Snel geholpen door leuke medewerkers

nvt

Niet te vreden

Mijn vraag was dat mijn radio niet meer werkte en de deuren van mijn transit niet meer op slot konden. Afspraak gemaakt om de auto maandagmiddag rond 1300 uur te brengen het zou ongeveer 90 minuten duren. Door een monteur van uw bedrijf ben ik gebeld dat het nog wel wat langer kon duren, mijn antwoord was probeer het maar op te lossen met een uur langer. Daarna ben ik gebeld dat mijn auto klaar stond en is mij verder niets meegedeeld. Toen ik de auto kwam halen en ik de rekening betaalde is mij niets meegedeeld, dus mijn veronderstelling was dat de problemen waren opgelost. Wat een teleurstelling dar de sloten niet waren gemaakt en ik bijna 200 euro moest betalen voor alleen de radio. Een zeer slechte smaak hier van over gehouden

Jammer dat het niet volledig afgerond is.

De boogies lagen bij de ruitenwissers op de voorruit. Als ik mijn ruitenwissers had gebruikt , was de ramp niet te overzien geweest. Erg jammer van deze aktie.

Een dubbel gevoel.

Het is vervelend wanneer er lampjes in het dashbord gaan branden. De eerste keer (iets met mengselbereiding) was het coulance. De tweede keer kon ik het zelf oplossen. Deze keer was het het de ventilator van de radiateur. Bleek een iets te hoge weerstand, vervangen zou ca. � 700 gaan kosten. Het advies was om door te rijden, de ventilator zelf werkt wel. Kosten � 75,- Dat alles in 3 weken met een B180 die in mei 2020 gekocht. De hulpvaardigheid, ontvangst etc. is boven elke discussie. Ook was de auto na afloop gewassen. Kortom prima service. Maar om iedere keer als er een waarschuwing komt om naar de garage te gaan en � 75 af te rekenen? Ik ben daar nog niet uit.

snelle service

s morgens gebeld voor nieuwe accu en kon meteen langs komen, ben snel en netjes geholpen en de monteur was een zeer vriendelijke man(chef werkplaats),

Geweldige service erg vriendelijk

Klant is koning!

Fantastische ervaring met wensink Groningen! Goede communicatie en fijne service.

Goede, vlotte afhandeling APK.

Niet te spreken over de service

Ik had een afspraak voor het inleren van mijn nieuwe set banden. Er werd discussie gevoerd met de balie medewerker en iemand van de werkplaats. Die van de werkplaats weigerde zelfs naar de auto te kijken. Hij zei te veel werk of mevrouw schaft een nieuwe set sensors aan. Sorry maar mijn geld breng ik niet meer naar jullie. Het was de dag dat we extra regel kregen in Nederland. Jullie moeten blij zijn dat er iemand zijn auto naar jullie brengt om zo nog omzet te verdienen. Maar over mijn rug gaat er zo geen geld verdiend worden. Ik ben nu overgestapt naar Arnhem waar ze klanten wel goed behandelen. Mij zien jullie in Nijmegen niet terug. En ik zou jullie ook totaal niet aanraden bij andere.

Snel en adequate service

Bleek achteraf ook nog eigen fout te zijn. Echter, Wensink heeft het fantastisch opgepakt en afgehandeld.

Altijd goede service

Goeie ervaringen met Wensink. Altijd keurig geholpen met goede uitleg.

goede service en duidelijke uitleg.

vriendelijke mensen en lekkere koffie.

Snelle service

Snel

Alles volgens afspraak

De service van het ophalen en brengen van de auto is geweldig. Zelfs met dit weer, alles keurig op tijd.

Goed en vlot geholpen

Vlot een afspraak en prima afgehandeld

goede service en aardige mensen.

Prima sevice

Ben goed en vlot geholpen ondanks het barre weer helemaal top

Direct en adequaat geholpen. zoals ik gewend ben bij deze garage.

Netjes geholpen door Mercedes pech hulp

Dienstverlening zoals het bedoeld is. Ook de afwikkeling ervan na de hulpverlening. Capabele monteur van de pech hulp en medewerker aan de balie van wensink bedrijfswagens Hoogeveen

Een mooie en betrouwbare KIA vestiging (Drachten)

Mijn eerste bezoeken heb ik al volgt ervaren: Een mooie Kia vestiging op vrij nieuwe industrieterrein te Drachten. De vestiging is niet al te groot, maar alle uitvoeringen staan er nagenoeg opgesteld. Personeel is vriendelijk en bekwam. Door de coronaregels worden auto's op een aangepaste veilige manier afgeleverd, doordat het mijn 2e KIA Niro betreft was dit natuurlijk geen probleem. Ik kan iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan deze KIA dealer in Drachten.

Topservice.

In de bestuurdersstoel was een scheur ontstaan in de toplaag van de bekleding. Er zijn verschillende aanbevelingen voorgelegd. Uiteindelijk is er - in overleg - gekozen voor reparatie van de stoelbekleding. In de reparatieperiode heeft Auto Martens voor vervangende auto's (leenauto's) gezorgd. Kortom, "proefrijden" in twee jongere auto's. Uiteindelijk is de stoelbekleding perfect gerepareerd. Tevens is de stoelbekleding gereinigd en de auto is gewassen en een lekkere kop koffie toe.

Keurig volgens afspraak de APK keuring uitgevoerd. Netjes gebeld dat de wagen klaarstond.

Keurig alles geregeld en de leenfiets stond ook klaar.

Slechte ervaring met deze Dealer

je krijgt vroegtijdig mail over het brengen van de auto. deze breng je dan netjes om 8:15 voor een kleine beurt en controle. vervolgens bel je rond 14:00 of de auto al klaar is krijg je eerst een ander aan de lijn en niet het desbetreffende bedrijf. en word je om 15:30 opgebeld dat je auto klaar is. volgens mij was deze service beurt ook binnen een uur te fixen.

Netjes geholpen

Top bedrijf Hele goede service super

Dik tevreden over Wensink in Heerenveen Goede indruk gekregen met name verkoper Remko heeft ons goed geholpen en info gegeven.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle