mis de persoonlijkheid

Ik mis de klantvrienlijkheid voorheen waren de lontjes korter. Men jelle Postma jammer dat hij er niet meer is. Ik voel het nu of ben ik maar een nummer. Af spraken gaat ook niet meer rechtstreeks jammer.

Super service

Tot dusver bevalt het super

Weer prima ontvangst en duidelijke uitleg.

Had afspraak voor auto onderhoud, heb er op gewacht. Prima service.

Snelle service en leenauto stond gelijk klaar!

Goede prettige klantenservice

Toch in deze rare tijd, op een prettige manier geholpen met aankoop en inruil.

Best

Je wordt netjes te woord gestaan en goed geholpen. Alleen wachten we nog op de rekening.

Dragen geen mondkapjes!

Vaste klant bij deze garage en daar ook tevreden over. Echter verbaas ik mij erover dat in de vestiging niemand een mondkapje draagt. #onverantwoordelijk

uitstekende service

gebeld omdat er een storing was. Er was direct plaats en een leenauto. 's avonds kon ik de auto weer ophalen.

Uitstekende service

Prettige ontvangst, comfortabele ruimte om te wachten, prima servicebeurt voor de auto. Fijn dat hij ook gewassen is.

Snel en goed geholpen

Klacht van defecte airopomp is netjes verholpen, maaarrrr,

Ik ben nu al een paar keer langs geweest bij jullie voor reparatie, onderhoud en wisseling banden. Het personeel achter de werkplaats balie mag wel wat vriendelijker zijn richting de klanten, amper goeiemorgen zeggen en dat soort dingen. Klacht van losliggende materialen aan de vloer aan voorkant is nog steeds niet opgelost, net zo als krakende geluiden aan de remmen/ophanging bij in en uit parkeren, is een product eigenschap ?????

Keurig geholpen

Ben tussentijds gebeld voor overleg over eventuele extra werkzaamheden. Auto stond weer netjes gewassen en schoon klaar. Beetje verbaasd dat er tijdens het maken van de afspraak werd verteld dat de versnellingsbak olie ververst moest worden. Dit bleek kennelijk niet nodig te zijn want dat is niet uitgevoerd. (mijn collega heeft dezelfde auto en daar moest dat wel. Ook de Eurol site geeft aan dat dit moest gebeuren?)

Vriendelijk en vlot geholpen

Gevalletje wat onder garantie viel

Alles weer perfect gegaan

Ze denken met je mee en altijd vriendelijk

Altijd heerlijk om te socializen

Prima communicatie en terug koppeling m.b.t. de reparatie zeer tevreden hoor na vele jaren.

Snel geholpen, prima service

Binnen een dag onderdeel besteld, vervangen en geholpen, super service.

tevreden

oke

Zeer attent, correct, tevreden klant

Zeer goede service, dergelijke aandachtspunten auto hoefde ik niet eens te melden, het werd door vakkundig personeel zelf al opgemerkt en opgelost. Perfect dat is klasse!

Ben gewoon tevreden

Service ondervonden

Wederom onderdelen vergeten terug te plaatsen

Helaas heb ik moeten concluderen dat er onderdelen zijn vergeten die teruggeplaast moesten worden. Nu gaat het maar om een kapje van de plus pool van de accu maar het zegt iets over de instelling waar men tegenwoordig mee werkt. Dit ook wel betrokkenheid of verantwoordelijkheid genoemd.

Deskundig en kwaliteit is prima.

Prima behandeld, duidelijk vriendelijk en het klopte.

Zoals altijd aangenaam bezoek

De auto moest een dagje blijven om te controleren op lekstroom. De fiets stond alweer voor me klaar om me naar huis te vervoeren, ik werd netjes gebeld toen de auto klaar was om opgehaald te worden en als kers op de taart, was de auto ook weer schoon van binnen en buiten!

Keurige ontvangst en vlotte reparatie met een duidelijke uitleg naderhand.

Gewoon, zoals je het als klant graag wilt.

Werd gelijk naar de storing gekeken. Gastvrij ontvangen met koffie. Onderdeel was niet voorradig maar werd buiten de garantie volledig vergoed. kreeg auto mee tot de reparatie klaar was. In een woord SUPER

Netjes geholpen

Goed en deskundig geholpen. Ik teken weer voor een aantal jaar bij.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle