Een uitstekede service engewoon, zoals altijd: goed! erg klantvriendelijk !

Ik word altijd persoonlijk ontvangen en de auto is weer snel klaar. Nooit problemen.

Service is goed en wordt altijd erg goed geholpen.

top ! van verkoop tot werkplaats

top ! van verkoop tot werkplaats

Prima service, kosteloos opgelost i.vm. garantie.

Brandend lampje, bellen, zelfde dag nog terecht, probleem zoeken, probleem oplossen (was in dit geval mogelijk), bakje koffie gedronken, na een uurtje met gesloten beurs weer naar huis, lampje uit! Klein detail, toen ik vroeg waar het onderdeel dat vervangen was voor diende kon mij dat niet verteld worden. Dit was overigens niet de monteur hoor ;-)

service is erg goed erg behulpzaam

Als ik een probleem heb staat herpersoneel gelijk klaar

Snel en vakkundig geholpen

Snel en netjes

Klantvriendelijk geholpen.

Vriendelijk personeel en snelle hulp

goede service

bus wordt gehaald en gebracht. goed geregeld.

Prima bedrijf

Prima locatie met goed personeel

Snel geholpen

Goede informatie, accuraat.

Leaseauto, duidelijke uitleg over procedure, uitleg over de te gebruiken systemen had wat beter gekund.

Top service

De service die Wensink biedt heb ik nog niet eerder ergens zo goed ervaren.

Op een prettige en betrouwbare manier zijn wij geholpen

Op een prettige en betrouwbare manier zijn wij geholpen door de servicemanager en zijn assistenten service managers. Afspraken worden goed nagekomen.

Top service en goed overleg!

Wordt altijd goed geholpen door Ronald

Gewoon goed geholpen als altijd de naam zegt het al wensink = WANZINIG GOED.

Jou auto zorg wordt uit jou handen genomen

We zijn goed ontvangen en behandeld. De Mercedes is gemaakt op de kosten van Mercedes en goed afgehandeld. We kregen de Mercedes gewassen mee terug hiervoor dank. Tot nu toe geen klachten tijdens het rijden.

competente dealer

goede communicatie, duidelijke afspraken over kosten, duidelijke uitleg over werkzaamheden, auto netjes gewassen.

Prima service. Keurig op tijd en volgens afspraak

Probleemloos als altijd.

Ik zou graag een gespecificeerde rekening ontvangen. Nu staat er "service a met pluspakket uitvoeren", en vervolgens worden een paar onderdeeltjes en olie genoemd. Het moet toch mogelijk zijn om een korte beschrijving van de werkzaamheden te geven, en de prijs van de gebruikte onderdelen, lijkt me.

Prima vlot geholpen

vervangen batterij in contact sleutel.

De gagarage die net een beetje meer doet en stapje harder zet.

C-klasse bij een andere dealer gekocht en voor garantie en onderhoud naar Wensink Emmeloord gegaan. Auto heeft vanaf dag 1 allerlei rare mankementen die normaal gesproken niet mogen voorkomen bij een nieuwe auto. Wensink heeft alle mankementen in de garantie periode en zelfs daarbuiten nog keurig opgelost met personeel die hun vak verstaan. Assistent-servicemanager en de chef werkplaats hebben de auto voor de volle 100% tevredenheid keer op keer weer opgelost als er een nieuw probleem was.

Prima service en snel geholpen

Keurig en servicegericht bedrijf

Problemen worden netjes opgelost

Mijn probleem is netjes afgewerkt

klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

positief

Goede service!

Het onderhoud aan mijn auto is gewoon weer prima uitgevoerd.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle