die je hebt over je Ford. Dat was bij ons niet het geval, en dan moet je alles nog 3 keer uitleggen wat je bedoeld, maar dan nog heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt. Ik weet in ieder geval wie ik de volgende keer wel of niet iets ga vragen. Voor de rest heeft de auto netjes zijn beurt gehad. Is deze (uiteindelijk) netjes afgestempeld in het boekje en geregistreerd in het digitale onderhoudsboekje. De terugroep actie is ook uitgevoerd, maar deze blijft wel in mijn Ford App staan. Dit houden we even in de gaten. Auto is netjes gewassen, wat ik een goede service vindt. Heb ook gebruik gemaakt van een leenfiets, wat ook een goede service is. Daarnaast is het gewoon lekker dat je je auto elke maand kunt wassen, al moet ik de bonnen nog wel binnen krijgen. Kortom, ik denk dat het vertrouwen nog iets meer moet groeien, maar nogmaals dat komt wat mij betreft door het eerste contact wat je als klant hebt bij de werkplaats receptie.

Helemaal top!

Ons bezoek bij Mercedes Deventer was erg goed. Goed ontvangen en goede uitleg over de mogelijkheden. Tussentijds contact was ook goed want er zat levertijd op onze Mercedes. De Mercedes is netjes bij ons thuis geleverd. Uitstekende service!

Zeer vriendelijk!

Netjes en correct geholpen.

Klacht is niet opgelost

Probleem met de auto werd geconstateerd door een storingsmelding en door de monteur. Er zouden verschillende oorzaken aan ten grondslag kunnen liggen. Advies om eerst de auto weer mee te nemen en verschillende dingen uitproberen. Daarnaast kreeg ik wel een flinke rekening om te betalen...dit was mijn eerste bezoek aan kia Drachten. Hiervoor ging ik jarenlang!!! naar Kia Leeuwarden voor alle reparaties en onderhoud. Ben zeer teleurgesteld over deze gang van zaken.

vriendelijk personeel en goed geholpen

mijn ervaring met dit bedrijf is positief. Vriendelijk personeel, behulpzaam en goed in het geven van informatie. De kia sportage bevalt ook nog eens zeer goed. Een echte aanrader.

Alles netjes en schoon weer terug ontvangen.

Okey

Ik denk wel dat de reparatie goed is gedaan maar het heeft wat tijd nodig om alles goed te kunnen beoordelen, (4mnd)

Prima service. Vriendelijk personeel.

Prima service. Vriendelijk personeel.

Ben op een prettige manier geholpen!

Verder moet het nog blijken. Je kunt na 45 km nog niet zeggen of het allemaal goed is.

positief

positief, zowel technisch als wel bejegening

Vriendelijk en deskundig

Een goede sfeer tijdens wachten. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Een professioneel bedrijf met een smile.

Kwam voor de gratis wintercheck

Prima service!

Duidelijke communicatie, heldere uitleg en acceptabele prijsstelling

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle