bij zonder goed

Wij woorden al jaren naar zeer tevredenheid goed geholpen .

Prima communicatie en service.

Een prima service en persoonlijke benadering maakten de aankoop van mijn e-Niro een heel prettige gebeurtenis.

Prima service, ondanks de maatregelem

Auto was er voor APK keuring. In de ochtend er neer gezet. Nog voor 12:00 weer klaar inclusief kleine reparatie.

top, snelle service

Ik belde voor kleine reparatie en ik kon direct terecht. Snel en vriendelijk geholpen

ondanks de drukte toch goed geholpen

Een behandeling aan auto en van de klant zoals je verwacht: "gewoon" netjes.

Een behandeling aan auto en van de klant zoals je van een professionele garage mag verwachten, "gewoon" netjes.

's Ochtends de auto gebracht voor onderzoek, 's middags gerepareerd weer naar huis.

Handsfree functie rechter portier werkte niet meer. Gebracht voor ondezoek om de benodigde onderdelen te kunnen bestellen. Bleek de accu slecht, deze is gelijk vervangen en alles aan de auto werkt weer als voorheen.

Naar tevredenheid.

De onderhouds-beurt is naar tevredenheid. Heb moeite met het feit dat de achterruitenwisser het raam aan de onderkant uitsluitend schoonmaakt. Het bovenste deel maait eroverheen. Ben niet van plan hier opnieuw een 2e ruitenwisser te vervangen voor helaas eigen kosten. Dit behoort tot de garantie lijkt mij. Als je een Kia onderdeel wilt vervangen omdat het niet deugdelijk is dan moet men bij Kia de oplossing zoeken en niet de klant laten aanmodderen en de klant de kosten laten maken. Waar is de garantie van 7 jaar dan voor?

Vriendelijk geholpen, probleemoplossend is lastig, telefonisch zeer slecht bereikbaar

Op zich goed geholpen in de garage, waar ik mij enorm aan stoor is dat ik niet rechtstreeks met de garage kan bellen . En wat. Oh veel vervelender is is dat de telefoniste die mij doorschakelde geen verbinding kon krijgen. Daar sta je dan met je goede gedrag om door te geven dat je door autopech de afspraak tijd niet zult halen.

Goede service, klantenopstelling.

Altijd goed te woord worden gestaan, snelle service en zeer vriendelijke klantenbehandeling.

Super ,

Altijd een goede prijs afspraak, je weet gelijk waar je aan toe bent ,voor reparaties ,toppers

Werk plaats communicatie laat wat te wensen over.

Technische vragen kunnen niet goed beantwoord worden. B.v. waarom sckakeld de automaat van de Picanto zo onrustig?? Waarom wordt er met een nieuwe auto geen proefrit gemaakt. Waarom krijg ik geen afschrift van de nul controle, het bewijs dat de garage alle testen heeft gedaan. Als antwoord kreeg ik doen we nooit.

Professioneel, technisch deskundig team

Je wordt altijd warm welkom geheten, voelt je nooit een nummer. Ik kwam voor een kleinigheidje en kon ondanks dat ik kon zien dat het druk was even blijven wachten tot het gefixt was. Super service!

Het gaf mij het gevoel in goede handen te zijn

Klantvriendelijk en servicegericht. Heldere uitleg over waarnemingen en consequenties op korte en langere termijn. Snelle service toen er ėcht iets vervangen moest worden.

Heel professioneel

na

Dik tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Wederom geheel tevreden.

Aardig en goed service!

Goed!

Super dat jullie mij een filmpje stuurden van mijn auto en daarbij toonden wat er diende te worden vervangen. Echt goed. Extra service.

Jammer de navigatie niet is geupdatet

De eerste afspraak is wegens de sneeuw een paar dagen uitgesteld. De tweede afspraak verliep zeer plezierig. Zowel de APK-keuring als de B-onderhoudsbeurt zijn vlot verlopen en ik heb mij niet verveeld tijdens het wachten, want ik had een boek meegenomen.

Vriendelijk, behulpzaam, kleinschalig en altijd goede service.

Vriendelijk, behulpzaam, kleinschalig en altijd goede service

Vakkundig en correct

Zie boven

Helemaal top

Afspraak ging goed, ik wilde de auto voortijd schoon spuiten maar wasstraat was dicht, na servicebeurt kreeg ik de auto schoon terug. Topservice.

Ik ben echt tevreden.

Mijn Ford is niet een van de jongsten, wij zijn beiden ook niet van de jongsten en onze auto is van groot belang voor ons, bij het bezoek aan het ziekenhuis, bij het boodschappen doen bij Albert Heijn, zeker nu in de corona tijd, en bij het gaan voor De Prik, de vaccinatie tegen corona. Zolang ik nog mag autorijden zorg ik dat mijn auto helemaal in orde is, waar kan dat beter dan bij Wensink ? Hij staat te glimmen voor de deur en ik weet zeker dat hij goed is op alle fronten, dankzij Wensink!

Prima garage

auto moest een onderhoudsbeurt hebben en deze garage hield rekening met ons dat wij op de binnenvaart werkzaam zijn waardoor een afspraak op lange termijn geen optie is . Dus dat vinden wij top ! Sowieso heel aardig personeel en goede service .

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle