Top !

Auto voor de APK gebracht!

Top!

Goed geregeld.

Gewoon een goede garage met goede service

Zeer goed!

Een prettig advies, en een klasse eindresultaat.

Ik ben prettig geholpen. een goed advies en een klasse bus.

Super snelle en klantvriendelijke service!

Mijn auto om 08:00 uur ingeleverd voor een onderhoudsbeurt en kreeg om 10 uur al het bericht dat de auto klaar stond. Communicatie is erg goed en ik ben goed geholpen.

Top !!

Goeie service en een goede leen auto

Goed, levering veel te laat, maar daar kon Wensink niets aan doen.

Goed verkoopproces. Duidelijke afleverinstructies.

mijn ervaringen met de vestiging Doetinchem en haar mensen is uitstekend

Mijn ervaringen met de vestiging Doetinchem en haar mensen is uitstekend. Ik ben altijd zeer tevreden over de mensen en de verrichtingen. Minder te spreken ben ik echter over de financiele kant van het klantzijn bij U. Al jaren klant en beslist geen slechte betaler vind ik het niet kunnen dat op de facturen een betalingstermijn van 8 dagen wordt gehanteerd en dat op dag 9 een "herinnering"(aanmaning dus) wordt ontvangen. Hier slaat het management de plank volledig mis. Dit past niet bij een bedrijf als het Uwe.

Zoals afgesproken vlot en prima geholpen

Auto gebracht voorAPK keuring Was op afgesproken tijdstip weer gereed Top.

Kwaliteit met super service.

Altijd netjes en goede service.

goed met ergernis

1. Verkeerde verzekeringspremie afschrijving, hoewel het goed staat omschreven in de nota, Heb hier zelf contact over moeten opnemen, het zou correct zijn geweest als hierover contact was opgenomen. 2. Op polisblad pagina 2 staat dat verzekering tot stand is gekomen ZONDER advies, deze opmerking is totaal onjuist, de verzekering is in overleg met de dhr Steinebach tot stand gekomen. Heb zelfs een offerte gehad en deze mondeling goed gekeurd. 3. Wensink Pitstop abo afgesloten maar de autowasbonnen nog steeds niet ontvangen hoewel deze wel al zijn betaald. Merkwaardig dat eerst een contract moet worden getekend en opgestuurd alvorens de bonnen zouden worden opgestuurd en deze nog steeds niet zijn ontvangen terwijl de nota is voldaan. Óók was ik onaangenaam verrast dat deze bonnen alleen op zaterdag geldig zijn. Met deze voorwaarde had ik dit Pitstop abo niet genomen. 4. De auto is in prachtige staat afgeleverd, compliment voor de werkplaats. 5. De heer Marcel Steinebach verdient een compliment voor zijn voorkomend, beleefd en behulpzaam optreden.

De service van wensink was goed zoals gewoonlijk, maar ANWB slecht

Na een gat in mijn band gebeld met het service nummer, hierop moest de ANWB komen waarbij door Wensink was aangegeven dat er een reserve band op zou komen. Maar de ANWB man die er 1,5 uur over deed en kon mijn plek eerst niet vinden omdat deze door ANWB zelf verkeerd was aangegeven terwijl ik het duidelijk had verteld. Deze Bleek geen band te mogen wisselen. Deze meneer leek geen zin te hebben in zijn werk en was alles behalven vriendelijk en was ook erg onbeschoft. Deze heeft een sleepwagen geregeld en deze was snel ter plaatse. Deze meneer heeft mij goed en vriendelijk geholpen maar bleek mij in eerste instantie naar een peugeot garage te moeten brengen die verder weg was dan de Wensink Ford garage in Arnhem. Dit hebben we gelukkig snel kunnen aanpassen en uiteindelijk bij Wensink was de service weer goed zoals ik gewend ben.

Een auto dealer met passie

Martens heeft mij geweldig geholpen en alle informatie die ik wilde hebben zijn allemaal bij mij terecht gekomen. Het is niet zo dat ze alleen een auto willen verkopen, ze vinden het ook belangrijk dat de klant na de koop ook nog steeds tevreden is. Martin Steverink bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Top service. Gr.Marcel Opdenoordt

snel en vakkundig probleem opgelost

auto rijd weer als nieuw!

Alles super

Goede service voor de APK.

Na een wat stroeve start, geweldig

Zelfs mijn elke band werd gerepareerd , terwijl dat n het begin niet mogelijk was

Super auto

Eerste Mercedes maar zeker niet de laatste ste

exact volgens afspraak

afhandeling reparatie conform het vooraf overeengekomen. Geen verrassingen achteraf.

Goede service!

Goede service, vriendelijk personeel, en zo af en toe een update hoe het met de auto gaat.

Probleem niet volledig verholpen

Aanleiding bezoek werkplaats was een hinderlijke resonantie. Het was het tweede bezoek. De eerste keer werd een motorafdekplaat gemonteerd. Resonantie was na ophalen van de auto niet verholpen, de oude afdekplaat werd weer gemonteerd. Na de tweede afspraak is de resonatie wel verminderd maar niet volledig verdwenen. Er is wel een forse rekening!

Intake is goed, kennisniveau werkplaats matig.

Een afspraak maken is zo geregeld en de communicatie hierover is uitstekend. Maar, ja er is een maar, de reden waar je voor komt namelijk een storing wordt door de werkplaats niet opgelost of herkend. Dit is natuurlijk erg vervelend vooral omdat een "beun persoon" dit in een half uurtje wel kan. Mijn conclusie is dan ook dat de werkplaats storingen slecht kan oplossen en meer geschikt is voor het standaard onderhoudswerk.

zeer goed

zeer goed

Goede service vriendelijke personeel Prijs redelijk

De nieuwe accu is prima. Maar het lampje van de airbag nr twee brand nog steeds. Dus moet weer terug

Het euvel van het lampje is nog steeds niet verholpen. Hopelijk deze week.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle